Outlander - Тема 2

• 80 383
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
За приликата пък паднах,
Скрит текст:
Грей като каза - "има твоите очи и коса".
А то детето с черна коса и тъмни очи   Rolling Eyes
Поне да бяха подбрали дете, което да прилича на Сам.

# 676
  • Варна
Детето е копие на Джейми, но е русо. Има неговите сини очи и котешката им форма, Бри също. Само, че тя е червенокоса. Също така синът му е законен наследник на оня граф и ако Джейми остане ще тръгнат слухове. Нямам идея кога му казват, явно към 7-8 книга. В 7ма е кралски офицер в Америка.
Клеър се отказа да минава през камъните, загубиха дирите на Джейми от затвора нататък. А Бри ще мине след 5-6 години, Роджър ще я последва веднага щом разбере. Бри прочита съобщение за пожар и смъртта на майка си и баща си, отива да ги предупреди.
Клеър ще мине веднага щом проследят 200г назад. В  книгите Клеър се връщаше в Бостън, за да сложи нещата в ред, преди да се върне при Джейми. Малко е променено тук.

# 677
  • Вестерос
Не са минавали през камъни този сезон.

# 678
Уникално представяне на историята,сезона е много силен.Кога започват отново да го търсят,искаше ми се Клер да бъде по-упорита.Тази серия определено си беше на Джейми,уаууу.

# 679

Хлапето е със сини очи. Инак е твърде рано да се говори за съществена прилика с Джейми, но явно тя ще проличи, когато порасне още малко, затова Джейми напусна имението. И без това вече слуги и гости започнаха да отбелязват къде на шега, къде наистина, че момчето прилича на коняра.

# 680
Детенцето е голям сладур. Много силна беше сцената, когато си тръгваше Джейми.
Клеър обаче си е революционерка по душа. Как се възмути в бара  Laughing
Приятно беше да видим Джейми чист и обръснат. Сега къде ли ще отиде? Нали не искаше да се връща в Лалиброх. Любопитна съм кога ще се засекат и с другата "вещица"/забравих й името/.

# 681
Мисля, че се казваше Гилис.. Доколкото разбрах - в края на сезона би трябвало да е това.

А Джейми явно ще открие своя печатница... ако съдя по снимките, които излязоха за 3 сезон... и Клеър ще го намери там.

Впрочем, очакваме 5-и еп. тази седмица и после ще има "почивка", 6-и ще е след 2 седмици. От интервютата ми се струва, че срещата на Джейми и Клеър ще е в този, 6-и еп.

# 682
  • Варна
Дано прекъснат за почивка след срещата!

# 683
Не, Красе. Точно преди нея ще е. Ще ни държат на нокти една седмица повече )))

Впрочем, дадоха ми преведените 1 и 2 книга на Диана. Започнах да чета. Вече съм на 100-тина стр. от 1-ата. Има свежо чувство за хумор и след прочита сериалът сякаш става по-"цветен" ))) Харесва ми. Засега. Тъй или инак, няма да се запознавам с действието от книгата преди това, показано в сериала...

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 19:29 от marytza

# 684
О, да - Гилис беше. Благодаря. Просто се чудех как ще протече срещата със сина й.
За 6-та серия по-рано Красе позна: тогава е срещата на главните герои. Поне така пише в IMDB. Но с тази почивка е повече от ужасно. Не стига, че са веднъж седмично,а сега и пауза. Някакъв празник ли идва?
Няма да имам търпението да прочета книгите. Добре, че Красе ги е разказала. От там помня, че ще е печатар, но къде ми е чудно. Честно, не си го представям този герой в такава роля.

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 22:22 от Newly_

# 685
Марица, знаех си ,при толкова обсъждания при рускините че ще ги започнеш))) Но ще трябва да преглътнеш изнасилването на Джеими - по брутално е от сериала,но за сметка на това последната глава е супер ,тя въобще отсъства в 1 сез

# 686
Относно Уили Никои не му казва кои е баща му до 20г възраст когато в Америка в домът на Джон Греи не се сблъсква със своето по възрастно копие Шок и ужас и потрошена цялата покъщнина на Греи После го наляга депресия и иска да се откаже от графската титла но такава опция не съществува в правото

# 687
  • Buffyworld
Според мен този сезон засега си е основно за Джейми. Освен това си изглежда същият , като в началото, а Клер много са я състарили.  За момент дори се уплашх той да не вземе да се влюби в Женевив.Аз съмо хвърлих едно око на епизода, но довечера ще го гледам целия. Тази Женевив много нахална !
Освен това Джейми никак не го виждам като печатар. Надявах се да го видя отново като лорд на Лалиброх, колкото и мрачен да е този замък !

Засега никой още не е минавал през камъните. А Бриана няма ли да се срещне с Джейми ?

За Гилис нещо не разбрах - нали тя умря в миналото, когато я обявиха за вещица и щяха да я горят на клада ? Даже беше бременна. Как така сега е жива ? Или Роджър ще се върне преди момента на убийството й ? Нещо се омотах. Последното, което си спомням за нея е, че беше обявена за вещица заедно с Клеър, след това видяха ваксината й на рамото . Тя каза, че това е знак от дявола и със сигурност отиде на клада, а Клеър я помилваха, или не доказаха, че е вещица. Shocked Confused newsm78

# 688
И аз не разбрах как се срещат главните герои след като никой няма да минава през камъните в този сезон  Crazy

Клеър и на мен ми изглежда стара, а на Джейми са му добавили малко годинки, но още е  Heart Eyes

Чудно ми стана Клеър колко лесно реши да се върне в Бостън, сякаш няма какво вече да направи, за да го намери, а ми се струва, че е толкова близо. И в предния епизод ми изглеждаше много студена, когато и съобщиха за смъртта на Франк, вярно че не го обича, ама изглеждаше лицето и като замръзнало, само сълзи се стичат по него. Нещо не ми харесва как играе в последните епизоди, липсва й живец сякаш.

# 689
Според мен си играе много добре. Да не забравяме, че от дълги години тя не обича Франк като мъж, може би като приятел, с който от време на време си вдигат скандали. Когато ѝ казаха за смъртта му тя беше дълбоко съкрушена от смъртта на мъжа, който някога е обичала. Не съм очаквала от нея да заридае като професионална оплаквачка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт