Звездни компромати- 286 част

• 109 743
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • На топло
Това как ли ще се докаже? Нейната дума срещу неговата  newsm78 Очевидно сагата ще има продължение.
Със свидетели и тя сигурно е намерила.
Имала видео...

# 316
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, ако е така, милионите може да станат и доста над 50.

# 317
Излизането на Амбър от съда.. снимки и видео

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3613134/Amber-Heard-file … ace-evidence.html

# 318
  • Sofia
Според статията на Дейли мейл - тя и Джони са се скарали в апартамента, тя е говорила с приятел по това време, а той е беснял наоколо, грабнал и телефона и я фраснал, а тя помолила приятеля да повика полицията.
Май ще се намерят свидетели.

# 319
 едва ли е било само този един път,имайки предвид състоянието на Жони. Със сигурност ще се намерят свидетели, а не ми се мисли и колко грозни детайли и кирливи ризи още ще се изкарат.

# 320
Гуинет Полтроу и Крис Мартин са официално разведени

http://life.dir.bg/news.php?id=22771412&nt=5

# 321
  • На топло
Джонито левичар ли е?

# 322
  Аз съм левичар, но бих могла да ти избухам един и с дясната  Sunglasses  
 Десничар е май.

# 323
С всяка ръка може да се удря и в двете посоки.

Десничар е, свири на китарата нормално.
Скрит текст:

# 324
  • София
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но ми стана супер жал за Амбър Хърд Confused. Изглежда истински съсипана. Много са чаровни тези бивши момчета, които трудно приемат,че са остарели.

# 325
 Да, много гадно са я щракнали като плаче горчиво в колата, много гнусни тея папараци понякога. Но пък още един плюс за нея са тези снимки, колкото и цинично да звучи.

# 326
  • София
оставям този казус настрана, за момента.
възможно ли е, обаче, едно такова тотално, според вас, деграде, да е толкова работливо и продуктивно, и буквално да не се спира в последните, айде бройте ги години. те, тези 400 ли бяха, милиона как се печелят?
хората в тежко състояние не могат.
другото, казах,  за момента, не бих коментирала повече.

# 327
 Зависи какво "лекарство" взема. Стивън Кинг навремето как пишеше по цели месеци без да спи....

# 328
  • На топло
Прави сте за ръката, може да я удари и по двете страни с едната ръка.
А на мен, семейството му с Ванеса винаги ми е изглеждало едно измъчено, дъщеря му има много празен поглед, момчето въобще не се вижда никъде, сякаш не съществува. Ванеса изглежда 10 години по-стара.

# 329
Зависи какво "лекарство" взема. Стивън Кинг навремето как пишеше по цели месеци без да спи....
На какво е бил той, че ми стана любопитно? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт