Outlander - Тема 2

• 80 355
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
И на мен така ми изглежда.

# 31
  • София
Благодаря за новата тема!

Много интересна ще е новата серия. Сцената с картофите е супер свеж полъх след предишните драми.
И колко лежерно Клер е пуснала ръка на Джейми, това божествено коляно...Имам пепрудки в корема.

А в новия епизод ще видим пак Лиъри. Тук има клипче
https://samcaitlife.wordpress.com/2016/05/26/new-clip-of-outland … 8-featuring-cait/

# 32
  • Варна
Джени имаше 4 или 5 деца. Все беше бременна. Обаче забравих бройката. Последното е малкият Йън и е роден след бунта. Докато Джейми живее в пещерата.

# 33
  • Вестерос
Ехеее плодовита работа

# 34
Да бе.
Много са.

# 35
  • София
alex99
Цитат
Франк няма да опложда никого, нали го раниха в "главния" орган. Обаче се чудя Клеър не го ли видя това и не предполага ли някакво друго развитие на нещата? Макар, че покрай загубата на бебчето надали й е до Рандал.

Е, явно ще се оправи... Как иначе ще създаде потомство от което да се пръкне и Рандал на Клеър...

# 36
  • Вестерос
Ами не е негов  Grinning

# 37
  • София
Е как като трябва да дойде от неговия ген. Джак на Клеър е същия като външен вид с черния Джак Рандал. Wink
Или се бъркам нещо, че с тези книги вече не знам кое е сериал, кое книга...  Laughing

# 38
Това го знам на брат му е.  Joy
Франк е потомък на брата на Рандъл - Алекс май се казваше.

# 39
  • Вестерос
Да, Диаволо, брата се залюбва с Мерито, но умира и Блек Джак се жени за нея, затова е записано на негово име детето.

# 40
  • София
ееее, не знаех, е тогава може Simple Smile
Щом Франк на Клеър е на Алекс (доброто по-малко братче на черния Рандъл) може. Даже това го споменаха май или загатнаха и в новия сезон, сега си спомних. Simple Smile

# 41
Мерито как е могла да се ожени за този?!  Rolling Eyes

# 42
  • Ямбол
Пред перспективата да роди извънбрачно дете в онези времена?

# 43
Да....не се сетих за това. Rolling Eyes

# 44
  • София
Още едно клипче от предстоящата серия.
https://www.youtube.com/watch?v=kGS-vlC2S4c

Общи условия

Активация на акаунт