Outlander - Тема 2

• 80 655
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Колъм беше много зле накрая, изпитваше болки и помоли Клеър да му помогне да умре и тя му даде да пие нещо.

Да, Дугъл умря, прободен от Джейми.

За този Джон Грей и аз си мислех,  че е  свързано нещо със сцената, когато Клеър се преструваше на пленена от шотландците и за да не я изнасилят "тези диваци", момчетата издадоха плановете на англичаните. Но не се сещам каква беше ролята на Джон Грей.

# 601
Тифани Ей,   Hug
От трейлъра на 2-ра серия оставам с впечатлението, че Джейми не е в затвора. По-късно ли ще го хванат?
Джон Грей е юношата бледен, който беше пленен. Не помня имена много, та може и да греша Peace

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 09:05 от Newly_

# 602
  • Вестерос
Ама пак ли ще влиза в затвора? Уфф имам да дочета една книга, после втората на То и мятам втората тази, че изоставам с историята Grinning

# 603
  • Варна
Лорд Джон Грей е важен в бъдеще.
Джейми уби Дугъл преди Калоден, защото чу, че искат да убият принца.
Джейми има да изтърпи бая преди затвора. За 20 години животът ми никак няма да е лек.
Е, как по-точно да се държи Клеър, като обича Джейми?! Беше й гадно да я докосва Франк.
Франк и той не е стока, ама айде.

# 604
  • София
Джейми и Клеър на семейна терапия   Laughing

# 605
Amidala, много са готини  Laughing
Благодаря за клипчето.

# 606
  • Вестерос
Втора серия я има в Зелка!

При Джейми са минали 6 години вече.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 11:12 от Tiffany А

# 607
  • Варна
Джейми живее 7 години в пещерата. Ще погледна серията ако успея, много ми е натоварено тия дни

# 608
  • Вестерос
Taка казаха като почна серията, а Бриана е на няколко месеца.

# 609
  • София
Сцената с Мери МакНаб беше много силна, аз се просълзих. Страхотен паралел със сватбената нощ с Клер.

# 610
  • Вестерос
Аз се просълзих още на интрото 😇

# 611
  • София
Как стоят нещата с различната скорост на минаването на времето в миналото и в сегашно време, по тая логика те като се върнат с Бриана на 18, Джейми трябва вече да е дядо  Laughing Как го е обяснила авторката?

# 612
дават го по STARZ, нали?
Кой оператор предлага този канал

# 613
  • Вестерос
Не, просто сега на нас така го дават. 20 години и при Джейми и при Клеър някъде са минали, ендо и също е.

# 614
Хареса ми серията, но защо по дяволи трябваше да има пак кървища?

И открих промо на новата серия. Ще има екшън следващата седмица  Party

Общи условия

Активация на акаунт