Звездни компромати- 286 част

• 109 662
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Мхм, пристрастна съм Simple Smile
Признавам си, че до сега винаги му харесвах жените - Кейт Мос, Уинона, Ванеса - стояха ми добре като двойки, някак си отиваха. Но с тази Амбър от самото начало са ми... несъвместими - като закърпени един за друг.

# 646
Въпрос на интелект и на зрялост у двамата партньори.
Определено!

# 647
Мислих си тази сутрин - сигурно е много тъжно да си известен, всички да те гледат под лупа и да не можеш и да се разведеш мирно и тихо, без скандали, драми, папараци и кирливи ризи. То едни обикновени хора понякога с какви панаири се развеждат,  пък какво остава за "необикновените"...
Просто професия. Ако не бяха известни нямаше да са успели. Пък и като си имаш лични несгоди най-малко те вълнува какво ще мисли баба Гицка от Люлин 6 за твоя развод.

Всъщност ги интересува, защото в конкретния случай внучката на баба Гицка има някакви сиви клетки и не би дала пари за кино да гледа побойника.
За целта ПР-ката на "нашмъркания чичак" вади от девет кладенеца вода за да внесе съмнение в "кухата блондинка".
Последните статии за Кара са просто върха на безумието, щом Амбър е би- значи по презумция ще му кръшка с жени. Точка. Пък после нека Ана Пакуин обяснява с години по интервюта че сексуалност и сексуално поведение са различни неща.
А че Кара е била току що започнала връзка с Ани, която продължава и до този момент също е без значение.

# 648
  • София
Мислих си тази сутрин - сигурно е много тъжно да си известен, всички да те гледат под лупа и да не можеш и да се разведеш мирно и тихо, без скандали, драми, папараци и кирливи ризи. То едни обикновени хора понякога с какви панаири се развеждат,  пък какво остава за "необикновените"...
Просто професия. Ако не бяха известни нямаше да са успели. Пък и като си имаш лични несгоди най-малко те вълнува какво ще мисли баба Гицка от Люлин 6 за твоя развод.

Всъщност ги интересува, защото в конкретния случай внучката на баба Гицка има някакви сиви клетки и не би дала пари за кино да гледа побойника.
За целта ПР-ката на "нашмъркания чичак" вади от девет кладенеца вода за да внесе съмнение в "кухата блондинка".

Откога зрителите и феновете си падат само по светци? Че много от звезди винаги са били боклуци, пияндета, наркомани и не виждам да са загубили популярност от това. Джони Деп не е учителка в детската градина, все пак, за да бъде някой толкова потресен, че чак да не отиде да му гледа филмите...

# 649
Пиратите и Алиса са на Дисни и са насочени основно към публика от родители с деца, не единствено, разбира се, но основно.

# 650
За Алиса тази сутрин четох, че е с много слаб бокс офис засега

# 651
Те пък 10-12 годишните, които гледат Карибски пирати, много се интересуват с коя спи и коя се бие главният актьор.  Laughing

# 652
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Те не, ама мама може да не им даде парички за билет, понеже Шапкарят "бие жени". А както виждаме и тук във форума, само да се чуе фразата "домашно насилие" и две трети от жените настръхват. Естествено, ако насилникът е 50-годишен нашмъркан чичак. Ако беше оня снажен бор Хеймсуърт щяха да се измъкват кофи от двеста кладенеца, за да бъде оправдан.

# 653
  • София
Те не, ама мама може да не им даде парички забилет, понеже Шапкарят "бие жени".
Сигурно мама е казвала и на децата дали да слушат Нирвана навремето, защото чичко Кобейн е дрога, която ще си пръсне мозъка накрая. Шоубизнеса само печели от скандалите. И у нас се научиха и пълнят сайтовете с платени публикации за уж скандали.

# 654
За Джони това най-много да раздвижи кариерата му и да влезе във форма. Зле си влияеха един на друг.
Вярвам на Ванеса, че не е бита, но пък алкохолът, остаряването и комплексите променят човек.
Това, че Амбър не е смазана от бой, не значи, трябва да се омаловажава положението. И не мисля, че ако всичко беше наред от негова страна щеше да изфабрикува нещо толкова сериозно.

Скрит текст:
Направо си представих бабите в Люлин 6, седнали на пейките с по един лаптоп, преглеждащи изцепките на звездите, след това опресняващи списъка с позволени филми Joy

# 655
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бояна, ти нали си специалист в социалните науки, на теб ли да се обяснява, че едно е да си лошо момче, но със златно сърце, а съвсем друго насилник?

# 656
  • София
Бояна, ти нали си специалист в социалните науки, на теб ли да се обяснява, че едно е да си лошо момче, но със златно сърце, а съвсем друго насилник?
Изобщо не отричам това, но казвам, че няма никакво значение, защото в шоубизнеса се и бият, дрогират, самоубиват от десетилетия. Това им пречи лично на тях вероятно, но не и на продажбите. Едни от най-големите звезди са пълни боклуци. Дори кариерата на Майкъл Джексън не приключи, заради скандала с педофилията, а защото излезе от форма и лицето му се разпадна. Ако не беше починал стадионите по време на турнето му щяха да бъдат пълни.

Иначе към насилието лично аз нямам никаква толерантност, нито смятам, че може да бъде оправдаван или защитаван такъв човек. Все едно какъв е другия.

# 657
Те не, ама мама може да не им даде парички забилет, понеже Шапкарят "бие жени".
Сигурно мама е казвала и на децата дали да слушат Нирвана навремето, защото чичко Кобейн е дрога, която ще си пръсне мозъка накрая. Шоубизнеса само печели от скандалите. И у нас се научиха и пълнят сайтовете с платени публикации за уж скандали.
Майли имаше скеч в SNL в Шоуто на Кимъл,
гримирана и с перука спираше хората на улицата да ги пита за себе си. Eдин мъж и обясни, че предпочита Тайчето пред Майли, не че е лоша Майли, ама предпочитам дъщеря ми да взема пример от Тейлър  Mr. Green
Не всички деца на 10-13 са бунтарчета, по-нататък е различно.

# 658
Аз Джонката си го харесвам. Не му следя живота отблизо и не съм много наясно, но ако е бил и преди побойник, едва ли детето му ще го защитава, ако преди това е бил майка му.  Rolling Eyes Съмнява ме тук парите да са водещите и затова Ванеса и Лили да са на негова страна.  Peace
Много кофти ситуация, дано не е такъв, какъвто го изкара Амбър... много златотърсачки, много нещо и като че ли затова не ми вдъхва доверие историята й.  Thinking

# 659
  • София
интересно ми е дали Кейт ще се обади.
навремето той я защити.

Общи условия

Активация на акаунт