Звездни компромати- 286 част

• 109 762
  • 740
  •   1
Отговори
# 345

възможно ли е, обаче, едно такова тотално, според вас, деграде, да е толкова работливо и продуктивно, и буквално да не се спира в последните, айде бройте ги години. те, тези 400 ли бяха, милиона как се печелят?

Продуктивните в случая са мениджърите, които натискат здраво за да се изкарат пари. Джони има ли мениджъри, продуценти? Или сам юнак на коня?  Mr. Green

# 346
  • Sofia
Всеки, който е чел сериозна, адвокатска книга знае много добре как действат добрите адвокати.
Аз вярвам на историята за побой и ми се струва, че на тази Амбър наистина й е тежко от развоя на събитията.
Оттам-нататък роклята, визията, грима - абсолютно всичко е съгласувано с адвоката, няма как сериозен адвокат в дело за много милиони да не ги наложи тези неща. Дадени са й точни инструкции как да изглежда на делото, как да се движи, дали да говори, дали да мълчи...
Същото ще правят адвокатите на Джони, а той може да си позволи най-добрите и тя е напълно наясно, така че нямам съмнение, че ще изпълнява точно каквото й говорят нейните адвокати.

ПП. Написах това и отварям пресата - ето ти го Джони, сниман как помага благотворително:
Циркът наистина започва. Popcorn

# 347
Лесно е да се провокира пиян мъж,също така е лесно да си агресивен и да удариш някой(за което ще си и платиш).
Всички тук ръце вдигат от разни бръмчалки.А ако и Амбър се окаже такава,но доста по-луксозна и цялата тази история е била запланувана отдалече..Кой знае..?!

Хайде сега,не е много трудно да се изиграе ролята на многострадалка.И обикновени хора го могат,какво остава за актьори с елементарни умения.

# 348
Амбър със сигурност се е подготвила добре. Щом почна със синините, явно има и други карти в ръкава  Wink
Ами адвокатите и сигурно са добри,то в щатите са малко луди на тема насилие.Джонката има пари да си вземе супер адвокати,така че ще видим кой кого,но момата вече е богата.А като бяха гаджета не е имало бой явно,като  са се оженили я е подпукал
Имам приятелка която живее в щатите има три деца.Едното паднало на двора и се ожулило.Съседи и пратили социални като видяли детето с мотив,че бащата ги биел.Разбира се няма нищо вярно,но тези неща там са направо истерични

# 349
Златотърсачка или не, никоя жена не заслужава да бъде замеряна с айфони и сваляна за косата на земята. А и насила никой не го е карал да се обвързва с 20-години по-млада жена далеч от неговото финансово ниво. Изобщо не се съмнявам, че с Кейт Мос не си е позволявал подобни гаври, най-малкото тя има вид, че ако й посегне, ще му го върне. Не е невъзможно и докато е бил с нея все още да е успявал да се контролира. После е посегнал веднъж и оттам нататък това не се овладява.

# 350
Направо ще вадя пуканките. Popcorn
Спомням си за едни други снимки на Амбър, които му пращаше още докато беше с Ванеса - гола, палава и хищна. Wink Момата знаеше какво иска още тогава. Е, наистина, получи го. Сега обаче е тъжна, разплакана и нещастна. А да, и по-богата, освен че запомниха името й. Той е нашмъркано леке, но и тогава беше такова. Всеки получи каквото искаше, не съжалявам никой от двамата.

# 351
Направо ще вадя пуканките. Popcorn
Спомням си за едни други снимки на Амбър, които му пращаше още докато беше с Ванеса - гола, палава и хищна. Wink Момата знаеше какво иска още тогава. Е, наистина, получи го. Сега обаче е тъжна, разплакана и нещастна. А да, и по-богата, освен че запомниха името й. Той е нашмъркано леке, но и тогава беше такова. Всеки получи каквото искаше, не съжалявам никой от двамата.

Амбър е живяла доста освободено и от това, което съм чела за романтично-сексуалния й живот явно е доста палава. Това, че го е предизвиквала за секс съвсем не означава, че е искала да се обвързва сериозно.

# 352
И каква е причинно-следствената връзка между тогавашните снимки и на актуалните след побоя?
Че си го е просила или, че си го е заслужила ли?
Много ми харесва и тезата, че го е провокирала, сигурно защото вижда в бъдещето и има гаранции, че той дрогиран или пиян ще се спре навреме, а?

# 353
И каква е причинно-следствената връзка между тогавашните снимки и на актуалните след побоя?
Че си го е просила или, че си го е заслужила ли?
Много ми харесва и тезата, че го е провокирала, сигурно защото вижда в бъдещето и има гаранции, че той дрогиран или пиян ще се спре навреме, а?

Peace Много ми е интересно как кажи речи всички жени в темата защитават мъжа, елементарна женска солидарност няма.

# 354
Къде видяхте да го защитавам?
Всичко на този свят си има цена. Ако ползваш за ракета носител надрусано и застаряващо пиянде, си поемаш рисковете. Красавица като нея, едва ли е нямала друг избор.

# 355
Лично аз,не защитавам Деп.Въобще не бих толерирала пияници/наркомани,че и побойници.
Мисълта ми е,че такъв типаж като Деп,една сладка кукла,много по-млада от него,палава и провокативна,лесно може да го изиграе.
Деп си беше зле,още преди тя да изгрее от нищото.Щом й е посягал,ще е посягал и на другите си любови,а в Холивуд всеки за всеки знае клюките -кой с кой спал,кой с какво се друса,кой,кого бие...Имала е идея какво да очаква и с кой се захваща.

Момичето от никоя,стана някоя,при това милионерка още на 30.Е,да рева ли за нея?

# 356
 И това значи, че си е заслужила боя ли?

# 357
  • Once there was a Hushpuppy...
Според статията на Дейли мейл - тя и Джони са се скарали в апартамента, тя е говорила с приятел по това време, а той е беснял наоколо, грабнал и телефона и я фраснал, а тя помолила приятеля да повика полицията.
Май ще се намерят свидетели.

Сега, докато четях всичките отговори по темата от снощи си помислих същото. А, ето, то така и било..
Той е полудял, когато му е съобщила за намеренията си.
Джой, ти беше споменала, че според теб мъжът бияч си е такъв от преди, но това не е така.
Един мъж може и да не е посягал на жени в друга връзка, като по-млад и тн.т. , но с течение на времето и особено подчертавам под въздействието на силните си опиати и алкохол става непредсказуем. За мен той я е бил, дали веднъж или повече пъти, това никой не може да знае. Има неща, които си остават лични за всяка една двойка по планетата, без значение дали са Амбър и Деп или Пижо и Пенда.
Аз съм от хората, на които тя е безразлична, но определено печели симпатиите ми, след като се реши на тази стъпка. За мен Деп е гадна, отвратителна отрепка, пък ако ще и да е неземно богат и уникален актьор.

# 358
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нищо не пречи хем да е истинска историята, хем да е планирана, както прочетох измежду коментарите в Дейли Мейл. Ако скоро след сватбата и двамата са видели, че нещата не отиват на добре, Амбър би имала достатъчно време да подготви план и да го провокира в супер уязвим момент, какъвто е този след смъртта на майка му, когато той сто процента е бил на черешата от субстанции...
Да, моментът, в който тя пуска цялата машина в действие, е отвратителен за него. Ако го е планирала- срам за нея. И да не е- пак срам, това е човекът, с който си делила живот няколко години, малко жалост няма ли...

# 359
А аз съм убедена, че никоя не си тръгва още при първият удар.
Та..писнало й е.
И никого не съжалявам, но също уважавам смелостта.

Общи условия

Активация на акаунт