Wayward Pines - тема 2

• 16 144
  • 147
  •   1
Отговори
# 135
  • BG
Скрит текст:
Хареса ми финала. Мисля си нещо за бебето. Дали не означава, че мутацията ще изчезне?  newsm78 Ушичките му бяха човешки.

Скрит текст:
може бебето да е хибрид и да е началото на нов вид, по-устойчив и физически силен като абитата и с интелект на човек.

# 136
 smile3508
Отивам да тегля.

# 137
  • София
Добре го измислиха. Започна зле ама завърши добре така да се каже. Simple Smile
Аха, бебето бе човешко. Дали не е нова еволюция на природата? Изключвам Хаслър, защото би било много по-силно като послание ако е в ход поредната генетична промяна и наистина новите абита да са по-близко до хората по външност и интелект.
Колкото до чумата, коремния тиф и аде забравих го третия, то според мен те ще имат ефект, но не такъв какъвто си е мислил Тео.
Но има и нещо друго. Абитата са еволюирали хора (еволюирали към по-лошо след войните и облъчването на въздуха и почвата с радиация) и като такива би трябвало да са устойчиви към бубобната чума и тифа.  newsm78

# 138
Ще има ли и трети сезон или го приключиха?

# 139
За съжаление го спряха.

# 140
За съжаление го спряха.

Дали си срува тогава да гледам 2-ри сезон?

# 141
И втори сезон е хубав. Сериалът е завършен - с отворен финал. Както си решиш.

# 142
Добре...май ще го гледам:)

# 143
  • BG
За съжаление го спряха.
Как ще са го спрели, нали 2018 ще е трети сезон?

# 144
За съжаление го спряха.
Как ще са го спрели, нали 2018 ще е трети сезон?

Абсолютно ли си сигурна? Защото в имдб не пише нищо за трети сезон, а в един сайт където се съобщаваше статуса на сериалите, пишеше канселиран.

# 145
  • BG
В темата за кой какви сериали гледа го имаше това инфо. Не знам колко е вярно обаче.

# 146
Надявам се да е вярно  Praynig
Ще разберем 2018 година.

# 147
  • МАРС
От Fox още не са взели решение, дали да има трети сезон, или не. Още е под въпрос, но очакванията им за втори сезон не са били оправдани.

Общи условия

Активация на акаунт