Аватарни игри 23

• 33 493
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И после играели на олимпийския принцип...  Rolling Eyes Heart Eyes
И аз това щях да кажа... Joy Joy Joy Hug Чудни! Heart Eyes

# 76
Абе само се правят, настройват ни, че нямат никакви идеи и после - бам!
Хич няма да ви слушам повече  Naughty Mr. Green Hug

# 77
  • in Wonderland
Браво, момичета  Heart Eyes

# 78
  • Вестерос
Кари, ако знаеш, че два дни изръчках пинтереста  ooooh! Joy някакъв ужас беше. Първата ми в подписа само имах от миналата седмица, даже се сетих, че с нея игра оттатък.

На края се оказа, че имам картинки , за да изобразя цялото стихотворение и трябваше час да мисля кои да разкарам до 4-ри  Blush

# 79
Момичета, страхотни комбинации! Моите адмирации Hug
Аз започнах да се чудя дали да се включвам, всички сте толкова напред от към ефекти, рамки и Фотошоп..Аз не съм го отваряла от години. Embarassed Позабравила съм почти всичко.
И все пак тази вечер мога да се поровя за някоя друга картинка.

# 80
Включвай се, естествено!  Hug И аз съм без рамки и ефекти, че нямах време, а и не знаех дали ще имам възможност да правя нещо в почивните дни.

# 81
  • София
 ooooh! ooooh! ooooh! Еее, добре че каза пинтерест. Голяма съм патка. Да се бях сетила там да търся картинки #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 22:15 от OrleanAngel

# 82
Всичките ни картинки са от там, Орлеан Laughing

Момичета, библиотеката е реставрирана. Доволна съм ,въпреки разместването на постовете и загубата на някои комбинации Simple Smile

# 83
  • София
 Laughing Laughing А аз прекопавам всичко сайтове за снимки и рисувани картини, за които се сетя Joy Joy Как сама си усложнявам живота сама не е истина Laughing Laughing Laughing Даже във Фейса имам няколко групи за фотография и рисунки, там даже ровя Laughing Laughing Laughing

# 84
Там ровим. Всичко има и лесно за намиране с търсачката. Освен това под всяка картинка има подобни и комбинирането им е по-лесно. Иначе аз напоследък като ровя и все отривам по нечий аватар, картинка,ъде на Булгари, къде на Акаша, къде на Карина...Та съм леко притеснена, че колкото и бъкан с картинки да е този сай, аз почти съм го преполовила. Ако не се добавят още, след 2-3 години няма да може да се направи нищо, без да бъде засегната нечия чужда комбинация Joy
Понякога ровя и на други места, ровя като изоглавена. Последно рових до световъртеж за "Писменост" ooooh! Joy

# 85
Пинтереста често ме изненадва с нови попадения, просто ровене си иска  Wink
Тиф, важното е, че се е оправдал труда ти  Hug
Момичета, дайте идеи откъде може да се намерят други подобни надписи, основи за текстури и прочие, които да си добавя и използвам във photoscape  Thinking

# 86
  • София
Здравеейте!  Hug
Да ви кажа каква съм шматка. Два дни се чудя защо е толкова тихо и никой не пише в аватарните игри, мисля си къде ли са изчезнали всички и как може да няма дори един човек да пише. И си казвам "оо сега ще пиша аз да ги питам къде се изгубиха тези момичета.." и бам. Имали сме нова тема  Mr. Green Благодаря, Дарче за красивото оформяне на темата!  Hug
Връщам се да чета последните страници  Grinning

# 87
  • Вестерос
хаха Карамелче  Laughing

Кари, да хареса ми и на мен резултата, можеше да пипна още с ефекти, но ме домързя  Whistling

И аз редовно откривам от комбинации в пинтереста  Grinning

# 88
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Кари и аз съм за подаръчета за РД  Peace Звучи ми интересно.
Дар кога ще е междинната игра?Идеална е станала библиотеката  bouquet Сега се сетих,че бала липсва  Thinking

# 89
Да, балът липсва, но ще оправим и него. Випче ще помогне, когато може Mr. Green

Карамелче, къде се карамелизираш по трасето? Не следиш нещата Naughty Mr. Green

Кари, всяка картинка става за текстура. Peace

За междинната нямам достатъчно комбинации. 11 са до тук с моята. Чакам още Peace

Общи условия

Активация на акаунт