Пазаруване от H&M ➤ 5

• 89 222
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Няма друго намаление и възможност за комбинация на два или повече ваучера.
БД имаше скоро и кой знае кога пак ще пуснат.

# 541
Поне доставката да беше до 5лв. Все пак пристигат с Еконт.

# 542
Здравейте, момичета, за първи път ще пускам поръчка /заради една детска риза, че я изпуснах в магазините/ и прочетох първа страница, регистрирах се и получих ваучер за 10% отстъпка от първа поръчка. До колкото разбирам няма опция да получа и БД или някакво друго намаление  Twisted Evil яд ме е че ризата беше и по -намалена във физ. магазини, а тук и 7 лв доставка ще и платя, ама няма да спя ако не я купя
Дано вече да не си поръчала, защото от днес има БД! Peace

# 543
Е това е карък вече, аз вчера поръчах. Вярно ли е за БД?  newsm78

# 544
  • София
Здравейте, момичета, за първи път ще пускам поръчка /заради една детска риза, че я изпуснах в магазините/ и прочетох първа страница, регистрирах се и получих ваучер за 10% отстъпка от първа поръчка. До колкото разбирам няма опция да получа и БД или някакво друго намаление  Twisted Evil яд ме е че ризата беше и по -намалена във физ. магазини, а тук и 7 лв доставка ще и платя, ама няма да спя ако не я купя
Дано вече да не си поръчала, защото от днес има БД! Peace
0462 e кода, нали - в сайта го видях
 само че ми дава  - ваучера е невалиден, дали аз нещо не правя както трябва ?

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 09:54 от dioni

# 545
На мен не ми дава да го отразя в кошницата, явно има технически проблем.

Да сте поръчвали тези бикини http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0305584006.html чудя им се, като цена са перфектни?

# 546
Кода работи! Проверих току що.

# 547
Кода работи! Проверих току що.

Докато проработи и нещата, които бях харесала свършиха.  Mr. Green

# 548
Намалението за банските важи и за вече намалените модели! Поръчах си .

# 549
  • Перник
Имам мейл с кода за БД. Важи до 10.07.

# 550
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0189640033.html
Чудя се от този анцуг дали да си взема  С или М, преди време си взех подобен М и ми беше огромен, а по принцип нещата 38 от този сайт са ми добре  Thinking

# 551
  • Пловдив
Тези,които са върнали доставка,дали получихте мейл или нещо ...?

# 552
Пускат мейл в деня, в който възстановяват сумата. Обикновено на 14-я ден, не бързат.

# 553
Получих си сумата за върнатите неща, но нямам мейл.

# 554
  • Варна
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0189640033.html
Чудя се от този анцуг дали да си взема  С или М, преди време си взех подобен М и ми беше огромен, а по принцип нещата 38 от този сайт са ми добре  Thinking

38 не е ли С? Ако номера ти е добре според мен и от анцуга С особено ако се и поотпусне.

Естествено, че два дни след като пусна поръчка и ще пуснат БД. хах А какви бързи можели да бъдат. Вчера звънях да питам какво се случва с поръчката ми, че трети ден е на обработва се и в 18ч вече стана изпратена с мейл за товарителните, днес 12ч предадена на Еконти утре ще е при мен.

Общи условия

Активация на акаунт