Пазаруване от H&M ➤ 5

• 89 187
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Тоно е по-вероятно, въпреки, че няма логика. Иначе материята е еднаква и всичко останало. Чакам отговор да видим ще ми се обадят ли.
От последните намаления в реален магазин взех 2 детски панталона - абсолютно еднакви, но единият намален на 5 лв, другият на 10. Отидох на касата да питам защо - погледнаха етикетите и казаха, че са от различни сезони.  Peace

# 601
момичета в дет.размери има 165×-170× какво ще рече newsm78.някой вземал ли е. моля да сподели дали имат голяма разлика с об .номера
Това са уголемени модели, за по-едри деца. Имат си размери, виж ги, ако те интересуват.

# 602
момичета в дет.размери има 165×-170× какво ще рече newsm78.някой вземал ли е. моля да сподели дали имат голяма разлика с об .номера
Това са уголемени модели, за по-едри деца. Имат си размери, виж ги, ако те интересуват.
не ми се отварят.гледам от тел...

# 603
  • Варна

Здравейте! Работи ли ви мобилната версия на магазина,при мен пише ,че има техн. проблем 🙄

# 604
  • Пловдив
Работи при мен Peace

# 605
  • Варна
Ако пусна днес поръчка, дали има вероятност да дойде до петък, имайки предвид кода за безплатна доставка и най-вероятно повече поръчки?  newsm78

# 606
Ако пусна днес поръчка, дали има вероятност да дойде до петък, имайки предвид кода за безплатна доставка и най-вероятно повече поръчки?  newsm78
Аз миналата неделя пуснах с кода за 10% и петък дойде, мисля че и при вас ще дойде до петък.

# 607
Не е много сигурно, но ако решиш да пускаш напиши адрес на офис на Еконт. Така си мисля, че е по-малък шанса да те оставят за следващата седмица, а и в събота работят до обяд. Peace

# 608
Да попитам мнения за еспадрилите, дамските и мъжките Simple Smile отговарят ли на размерите или да взема размер от горе Simple Smile

Мъжките си отговарят. Производство Китай. Качеството средно към ниско. Само тези от Естествена кожа са много добри и са правени в Португалия в повечето случаи.

Тези кецове от Естествена кожа: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0356735003.html

Остана само 45 размер и само 7 броя. Отнесох 1 брой и качеството е средно към високо. Отговарят си на размера. Производство: Португалия. Изцяло Естествена кожа с принт. Кожата е леко по-твърда от очакваното, но на тази цена са топ оферта.

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 00:02 от fena123

# 609
Фалирах вече.  Mr. Green Пристигна поредната ми поръчка. Донесоха ми одеалото http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0360132001.html. Много е мекичко и хубаво. Отделно тениски за племенника и те са много хубави.
Чакам и едни очила за щерката и отново почнах да пълня кошницата. Луда работа.  Blush

# 610
  • София
Интересува ме панталона. Размери на талията, крачол. Според теб добре ли стои? Евентуално дали го продаваш и на какви пари? Благодаря!
Талия - ниска, но не много (под пъпа) - 41 см
Крачол под чатала - 26-27 см
Крачол на маншета - 16 см
Според мен стои много добре, всъщност на мен този номер ми е приятно стегнат, но поради ниската талия като ме стегне малко - сланинките изскачат неприятно над колана  Laughing Цена - 40 лв.
Ако днес не решиш, утре изпращам нещата за връщане, защото бързам да се вместя в 1-месечния срок.

# 611
  • Варна
Аз този път нищо не поръчах ,ама аз вече затрупах децата с дрехи ..пък за мен сякаш нищо не мога да харесам .Искам сутиен,обаче няма да уцеля ,сигурна съм.

Едни върнах ,вече не ми се рискува.

Ще гледам вече нещо за есен ,за децата ,за градината ,долнища,блузи и горнища с дълъг ръкав.

# 612
Аз този път нищо не поръчах ,ама аз вече затрупах децата с дрехи ..пък за мен сякаш нищо не мога да харесам .Искам сутиен,обаче няма да уцеля ,сигурна съм.

Едни върнах ,вече не ми се рискува.

Ще гледам вече нещо за есен ,за децата ,за градината ,долнища,блузи и горнища с дълъг ръкав.

И аз изчаквам да заредя каката с дрешки за училище.Тогава пускам винаги доста голяма поръчка.

# 613
Здравейте! Има ли вариант да проверя артикул, който виждам в сайта, къде в реален магазин бих могла да го намеря. В сайта намирам националния телефон, но той по спомени беше само за запитвания за онлайн пазаруването. Или може би трябва да прозвънявам всеки магазин с молба за проверка по артикулен номер?

# 614
Или може би трябва да прозвънявам всеки магазин с молба за проверка по артикулен номер?
Да. Всеки магазин е отделен, т.е. трябва да проверяваш един по един за съжаление. Нямат единна система  Tired

Общи условия

Активация на акаунт