Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~156

• 44 466
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Рейтинг на сериалите в България за м. май:
1. Част от мен  - 18 % - 1241500 зрители - бТВ
2. Столичани в повече - 11,5% - 794200 зрители - бТВ
3. Откраднат живот - 7,1% - 487900 зрители - Нова телевизия
4.Светлината на моя живот - 6,8% - 470400 зрители -бТВ
5.Опасни улици - 6,3% - 431300 зрители - бТВ
6.Под прикритие - 5,9% - 409400 зрители - БНТ1

# 616
                                                   Продалжавам от пост 614.

Джандан и  Майде.

Майде казва на Джандан  да убеди  Озан  и да го застави да й продаде  неговия  дял  от  акциите.
Майде  -  Аз съм  очевиден  купувач.
                Аз ще купя акциите.

Джандан  -  Вие ще купите  акциите ????

Тук на  Джандан й светна лампата и тя  веднага се сети какви са намеренията на  Майде.  Ама  Джандан ще остави ли   толкова много милиони  щатски  долара на  Майде, а за нея да няма нищо ????

Вероятно тук  драмата ще се завърти на  180 градуса.  Интригата е готова.
               Тя - Джандан само да отърве кожата си  ще  разкаже на  Харун  всичко, което е правила леля му, ама и  Чагатай също  ще загази.

Дилара и Рахми отиват в болницата.  Дилара гали  Озан и го  целува.  Отиде да търси  доктора  -  казва се  Артун.

/  Ани, прости ми, този доктор не беше ли оня актьор, който  игра в Дила ханъм, ама дали беше полицай - нещо такова имаше./

Дилара му каза, че иска да вземе  Озан, ама Рахмито я разубеди.  Рахмито  говори на  Дилара.

Рахми  -  Дилара, ти  знаеш ли  един пакет  акции, които  Озан  ще  продаде  струва  125 000  000  щатски долара.  
                Това струва един пакет акции, или 10 броя акции. Тая сума като се умножи по 3 - стават  375 000 000 щатски долара.
                Тези акции се отнасят за  компанията, която има 42 предприятия - Дарк  блю.
                При тези приказка Дилара се отказа и си тръгнаха.

Азми намери  къде работи  Село - оня същия наемен  убиец, който  Рахмито го нае да  рани  Джандан.
               Азми заведе  Село в офиса на  Джихан. Разказва му за Джандан.

Село си тръгна и отиде  при  Бурхан - явно  Бурхан командва  тия  убийци.  Село му  казва "брат".
              Бурхан каза на Село, че трябва да намерят  Джандан преди  Джихан да я е намерил.
              Нареди  на Село да   вземе от  Джихан  много пари.

Айше си отива у тях. Пред  вратата  стои и чака  Джихан.  Айше е много  сърдита.

Джихан  -  Аз бях на съвещанието на   борда на Директорите.
                 Бях дал на  Озан един пакет  акции  от 10 %  и му казах да ги управлява сам. Казах му да дойде на това съвещание.
                 Исках да обуча  Озан, да работи с мен и  някога да поеме моя пост.
                 Дилара също му е дала  нейните 2 пакета акции.
                Всичко у Озан има 3 пакета акции или   30 % акции.
                А Озан е поверил тези   30 %  на  Джандан.
                На   съвещанието на Борда на Директорите  в Управителния  Съвет  не дойде  Озан, а дойде  Джандан.
                Аз изпаднах в  шок.
                Все едно, че  мене ме  заляха с  разтопено олово целият.
                В този момент не ми беше  до рождения ми ден, Айше.
                Моля те, прости ми.
               Позволи ми да заслужа  твоята  прошка.

Айше  -  Върви си.

Айше отключи вратата си и си  влезе вътре. В тоя момент идва    Лейля.

Джихан  -  Ах, Лейля, ела тук.
                  Айше много ми е сърдита.  И е права.

Лейля  -  Аз съм  сигурна, че ти си изпаднал в тежка ситуация, но та се опозори пред  приятелите си и пред  брат  си.
                Ние ги оставихме  всичките  там сами и си тръгнахме.

Джихан  -  Аз я разбирам, тя е  права.
                  Но се случи нещо  ужасно.
                  Аз  нищо не можах  да  направя.
                  Аз й обясних,  дано тя на теб да ти  разкаже.
                  Лейля,  може ли да те  помоля  нещо ???

Лейля  -  Естествено.

Джихан  - Аз трябва да заслужа  прошката й,.....да й направя  изненада..
                 Може ли да ти позвъня, ако нещо  ми  дойде на ума???

Лейля  -  Аз  ще  направя  всичко, което е по  силите ми.

Джихан  -  Аз ще  направя  нещо много хубаво, такова, че тя обезателно  ще  ми  прости.

Лейля  -  Добре.

Джихан  -  Довиждане.

к  р  а   й

# 617
Прочетете какво ще се случи утре (8-ми юни) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Част от мен":
Скрит текст:
Джелял се обажда на полицията и съобщава къде се намира Кахраман.
Дефне отива да търси начин да помогне на Максут. Обажда се и му предлага да изведе Елиф от страната с яхта. Дава му телефонния номер на капитана. Максут  качва Елиф  в колата и тръгват към пристана.
Кахраман пристига  в къщата, където се криеше Максут и държеше вързана Елиф. Разбива вратата и влиза. Вътре няма никой, освен следи. Открива написания върху вестника телефонен номер на капитана.
Айсел и Селим се срещат с роднините си. Селим й дава своя подарък. Познатият на Мелек я вижда и я хваща. Казва й, че ще я заведе при майка й.        
Максут насила и със заплахи води Елиф към яхтата. Кахраман изскача от яхтата и се нахвърля върху похитителя.
Дефне пристига с колата си на пристанището и наблюдава схватката между Кахраман и Максут. Елиф вика за помощ, защото Максут удря Кахраман в раната и надделява в борбата. Елиф взима пистолета на Максут, стреля и ранява Максут. Кахраман я прегръща. Полицията идва. Дефне наблюдава всичко.
Адем не се връща при Айсел в заведението. Селим кани майка си да вечерят заедно.
Мелек настоява да я пуснат.
Елиф и Кахраман са настанени в болницата. Дефне дава показания, че Зейнеп е стреляла срещу съпруга си. Полицаят й обяснява, че по принцип това е самозащита, но тези разследвания и дела се проточват много дълго време. Още повече, че не се знае дали Максут ще се оправи. Дефне отива в стаята, където преглеждат Елиф. Предлага й помощ ¬ да свидетелства в нейна полза, срещу Максут. Елиф не й вярва, но Дефне се опитва да я убеди в своята добронамереност. Заявява, че се отказва от Кахраман и ще се грижи само за дъщеря си, но поставя условие на Елиф  да не разказва нищо на Кахраман, защото, ако той разбере какво е сторила, ще я предаде на полицията. Дефне се прави на разкаяна и обещава да помогне, за да се съберат Елиф с Кахраман. Елиф й обещава, че няма да разкаже нищо на Кахраман.
След една седмица:
Султан си заминава за Хатай. Извинява се на Кахраман за лошото си държание. Кахраман й прощава. Дава й благословията си.
Къймет обвинява снаха си Дефне, че нищо не прави, за да спечели съпруга си. Дефне й отговаря, че има план как да се сдобрят с Кахраман. Мюжгян пита Елиф защо не разкаже на Кахраман всичко за Дефне. Елиф и отговаря, че не иска да раздели майка от дъщеря й, и че вече е много уморена от интригите. Желае единствено да си почива. Мюжгян също решава да се премести, за да останат влюбените насаме в тази къща.
Максут все още е в кома. Мелек се обажда на приятелите си, че няма да може да излезе на сцена.
Селим кани Джанан отново да излязат заедно.
Мюжгян също си тръгва и влюбените Елиф и Кахраман остават сами в къщата.
Дефне води децата при Кахраман и Елиф.
Къймет продължава да мърмори, че синът й не се връща в имението. Мерием я моли да престане вече да се бърка в неговия живот.
Джелял предлга на Мюжгян да остане в неговия дом и да не притеснява бившата си колежка. Момичето отказва. Той продължава да й показва колко е влюбен в нея.
Дефне съобщава на Елиф и Кахраман, че заедно с Едже ще напуснат имението, за да могат те да отидат да живеят там. Елиф отказва, защото изобщо не иска да се връща в имението. Дефне настоява. Кахраман също решава да й каже нещо, но телефонът му звъни.
Шюкран пита мъжа си какво е състоянието на Максут. Якуп отговаря, че човекът е в реанимацията с опасност за живота, а не както ги е излъгал Кахраман, че е в затвора. Шюкран научава, че това се крие от самата Елиф, за да не се разстройва повече. Якуп предлага на жена си да продадат нейното жилище и с парите да извикат лекар от чужбина, за да излекува Максут. След като той оздравее семейството се надява да получи неговите акции. Шюкран се съгласява.
Кахраман казва на Дефне, че е говорил с адвокат и ще подаде иск срещу Максут, че насилствено е накарал Елиф да си смени името. Така тя ще си възвърне предишната самоличност и бракът им ще влезе в сила, а  този с Дефне ще бъде анулиран. Дефне се съгласява.
Селим отива да свири в заведението. Джанан го пита дали между него и Мелек има нещо. Той отговаря, че са просто приятели и нямат връзка.  Джанан се зарадва на такъв отговор.
Мелек отива в болницата и гледа Максут през стъклото в интензивното. Оказва се, че тя е негова сестра. Къймет живо се интересува от резултата от гостуването на Дефне и децата при влюбените. Снахата разказва на свекърва си, че Кахраман ще направи всичко възможно да възстанови истинската самоличност на Елиф и така ще възстанови брака си, а Елиф отново ще носи фамилията Йорукхан, докато бракът му с нея ще бъде анулиран.  Къймет се ядосва.
Джанан казва на Айсел, че Селим посещава всяка вечер долнопробен бар и се е влюбил в певица на име Мелек. Айсел се усъмнява за момичето.
Къймет прочита някакво писмо и едва не припада. Мерием, Якуп и Шюкран са втрещени, след като се запознаха със съдържанието му.
Кахраман и Елиф се отдават на своята любов. На сутринта Елиф получава красив букет от червени рози от любимия си, вижда и масата, сервирана за закуска.  
Писмото, което четеше Къймет , има заплашителен характер. Шюкран казва на Якуп, че това вероятно е във връзка с негови задължения, направени при залагания.  За да не разберат всички за задълженията на Якуп,  Шюкран му казва да спре Къймет, за да не съобщи за писмото  на Кахраман.

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 23:35 от Лукреция

# 618
                     Сладури, моля да ми простите, като че ли съм много нахална  с тези  Парчета.  Чета, чета  диалозите са все за  Съдбата.

Може би няма  нужда от  моите писанки.

Аз за  съдбата толкова съм писала, толкова съм ги гледала всички серии и на турски, после на  руски, че сега не ми е интересно пак да се връщам в старите теми.
                  За това  почти не пиша за Съдбата.
                  Понякога  гледам по БТВ за обща информация, но като погледам 10-15  минути и вече ми е скучно. Не ми представлява интерес.
                  Вероятно има нещо друго - когато гледам   серията за пръв път  се мъча да разбера нещо, но нищо не  знам от турския  език.  Въпреки това нарочно го гледам, за да го  запомня по каратинки и сюжет.  После като излезе на  руски  вече пак 2 пъти го изгледам и  чак след това го превеждам.
                  С една сума - когато излъчваха  Съдбата в   оригинал и на руски вече в съзнанието ми се е напластила  масата от  емоции и възприятия.
                  И сега не мога да го  гледам  пак, нищо, че е на  български.
                  За това   сега  Съдбата не ми е интересна.

Хайде, пак много стана.  Моля да ми простите.  Спирам. Приятни сънища.

# 619
                    Сладури, моля да ми простите, като че ли съм много нахална  с тези  Парчета.  Чета, чета  диалозите са все за  Съдбата.

Може би няма  нужда от  моите писанки.

Аз за  съдбата толкова съм писала, толкова съм ги гледала всички серии и на турски, после на  руски, че сега не ми е интересно пак да се връщам в старите теми.
                  За това  почти не пиша за Съдбата.
                  Понякога  гледам по БТВ за обща информация, но като погледам 10-15  минути и вече ми е скучно. Не ми представлява интерес.
                  Вероятно има нещо друго - когато гледам   серията за пръв път  се мъча да разбера нещо, но нищо не  знам от турския  език.  Въпреки това нарочно го гледам, за да го  запомня по каратинки и сюжет.  После като излезе на  руски  вече пак 2 пъти го изгледам и  чак след това го превеждам.
                  С една сума - когато излъчваха  Съдбата в   оригинал и на руски вече в съзнанието ми се е напластила  масата от  емоции и възприятия.
                  И сега не мога да го  гледам  пак, нищо, че е на  български.
                  За това   сега  Съдбата не ми е интересна.

Хайде, пак много стана.  Моля да ми простите.  Спирам. Приятни сънища.

Сиси, малко хора гледаме  и коментираме Съдбата! Мисля, че всички, освен такива като мен, които за пръв път гледат Съдбата, гледат и чакат твоите преводи за Парчетата. Особено това се вижда в понеделник, когато  има оригинален епизод на Парчетата.

# 620
  • Стара Загора
Добро утро,момичета Hug

Ани HugЛу HugЗлати HugСиси HugГости HugБризче Hug

ИСКА МИ СЕ ДА ВИ Е ХУБАВО,
ДА ВИ Е ЛЕКО НА ДУШАТА!
ДЕНЯТ ВИ ДА Е СПОКОЕН,
ДА ИМАТЕ САМО ХУБАВИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ!
ДА СТЕ ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЗИТИВНИ МИСЛИ,
ДА ВЪРШИТЕ ДОБРИ ДЕЛА И
ДА ВИ ОТВРЪЩАТ СЪС СЪЩОТО....
ИМАЙТЕ ДОБРО СЪРЦЕ ЗА ВСИЧКИ И ЗА ВСИЧКО!ПРЕКРАСЕН ДЕН!

Ани,
Скрит текст:
Как си?Как изкара ноща?Имаш ли още температура?

# 621
  • Варна
Добро утро, сладуранки! Hug Hug Hug Hug
Пожелавам ви ден, изпълнен с хубави емоции, много настроение и позитивна енергия! bouquet
Боби, благодаря за пожеланията и кафенцето! love001
Сисони, сакън, джанъм, да не се отказваш от преводите- аз ги чакам с нетърпение! love001
Ани, искрено се надявам днес да си вече добре! Летния грип е коварен, но ти си силен човек, пък и имаш нашата виртуална подкрепа и вече трябва да си го преборила!!!!!!!! Naughty
Лу, Злати, Гости и всички, които ще преминат от тук- спорен ден, момичета! Нека душата ви да танцува от щастие! bouquet

# 622
Здравейте момичета  Hug

Лу  Hug Сиси  Hug Боби  Hug Бризче  Hug и на всички, които ще минат по-късно  Hug

Желая на всички хубав ден, бъдете здрави и щастливи  Hug

Скрит текст:
В момента нямам температура, но след обяд ще видим дали отново няма да започна да я качвам. Наистина летните вируси са много коварни. Изцеждат силите на човек. Но каквото е дошло, трябва да се преживее.

Относно рейтинга за май - мислех, че Откраднат живот е след Съдбата. Сериала си има кусури, но на мен ми харесва и го гледах....
Сиси - разбирам те какво искаш да кажеш с този пост за преводите. Едно време Кралицата когато правеше преводи много се дразнеше, че хората минават, четат и заминават и никой не пише, не изказва мнение. От тогава се научих - може да е с 2 изречения, но да пиша  нещо с което да й дам знак, че труда й не е напразен....
Сигурна съм, че всички посетители в темата четат преводите. Виждам ги на балкона - никове, които виждам и когато излъчват Парченцата. Но не пишат. А ти си малко ревнива към Съдбата.
Довечера не само Елиф, но и ние ще се разделим със Султан...

Да си ходи и да не обърква повече дъщеря си...Била майка ще каже на Кахраман....Точно, защото е майка не трябваше да мисли повече за своята гордост, чест и достойнство, а да мисли  какво  би направило щастливи дъщерите й....

# 623
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! bouquet

Сиси Hug,и аз чета преводите,въпреки че го гледам с руски превод!Сверявам правилно ли съм разбрала всичко!Но не винаги имам възможност да пиша! Peace

Бризче Hug,много интересен колаж с щорите! Laughing

Ани Hug,
Скрит текст:
Дано вече да е отминала температурата и да си добре! Praynig
Аз рядко вдигам темп.,но гърлото като ме заболи ми стига,а и сливиците ми са извадени!
Лу Hug Гости Hug

Желая ви приятен и щастлив ден! Hug Hug Hug

# 624
# 625
ДОБЪР ДЕН НА МОИТЕ ВИРТУАЛНИ ПРИЯТЕЛКИ!
Благодаря за поздравите на Боби , Морски бриз, Ани, Златина.... Както на вас, така и на всички останали, които пишат в темата и тези на балкона, пожелавам един слънчев и прекрасен ден пълен с положителни емоции!
Аз отивам на среща с приятелки от BG-MAMMA! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 626
Злати  Hug Лу  Hug

Много са приятни срещите с мамите реално. От многото ми ходенки в София успях само веднъж да се срещна и запозная и реално с една мама - дори не сме говорили за сериалите, героите и актьорите...

Хубав следобяд на всички, а аз продължавам да пазя леглото...

# 627

Защо ли вкараха лудия Сонер в сериала - май малко им дойдоха на сценаристите лудите, че вкараха един с диагноза...Но Дафа щеше да остане генерал без армия...Сигурно е свършила милионите да плаща, за да прикрива гадостите които направи и остана без пари...закопчаха партньора й...и на бозавата й трябваше нов луд партньор....

# 628
  • Варна
Ани, виж колко хитър ход на сценаристите- свършиха и парите на бозавата и си намери достатъчно богат перко, който ще и уйдиса на акъла. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака- и тези двама изперкали се намериха, че и се сдушиха. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 629
Ани, виж колко хитър ход на сценаристите- свършиха и парите на бозавата и си намери достатъчно богат перко, който ще и уйдиса на акъла. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака- и тези двама изперкали се намериха, че и се сдушиха. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сценариста със сигурност е бил влюбен в Кютюка. Виж какъв образ създаде на героинята й - ревностно я запази за себе си. Не позволи на нито един герой да се влюби в Дафа. Дори Кахраман някога да е имал чувства към нея, то постепенно тези чувства не само изчезнаха, а  накрая той  я мрази....
Заради Кютюка сценариста във втори сезон подмени главните герои - замени Кахраман и Елиф с Максут и Дафа....Но Ози не си оставя магарето в калта и на сценариста му се наложи да сложи гривничка на Максут и да го държи под домашен арест - така и така плащат наем на къщата, да не плащат наем и в затвора..А на Дафа намери един луд партньор - както казваш търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.....Сценариста накрая щеше да изчисти образа на вещицата и щеше да я превърне в ангел, но Ози с неговото bitti обърка плановете му и Дафа си остава за винаги най-подлия, най-жестокия женски образ в сериалната индустрия....

Общи условия

Активация на акаунт