Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~156

• 44 471
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Kaderimin Yazıldığı Gün - Kahraman & Elif (Mustafa Ceceli - Gül Rengi)

Лу, Hug Hug Hug Hug
в това клипче феновете са "оправили" последователността на събитията както е редно Joy Joy Joy Joy Joy
първо сватбата, после първа брачна нощ и след това бремеността и припадъка в болницата Joy Joy Joy

Така де- какво се правят сценаристите, че не разбират от морални норми hahaha hahaha hahaha hahaha

# 601
  • Стара Загора
Следобеден привет,момичета wavey

Ани Hug
Цитат
.Това разбира се Кахраман няма да научи, както и много други гадости, които прави вещицата.....
Няма как да оправдая тези двама маниаци с нищо!!!!! Просто наказанието, което ще получат в края на сериала е нищожно пред това, което двамата направиха.....

...................
Ако бях на мястото на Елиф, да ме прости Бог, но щях да изстрелям цял пълнител в този непрокопсаник....Та ако ще след това да лежа до края на живота си в затвора.....
Наистина и за двамата няма никакви смекчаващи вината обстоятелства Naughty С малко се разминаха накрая,но се надявам,че и на двамата са им разказали играта в затвора bash

Лу Hug
Цитат
Аз мисля, че за някои от гадостите, които натвориха Дефне и Максут, трябваше да научи и Кахраман! Така тези неща останаха само за нас!!!!!! smile3511 smile3511 smile3511
Вярно,че Кахраман не узна за много неща,но и това,което научи накрая за Дафа,за майка си и за цялото си"семейство"го съсипа достатъчно ooooh! ooooh! ooooh!

Гости Hug
Скрит текст:
След отпуската идва малко нанагорнище,но полека лека ще се оправиш PeaceПоне си почина и зареди батериите Grinning Работата край няма... Crossing Arms
Злати Hugпри вас времето било по-слънчево и топло днес-така казаха децата като се обадиха от Китен!

Бризче Hug

Да пием следобедно кафе... Party

Скрит текст:

# 602
  • Варна
Хайде малко да ни попеят и Мелек със Селим  Hug

♫♪♫ Melek ve Selim ♫♪♫KYG♫♪♫

Песните, които изпълняват са съответно на
Aytekin Ataş - Nereye Kadar https://youtu.be/ku1-aK-y_ck
Mehmet Erdem - Bir Harmanım Bu Akşam https://youtu.be/GRye3TSxOlQ
Втората песен/на Мехмед Ердем/ с Гости Hug Hug Hug я гледахме във "Възела", в изпълнение на Тюлай Гюнал и аз, лично, харесвам повече нейното изпълнение. Ето го https://youtu.be/i21Y1UwkT3c

Съжалявам, че няма как да сложа всички като видео тук, но в пост може да има само едно видео и затова съм сложила линкове към песните. Peace

# 603
Лу  Hug Бризче  Hug Боби  Hug

Цитат
Аз мисля, че за някои от гадостите, които натвориха Дефне и Максут, трябваше да научи и Кахраман! Така тези неща останаха само за нас!!!!!!

Не разбрах защо направиха специално това с  Топрак, след като остана само за нас. Очаквах, че Кахраман ще научи по някакъв начин и щеше да има някакви последствия, а не да изкарват по-късно Елиф лъжкиня...че несправедливо е обвинила "горката" Дафа.

Не вярвам да има продължение в сериал - най-много ако направят нещо в игрален филм. И ако Дафа и Максут ще излязат от затвора поради амнистия и започнат със същите гадости, по-добре да не правят и филм....Защото не вярвам, че двамата психопати ще излязат от затвора като нови хора...Илюзия е - Попаднали в затвора и станали хора....

Скрит текст:
Пак започнах да качвам температура. Вече съм на антибиотик.

# 604
Бризче благодаря за новото видео  Hug А защо съм се заблудила, че снощи Мелек пя  Розите...Извинявайте, сигурно е от температурата...
Колко ни глезиш  Hug Hug Hug Hug

https://youtu.be/i21Y1UwkT3c

https://youtu.be/i21Y1UwkT3c

Втората песен на Мелек от Съдбата....Сложена е като линк в предишния пост на Бризка

Момичета Актрисата ли пее, или това е монтаж - вие как мислите  newsm78

# 605
Привет и от мен! Hug Hug Hug

Ани Hug Лу Hug Гости Hug Боби Hug Бризче Hug

Пиете кафенце и слушате клипчета! Laughing Hug

Боби,така е!Времето е слънчево,но ветровито! Laughing

Цитат
Момичета Актрисата ли пее, или това е монтаж - вие как мислите  newsm78
Ани ,актрисата Тюлай Гюнал пее,не е монтаж!Тя пее и в ''Аси''! Peace
Скрит текст:
Не успя да се разминеш с антибиотика! ooooh!Бързо възстановяване!

# 606
  • Варна
Ани, според мен пее самата Тюлай. Тя наистина има прекрасен глас, а във възела изпълни няколко песни. Ето едно клипче "отрязано" от сериала- с ниско качество е, но пък е в оригинална обстановка. Между другото момичетата я преведоха, но нещо не можах да я открия newsm78

# 607
Злати, Бризче благодаря за отговорите на въпроса ми...
Хубаво пее момичето  Peace съжалявам, но като актриса нещо не ми хареса. То голямо тръскане на главата...абе с Максут наистина са като брат и сестра - голямо напъване правят в играта си и двамата....Или както казвам и двамата играят с много емотикони....Това разбира се си е мое мнение, само го споделям....
Злати
Скрит текст:
Не се разминах с антибиотика и се чувствам отново много зле....

# 608
  • Стара Загора
Ани wavey
Скрит текст:
съжалявам,че си стигнала до антибиотик ooooh! но по-добре да минава,че аз единия път се самолекувах и инфекцията стигна и до ушите,а гласа ми беше изчезнал напълно.Надупкаха ме с инжекции ooooh! Пиеш ли и пробиотик за стомаха?
Благодаря на Бризка waveyза клиповете Grinning

Злати wavey сега като писа и аз се сещам newsm78 че Тюлай Гюнал пееше в Аси!Хубаво пее Peace

Отново терористичен акт в Истанбул ooooh! ooooh! ooooh!Ще чуем по-подробно по новините Sad
Скрит текст:
. Сегодня около 08:40 утра в Стамбуле в районе Беязит было совершено нападение на сотрудников спецназа полиции с применением заминированной машины...совершен теракт...
... Погибли четыре гражданских и семь полицейских... 36 человек пострадали, трое из них находятся в тяжелом состоянии ...

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 18:48 от bojana maneva

# 609
 Здравейте мили момичета, привет. Тази вечер съм намислила да  превеждам   68-ма серия.
И аз чух за атентата.  Лоша  работа.  Защо пък  все в Истанбул правят терористични актове.
Какво им  пречи мегаполиса ???

# 610
Очаквайте на 09.06.2016г.  в  предаването "Преди обед" ексклузивното интервю с актьора от "Част от мен" Сердар Йозер.

# 611
Очаквайте на 09.06.2016г.  в  предаването "Преди обед" ексклузивното интервю с актьора от "Част от мен" Сердар Йозер.

Ееее от този няма отърване  Grinning Колкото повече ми става неприятен, толкова повече ми го тикат в очите  smile3512

Жалко за атентата в Станбул...ами това е най атрактивния град в Турция, затова непрекъснато него атакуват...

Сиси превеждай каквото си решила - няма да ти чупим хатъра...

Обаче сайта на "Прикачи" май го затвориха и за следващата тема ще трябва да правя волни упражнения...Вече няма никакви колажи и гифчета качени там...

Боби

Скрит текст:
Опитах, ама не стана. Отново започнах да вдигам температура и съм като парцал - едва стоя на краката си....

# 612
Султан като за последно много ме дразни...Голямо самосъжаление....Прекалява вече...Айде да не знаем колко кандърдисва Елиф да се омъжи за този мафиот и беше много горда като тъща на Максут...
Добре, че утре вечер ще се сбогуваме с нея....

Направо да се изкефиш на любовта на Максут...

И този малоумник се изкарва, че е спасил Елиф, че й е осигурил нов живот...Та той също е съучастник на Ибрахим. Та той участваше в заговора на Ибрахим под предтекст, че иска да му попречи да й причини нещо лошо...Но той го правеше за лична изгода, за да я отвлече в суматохата...Ако наистина е искал да спаси Елиф от Ибрахим, би трябвало да уведоми за това където трябва, че Ибрахим иска да убие Елиф и майка й и сестра й...
Да не се прави на герой.....

# 613
Здравейте за втори път.
Вие като че ли вече сте си го превели, ама аз като съм намислила, че да попиша  малко.

Серия 68-ма.
започвам.

# 614
             Озан, както си вървеше, излезнал от гастроном, спира пред него един  мини бус и го  вкара вътре. Биха му една инжекция и той заспа.
Това беше наркотик.  Закараха  Озан  в  психоболницата, ама руснаците пишат " в психушку", а това е лудница.
Рахми и  Бурхан свършиха цялата работа с доктора психиатър.  Рахми обяснява на Дилара какво е направил и как го е измислил.
             Джихан търси Озан по телефона, но  телефона е у  Рахми и Рахми  му пише само писма, без говор.

Джихан търси  Джандан и не може да я открие. Пак ще се повторя - глупава работа на сценаристите.
            Нали там с нея  живее  Озан и нали  Дилара знае къде живее Джандан - защо  Джихан я търси с 10 човека  охрана.  Глупава работа.

Йозкан и Кериман.  Непрекъснато се карат. Не се траят.  Тя пък  много нахална и все пари иска - пари та пари.
          Кериман насила  накара  Йозкан да отиде до магазина - той отиде и тя  започна да търси парите на  Джансу.
          Големи говеда са двамата.  
          Кериман намери парите, увити в един  килим.
         Йозкан тогава си дойде и започна такава кавга - сякаш са в лудница.

Илдъръм  казва на Джихан в  офиса му, че  Озан не е продал  акциите.  Слава богу,  Озан не е продал  нищо.

Джихан и  Илдъръм  отиват при  Дилара и  Рахми.

В този момент  Джандан звъни на  Озан по телефона, а той е у  Рахми.  Обажда се Рахми, че като  почна да  я  хока, както си знае.
          Рахми й каза, че Озан се е прибрал у тях.

В замъка  - в работния кабинет - Рахми, Дилара, Джандан и  Илдъръм.
          Илдъръм казва на  Дилара, да му се доверии да анулира  завещанието, което е дала на  Озан за 20 % акции.
          Дилара се съгласи.

Джихан и Дилара се скараха. Тя му казва, че  Озан няма да продаде  акциите, защото е техен  син.
         Джихан й казва, че всичко може да направи Озан.
         Той е отгледал  Озан още от раждането му, как може  Озан да постъпва така с тях.
        Дилара каза на Джихан, че е сгрешил когато е дал по 10 % от акциите на компанията на  Озан и  Джансу.
       Хазал като стрела се втурна при тях и започна така неистово да крещи, като че ли е в океана и няма кой да я чуе.
       Хазал крещи, защо за нея няма  10 % акции, а за  Озан и Джансу  има???
       Хазал иска да вземат  акциите на  Джансу и да ги дадат на нея. Джихан много се ядоса.
       Джихан й каза, че е егоистка и я изгони.
      Хазал, както си знае - вие обичате  Джансу повече от  мен, ама тя не е ваша дъщеря, а тя е тяхна дъщеря.

Разал се готви да напуска замъка.  Ще ходи да живее при Озгюр, ама влезе в стаята  Севинч и я разубеди.  Каза й, тази огромна компания на  Джансу ли ще я оставиш????

продължавам.

Общи условия

Активация на акаунт