Outlander - Тема 2

• 80 372
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Ямбол
Happy World Outlader Day!

Ще има сезон 3 и 4.

# 76
Сериозно, супер. newsm18

# 77
  • Вестерос
И аз идвах с тази новина, цели 2  Party

# 78
# 79
  • София
супер, още поне 2 сезона.  bowuu
Във Франция ми беше по-интересно, колкото и да е странно, но факт. Много ме дразнят клановете и вътрешните им борбички, това винаги е дърпало шотландците назад и е помагало много на англичаните, за да ги контролират в миналото.
Радвам се, че взеха Фъргъс (това малкото момченце, джебчийче дето черния Рандал го насили) със себе си. Питам си се защо не си вземат за свое дете и да си го гледат. Simple Smile Но явно няма да стане така заради битката и последиците от нея...

# 80
  • София
И аз много се радвам за 3-4 сезон, имах страхове. Голямо чакане ще падне. 17 месеца за 1 сезон.

Дяволо, историята на Фъргъс не свършва. От публикувани откъси знам, че
Скрит текст:
Джейми присъства на сватбата му. За да го венчае, свещеникът иска да знае имената му. Като дете от бордей, Фъргъс винаги е имал само едно име и се чуди какво да каже. Дали пък да не каже френското си име (Клодел). В същност Джейми го е перкръстил. Джейми се намесва в този момент произнася Фъргъс Клодел Фрейзър. Грейнал от щастие Фъргъс го повтаря и венчавката продължава.

# 81
  • Варна
Е, Фъргъс си е като член семейство откакто го е взел Джейми. Не се разделят повече, освен когато Джейми е в затвора и в заточение.

# 82
  • Вестерос
Как са си мислели, че ще спечелят с вили и саби срещу британските пушки  Rolling Eyes

# 83
Явно от новия епизод, не съм го гледала още.

# 84
  • Вестерос
Е имаха и пушки,ама като цяло  Rolling Eyes

# 85
  • Buffyworld
запис ! Страхотен сериал !

# 86
Добре дошла!  bouquet

# 87
  • Вестерос
 Hug Hug

# 88
  • София
Хареса ми серията. Simple Smile
Това с обучението на селяците беше много яко.
Следващата серия ще е екшъна, уфф иска ми се да победят ама като знам какво става.  Confused

# 89
  • Buffyworld
 Аз съм изгледала до 8 епизод. Дядото на Джейми е супер идиот. Много искам да видя пак МакДугъл. Прилича ми на Шон Конъри  Joy . А това, че Клеър изглежда по- стара от Джейми не ме дразни. Още една приятелка гледа филма и ми каза, че актрисата не й харсева, но според си е много добре подбрана за ролята.

Общи условия

Активация на акаунт