Пазаруване от H&M ➤ 5

• 89 342
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Сега видях тази рокля http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0324751003.html и много ме е яд, че вече я няма. Тя и на редовна цена си е евтина. Ако някой я има и му е излишна 38 р-р да свирка. Ще ходя да я търся и в магазина.

# 331
Ей тая блузка мога да препоръчам: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0357562003.html
Имам я за ръст 170. Аз съм 160, 55 кг. Прекрасна е и стои много хубаво.
Хубави намаления виждам аз, но предимно в детското. Така и не можах да нацеля панталон за себе си. Утре има вероятност да посетя реален магазин. Дано си харесам нещо.

# 332
Честно казано,хубаво би било да има БД над определена сума на поръчката, без значение има или няма намаление.В английският НМ има при поръчка над 50£, и при регистрация още си е 25% +БД.
Чувствам се дискриминирана и усещам,че съм на път да им се разсърдя безвъзвратно  Crossing Arms

# 333
Вече се чудя не можем ли да се оплачем на HM общността в чужбина, да стегнат нашите.  Laughing Днес бях в магазина и всичко намалено, в сайта не е и чуло за намаление. Обувки в магазина 20, в сайта-35.. И с всички дрехи е така. Опропастиха хубавия сайт, та идеята ми беше минете и през магазините, преди да се прецаквате с тези измислени намаления в сайта.

# 334
Е, минахме, и определено си струваше  Peace
Но опашките са огромни, страшно е.

Определено си оставам фен пазаруването от сайта. Освен липсата на блъсканица, някои от нещата, които съм си харесала ги има само там.
Ще чакам някой код, защото съм натоварила количката яко.

# 335
Е, минахме, и определено си струваше  Peace
Но опашките са огромни, страшно е.

Определено си оставам фен пазаруването от сайта. Освен липсата на блъсканица, някои от нещата, които съм си харесала ги има само там.
Ще чакам някой код, защото съм натоварила количката яко.

Това в кой магазин, че и аз мисля да ходя?

# 336
А да сте забелязали да има намаление на бельо и чорапи? За детските ме интересува конкретно.

# 337
  • Перник
... та идеята ми беше минете и през магазините, преди да се прецаквате с тези измислени намаления в сайта.

Въпреки всичко, на мен ми е по-удобно да пазарувам от сайта - няма опашки, разглеждам си на спокойствие и си обмислям покупките, хванала съм си размерите вече, мога да пазарувам по всяко време на денонощието. А за да отида в мола, трябва да отделя време специално за това и няма да се мине само с пазаруването в Н&М - я тук, я там, хапване, кафенце и 7-те лева доставка ще ми се видят жълти стотинки  Mr. Green

# 338
  • Варна
И аз съм фен на онлайн пазара, но ме блазните да видя какво са напускали в магазина, а и в тази жега както каза кафенце, хапване, други магазини.. . Simple Smile

# 339
В Ring мол днес в магазина бях само аз, опашки при мен нямаше  Laughing

# 340
В Ring мол днес в магазина бях само аз, опашки при мен нямаше  Laughing

Май и аз до там ще отида  Peace

# 341
Този уикенд разбрахме, че има намаления и сме там! Дано си харесам нещо свежо за лятото.

# 342
Здравейте момичета Simple Smile Може ли някоя от вас, да ми каже как става проверката на баланс на карта - ваучер за H&M? Подариха ми карта преди около 2-3 месеца, но така и не съм стигнала до магазина. Мислех утре да ходя и реших да вляза да проверя баланса в сайта, но ми иска освен номер на картата и парола. Аз парола не виждам никъде. Ще се радвам ако някой сподели опит с тези ваучери.  newsm78 ooooh!
Благодаря ви предварително. Simple Smile

# 343
  • Варна
Минах и аз. Доволно понапазарувах на детето. 2 якета х30лв, к-ти 2 потника за 5лв, тениски х5лв, панталонки х10лв. Даже някой за догодина, че вече прекалих за тази. Всичка с къс ръкав като с дълъг нямаше много, а и късия бяха пообрани вече. Потници имаше само 2 к-та 98-104, които вземах. Мисля, че и други седмици ще зареждат, защото доста се пазаруваше. За мен само една рокля харесах, но нямаше номер.

# 344
Според мен БД няма да видим по време на намалението. Най-много накрая като се изчерпа всичко да пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт