"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 8

• 95 363
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
  • Там,където се събуждам щастлива.
Захариева, обаче, за момент щеше да прояви човещина, когато погали Стилянова. Обаче, звънна телефона и омразата й се възвърна.

# 676
  • Разпиляна във въображението
И аз мисля, че взе телефона, защото Пецито звънна. Жалко за момичето

# 677
Аз не ги виждам двамата с Пецито да се съберат пак  Rolling Eyes
По-вероятно ми се вижда той да стане пълен въздържател от към жени, колкото и невероятно да звучи това. Според линията на сценария той се влюби истински и нищо чудно цял сезон да страда за Галя. А е възможно нейната загуба да го настрои допълнително срещу Виолета. Но да не забравяме, че тя е голям тактик и сигурно ще подходи умно -  да прояви състрадание, да му "прости", но не толкова, за да си го върне, колкото да не стане опасен за нея. Защото си мисля, че той може да стане безрасъден и да й навреди по отношение на бизнеса, в случай, че се разприказва и признае това-онова, щото му е все едно какво ще загуби. Затова си мисля, че той ще се дистанцира от Генадиев и от жена си, а може и да се обърне срещу тях. Нещо такова очаквам, ако следват линията на образа му.

Калин не знам как ще го разиграят във втори сезон. Много ми се иска да видя "началния Калин" Grinning, търпелив, умен, тактичен, колегиален... Голям тандем бяха по едно време със Сашето. Вярвам, че рано или късно ще станат и двама братя. Само дето Билянка няма да могат да разделят. Тя си е на Сашето  Grinning

# 678
Много ми се иска да видя "началния Калин" търпелив, умен, тактичен, колегиален... Голям тандем бяха по едно време със Сашето. Вярвам, че рано или късно ще станат и двама братя. Само дето Билянка няма да могат да разделят. Тя си е на Сашето  Grinning
Не вярвам, че е възможно да се върне "старият" Калин. Единственото, което може да обедини Сашо и Калин, според мен, е това, че и двамата ще са много сърдити на тати Генадиев. Бибито е ясно, че си е със Сашо.

# 679
А е толкова по.интересно, когато Калин не е лош, а свестен.

# 680
Kалин ще е с Хитова  сигурно  Joy

# 681
Kалин ще е с Хитова  сигурно  Joy
За туй я вкараха в сериала, викаш. tooth

# 682
На Калин ще му намерят една нова любов и всичко ще си дойде на мястото. Нещо не я виждам да е ХиЛова обаче.
Само че тогава ще олекне и втория любовен триъгълник и ще трябва да мислят нови интриги.

# 683
"Връзки" ми харесва много повече от "Столичани в повече" и "Откраднат живот".
И на мен, но го дават късно по почти негледаем канал.

# 684
На мен ХиКова ми е скучна, не си я представям с Калин. Laughing

# 685
Залагам на Наталия и Калин. Двамата ще си ближат раните!
Между впрочем, Наталия ми е много противоречив образ. Гонеща цели (отношение към Василев), а в същото време лесно манипулативна (Захариева)! Смиляваща се (към Биляна), друг път арогантна.

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 23:25 от Kalinka

# 686
Между впрочем, Наталия ми е много противоречив образ. Гонеща цели (отношение към Василев), а в същото време лесно манипулативна (Захариева)! Смаляваща се (към Биляна), друг път арогантна.

Хапе я кучето  Joy

# 687
Наталия изобщо не е лесно манипулативна, просто си пази работата.

# 688

Тя направо козирува на Захариева и прави, каквото й каже Захариева. Онази й мели за влиятелните мъже, Наталия премигва и я слуша в захлас!

# 689
Да, и точно затова ще спре да припка след Виолетка като кученце. Прав беше Генадиев - тя е ПР на болницата, не на лабораторията. Както разбрахме, лабораторията е частна, плаща си наем на болницата и толкоз. Поне така се изказа Генадиев. А вече за какъв бизнес общ с Вилито става дума, аз не разбрах съвсем, даже никак. Някой може ли да ме просветли. Praynig  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт