Звездни компромати- 286 част

• 109 229
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, ама там изглежда по-добре от обичайното Laughing.

На снимката,на която са само мъже, Харди на пръсти ли е? Whistling
Как мислиш, дали ще му е лесно хем в разкрачка, хем на пръсти? И въобще каква е идеята да се разкрачи стабилно, което отнема от ръста, пък после да се надигне на пръсти?

# 541
Тия Хардиеви въобще не се поглеждат в огледалото, преди да излязат. На него съм му свикнала, ама тя е оле-мале с тази тантелена пола и кюлоти.

# 542
А, на Люк Евънс пакета няма ли да го коментираме или понеже е на другия бряг не заслужава вниманието ни  Grinning внушителен изглежда.
Хардиева наистина нелепо се е барнала.

# 543
Тия Хардиеви въобще не се поглеждат в огледалото, преди да излязат. На него съм му свикнала, ама тя е оле-мале с тази тантелена пола и кюлоти.
Така е, ама поне си отиват. Я си представи да се беше взел с Частейн да речем, както аз си мечтаех по едно време- и 15 месеца нямаше да избутат, преди тя да го зареже, защото я срами по разни събития. Laughing
В добавка нейният виснал задник и неговата двойна гуша идеално издават, че и стиловете им на живот явно си хармонизират.

Валия, на Еванс пакета си спомням, че ме беше впечатлил много на едни плажни снимки. Мокрите плувки очертаваха доста добре и Кънчо, и двамата му другари Whistling

# 544
...Кънчо, и двамата му другари Whistling
Joy Joy Никогаш не бих го нарекла така, но се сещам за онази илюстрована "приказка" и се разсмях от сърце.
Е, к'во като са впечатляваща група, като е на левия бряг?! Confused Crossing Arms
 Hug

# 545
Да, ама там изглежда по-добре от обичайното Laughing.

На снимката,на която са само мъже, Харди на пръсти ли е? Whistling
Как мислиш, дали ще му е лесно хем в разкрачка, хем на пръсти? И въобще каква е идеята да се разкрачи стабилно, което отнема от ръста, пък после да се надигне на пръсти?
В разкрач си по-стабилен, когато си на пръсти.
Питам, защото така ми изглежда на снимката.  Peace

# 546
Значи, специално ходих да го търся тоя Люк Евънс по бански в Гугъл  Mr. Green

http://www.justjared.com/photo-gallery/3455087/luke-evans-speedo … e-imagination-10/

Ми, да - добре изглежда!  Grinning

# 547
Да де, ама разкрачът ти отнема от ръста, какъв е смисълът тогава да се повдигаш на пръсти? Peace

Бижу, ето ги тримата другари, специално за теб ги потърсих отново Grinning. Едно време се мотаха в темата, ама доста отдавна беше
Скрит текст:

тук си гледа ноктенцата като някоя кифла и всякакъв мерак спихва Mr. Green

въпреки наличието на тази снимка веднага след това Laughing

# 548
  • София
Жена му на Харди е с безумен тоалет, да, а да не говорим, че съвсем не е за нейната фигура.   Confused

А Том и Люк, както и много още други известни, присъстват много често на това събитие, което ежегодно е под кралската егида - Audi Polo Challenge.

Ето малко снимки само от последните две години -

Скрит текст:
През 2014 г.

Люк заедно с Джеръми Пивън

с Мишел Родригес

От 2015 г.
Еди Редмейн и жена му

Самюъл Джаксън с Хари

Емили Блънт

# 549
Я, грозната и безлична Емили Блънт, скоро не се бяхме потрисали в темата Laughing

Еди и принцът да не би все още да са дружки? Thinking

# 550
  • София
Защо - все още? Някаква драма ли е имало, не знам нищо.
Присъствали са с жена му на това събитие миналата година, пълно е с ухилени снимки на Еди с принцовете.  Laughing

# 551
А, не, не, просто бая време е минало от итънските години все пак Laughing.
Еди е бонбон! Heart Eyes

# 552
  • София
Абсолютен!  Sunglasses  Grinning

# 553
Амбър на рожден ден, ден след побоя.
Снимката е била качена от рожденничката, но вече е изтрита.

Много бързо смени посърналата физиономия и отиде на купон...  hahaha

# 554
  • София
преди и сега звездите на червения килим

Общи условия

Активация на акаунт