"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 8

• 96 373
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Утре всичко ще се разкрие, но реакцията на героите ще видим в следващия сезон!

# 346
http://vbox7.com/play:1f6ccf571a
Калин нещо ще топи Василев.

# 347
  • София
Утре всичко ще се разкрие, но реакцията на героите ще видим в следващия сезон!

А, дано, но не ми се вярва! Laughing

Още се чудя защо арестуват Василев? Дали има общо с днешния случай и това, че уж оперира Калин, а всъщност беше Алекс?

# 348
Все по тъп изкарват Сашето.То добър,то благороден та чак до изпростяване.Оня ще го шантажира,ще му промени живота отнемайки му любовта,а той видиш ли Батман.Пууу ядосах се.И Биляна пак навряна при Калин.Ами нищо реалистично не виждам аз в тези ситуацийки.

# 349
Биляна тоя път ми идеше на мен да я зашлевя - къде се навряла в леглото на Калин пък му се дърпа?

# 350
Василев ще го вкарат в затвора ама преди това ще направи едно бебе на биляна

# 351
Може би Калин ще опита да реализира заплахата си, а Сашко ще каже, че той е евтаназирал всъщност човека? newsm78

# 352
В този сезон няма за кога да правят още бебета,но в следващия Биляна е на ред.Дано обаче да е от правилния татко щото иначе шъ съ гръмна от простотията на сценаристите.

# 353
Може би Калин ще опита да реализира заплахата си, а Сашко ще каже, че той е евтаназирал всъщност човека? newsm78

Е, нали има запис как Биляна си признава. Иначе Алекс би отишъл вместо нея, нищо, че тя него не го е питала дали би се жертвал за нея.  Laughing

# 354
От къде мога да гледам епизода? В нова плей не иска да го зареди... newsm78

# 355
Прекаляват със споменаването на Кредоуеб
Този Кредоуеб вече няколко пъти го чувам като Гредоеб  Embarassed  Mr. Green

Сценаристите съвсем я изкараха Биляна като някакъв дебил. Баща й забременил някаква дето може да му е дъщеря, а тя ръси мъдрости на килограм по повода.  ooooh!

# 356
Не ти трябва да го гледаш. Толкова затъпя този сериал, че се чудя на себе си що ли му отделям от времето  си. То бива, бива , ама чак толкова тъпотия не бива ooooh!

# 357
Не знам...  Thinking В Кредоуеб пробва ли??

# 358
Не знам...  Thinking В Кредоуеб пробва ли??

Joy Joy Joy Как съм оцеляла досега без да знам за съществуването на този сайт? Обаче съм инат, няма да го видя какъв е. Аман от агресивна реклама.

# 359
  • Ню Йорк
Май нищо няма да разберем в този сезон  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт