Пречистване и хормонален баланс. Прочетете, коментирайте и спечелете!

• 62 817
  • 172
  •   1
Отговори
# 105
И освен записа за участие в  играта имам и въпрос към вас .И той е лекарството ще спомогне ли за спиране на кърмата? В момента се опитвам да я спирам/приключила съм кърмене преди година и няколко месеца/Не ми се иска обаче да пия вредни лекарства и се чудя дали този продукт ще се отрази благоприятно на този процес и би ли помогнал? Simple Smile
[/quote
Здравейте! За съжаление, не мога да Ви помогна. Няма данни за някоя от билките да имат отношение към кърменето. Моят личен съвет по отношение на спирането е да опитате да разреждате кърменията и така по съвсем естествен начин кърмата постепенно ще намалее и ще спре.
Благодаря за отговора Simple Smile

# 106
най-подходящ за мен ще е ДетоксиФайв!

# 107
Имам хормонални проблеми и бих пробвала Lady Harmonia.

# 108
Двата продукта са необходими и много полезни. На този етап считам, че DetoxiFive е по-подходящ за мен!

И въпрос:Могат ли да се приемат едновременно?
Привет, Цвети!

Благодаря за въпроса. Аз самата приемам и двата продукта едновременно и се чувствам чудесно. Единственото важно уточнение, което е добре да се има предвид, е, че трябва да има времева разлика в ежедневния прием, тъй като андрографолидите в ДетоксиФайв стимулират производството на чернодробните ензими, които могат да неутрализират или да отслабят действието на Лейди Хармония. Затова е хубаво, приемът да се раздели и да има поне два часа разлика между вземанията. Например, ако ДетоксиФайв се взема сутрин и следобед, може Лейди Хармония да се взема на обяд и вечерта. Имайте предвид и още нещо - и в двата продукта има екстракт от репей, който засилва диурезата и комбинацията  може да зачести посещенията в тоалетната.  Simple Smile

# 109
И двата продукта изглеждат много полезни. За себе си бих предпочела ДетоксиФайв.

# 110
Използвала съм DetoxiFive и съм много доволна. Знам, че той е подходящ за мен. С удоволствие бих пробвала и Lady Harmonia

# 111
Според мен, Lady Harmonia е по- подходящ за мен, защото има общо благотворно влияние върху женското здраве, подпомага хормоналния баланс в организма, осигурява нормалното протичане на менструалния цикъл и менопаузата, действа срещу мастните отлагания и целулита, влияе благотворно върху кожата и съединителната тъкан, поддържа здравината на костите и кръвоносните съдове.

# 112
  • София
И аз съм ползвала DetoxiFive и ми се отразяве много добре.
Бих пробвала Lady Harmonia.

# 113
  • Ямбол
"Кой продукт смятате, че е подходящ за вас?" - струва ми се, че към момента по-подходящ за мен би бил DetoxiFive.

# 114
  • Varna, Bulgaria
Lady Harmonia на този етап ще е по-подходяща за мен.

# 115
Ползвах  DetoxiFive - отрази ми се добре.
На база моментно състояние -  бих пробвала Lady Harmonia.

# 116
Мг пих детокс5 - не видях никакъв ефект - при вас как се проявяваше?

# 117
От прочетеното мисля, че и двата продукта са подходящи за мен, но като че ли повече клоня към Lady Harmonia, заради обещанието да подпомогне борбата с целулита, с който се опитвам да се справя в момента след отслабване.

# 118
Бих искала да пробвам и двата продукта, но по подходящ за мен би бил вторият

# 119
И двата продукти са страхотни, но мисля, че  по-подходящ за мен е Lady Harmonia.

Общи условия

Активация на акаунт