"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 8

• 95 332
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
  • Анкх-Морпорк
ВилитУ каза на Галя, че разследват случая с родилката и че д-р Василев ще влезе в затвора, и я обвини, че отива в Лондон, за да се скрие от разследването, че смъртта на тази жена ще й тежи цял живот, че едно бебе расте без майка, ей такива неща й наговори.

Но пък е много красива д-р Хилова  Wink.
Не споделям това твърдение. На мен не ми е красива, а някак...смотана. Mr. Green
И на мен така, не я намирам никак красива. Ралица (д-р Стилиянова) е красива, Биляна също е красива, ако и да не им се получва с Алекс химията. Като я дадат една умислена и отнесена... стои малко като от минали векове, ама бива.

# 721
Хитова и на мен не ми харесва
Този сериал само Алексиеви играят Mr. Green Сашо и Стоя какви са в реала
Василев е по-хубав ,когато е с по-голяма брада.

Последна редакция: сб, 04 юни 2016, 23:51 от ПреГрей

# 722
  • Там,където се събуждам щастлива.
На мен Биляна ми хареса в последната серия! Разчупена и по-нежна. Очаквам, че ще бъде по-добра във втория сезон. Дори в последното интервю беше сякаш пораснала в изразяването си в сравнение с интервюто преди няколко седмици (но тогава беше и Буковска там,а тя и в живота е, явно, много доминатна)!

# 723
За мен е важно, че във финалния епизод разбрахме, че Кръстева и Камбуров не се познават, нямат и общо потомство, Слава Богу.  tooth  tooth

# 724
  • USA
Страхотна игра на Буковска,толкова е убедителна,че човек би казах,че си е такава и в живота.

Стилянова умря,а и така трябва,за да й препишат случая с Мила(за който тя си беше реално виновна) и да оневинят Сашко.Така предполагам,разбира се.Тъъкмо ми стана симпатична и те взеха,че я ликвидираха.
На Калин въобще не му отива тази роля на изперкал ревнивец с огромно Его.Красив е влюбен и всеотдаен,както винаги е бил с Биляна.Хинова е перспективна.

Генадиев старши и Василев са баща и син irl.Другия Алексиев,Димчо Калинчо - май просто случайност.

# 725
Някой ще прави ли нова тема или да пусна аз

# 726

Общи условия

Активация на акаунт