"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 8

• 95 333
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • ES
Мисля, че наемните отношения между лабораторията и болницата са само частта от съвместния им бизнес, който е на светло. Нали си спомняте кутията с пари, които крадците намериха в Генадиеви. Не бих се учудила, професорът да е замесен и в бизнеса с бебета

# 706
  • Анкх-Морпорк
Замесен е. В една от сцените Петър каза на Виолета, че тя е скрила от професора последното бебе и това няма да му хареса.

# 707
Стилиянова ще оживее. Когато Виолета хвана ръката й, за да провери дали има пулс, телефонът звънна и тя не успя да провери.  newsm78 Макар че това бебе го тровиха, трепаха в катастрофа...като Дънкан Маклауд е.

# 708
Стилиянова ще оживее. Когато Виолета хвана ръката й, за да провери дали има пулс, телефонът звънна и тя не успя да провери.  newsm78 Макар че това бебе го тровиха, трепаха в катастрофа...като Дънкан Маклауд е.

Joy това искрено ме разсмя, макар, че хич не е за смях, но не се сдържах

# 709
  • София
Има си реално обяснение за това, че Под прикритие е зад топ сериалите на Нова и БТВ.
БНТ с всяка изминала година запада и се гледа от много малко хора. Дава се само веднъж в седмицата. 21:00 ч. не е като 20:00 ч. а и понеделник е работен ден. Сапунките и комедиите винаги са се гледали по-масово.
И още нещо за финал, говорим все пак за Под прикритие - сезони 4 и 5, които са много зле и нивото много падна. Първите два сезона на шоуто за мен са най-доброто правено от родните телевизии за последните 25 години. Тогава сериала бе мега хит, а и до ден днешен никой не му е подобрил рекорда по брой сваляни от Замунда. Всъщност Под прикритие и сега си се гледа адски много от торентите, от БНТ изобщо не си правят труда да сигнализират за подобни нарушение, даже Митовски ги беше приветствал и се гордееше колко много хора дърпат сериала му от тракерите.

# 710
Kалин ще е с Хитова  сигурно  Joy

Тази много ме дразни... още от времето, когато беше секретарка в "Стъклен дом"  Joy

# 711
Kалин ще е с Хитова  сигурно  Joy

Тази много ме дразни... още от времето, когато беше секретарка в "Стъклен дом"  Joy

И във Фамилията имаше същата глуповата роля Simple Smile

# 712
И във Фамилията имаше същата глуповата роля Simple Smile

Да, наистина. Там май беше нечия съпруга newsm78.
Типична блондинка е - хубава и глупава. А самодоволната й усмивка е ужасно дразнеща. От друга страна няма по-подходяща колега от нея за д-р Кръстева. Харесват ми като двойка. Подозирам, че диалозите между тях ще са култови Grinning.

# 713
Деси Бакърджиева се казва актрисата. Харесва ми как играе и в театъра съм я гледала.

От актьор знам, че най - трудните роли са на пияница, луд, и глупак.

# 714
Но пък е много красива д-р Хилова  Wink.

# 715
  • София
Ще има ли още серии?

# 716
септември

# 717
Но пък е много красива д-р Хилова  Wink.
Не споделям това твърдение. На мен не ми е красива, а някак...смотана. Mr. Green

# 718
  • София
GQ, благодаря!  Peace

# 719
Какво точно си казаха Вили-ту и Гале-ту като ходиха да се срещат на разклона преди катастрофата? Този момент ми се загуби

Общи условия

Активация на акаунт