Да попитам...какво правите,ако си имате работа с нахални жени?

• 8 661
  • 54
  •   1
Отговори
  • Габрово
Да попитам...какво  правите,ако си имате работа с нахални жени?
Под нахални -да се разбира,такива които се врат,обаждат се на мъжете ви по телефона търсейки си поводи

# 1
Бих говорила с моя мъж да и обясни много ясно, че не желае. След това да я блокира отвсякъде.
Ама той, а не аз. Защото ако той се прави на приятно разсеян и отбива номера, не на мен тия.

# 2
  • Габрово
Бих говорила с моя мъж да и обясни много ясно, че не желае. След това да я блокира отвсякъде.
Ама той, а не аз. Защото ако той се прави на приятно разсеян и отбива номера, не на мен тия.
ми ако е колежка,как ще я блокира?

# 3
Защо си мислите, че мъжете ви искат да бъдат спасени от "нахални " жени?

# 4
  • Габрово
не аз си мисля,че на мен не ми харесва тази работа

# 5
Това си помислих и аз.
Тази жена не е причина, а повод. Ако не е тя, ще е друга. Място за трети човек има, ако двамата са се разделичили помежду си.
Защо не пробваш да се сприятелиш с нея, щом е такъв враг? Поговори си с нея, виж какво иска. Може мъжът ти да и дал надежди.

# 6
  • 2860 км северно от Екватора
Да попитам...какво  правите,ако си имате работа с нахални жени?
Под нахални -да се разбира,такива които се врат,обаждат се на мъжете ви по телефона търсейки си поводи
Сядаме и си говорим с мъжа. Открито му обясняваме всичко, ако няма особени обстоятелства един сериозен мъж, би послушал жена си, и би разкарал нахалната своевременно. Ако след всичко това, те продължат контакти, не ви е виновна жената, вгледайте се в мъжа си.

# 7
Поводи за какво...????
Ако мъжат ти не и вдига няма да има повод да звъни.
Ако е колежка как разбра, че не говорят служебно, а лично? Извън работното време да не си вдига телефона.
Тя е нахална, колкото мъжът ти и позволи да е такава. Говори с него

# 8
Точно...както и в другата тема някой спомена - мъжете никой не ги вини, все другата жена виновна Tired

# 9
  • София
А каква работа имаш ти с нея? Ако мъжът ти иска да я разкара, да го направи. Ако не го е направил, вината е негова, не нейна.

# 10
Това е повече от ясно, но от него зависи развитието на това "досаждане" или прекратяването му. Peace

# 11
Това е повече от ясно, но от него зависи развитието на това "досаждане" или прекратяването му. Peace
Ти покажи по някакъв начин, че това не ти е приятно. После наблюдавай мъжа ти какво ще реши.После решаваш и ти какво да правиш.

# 12
  • Габрово
и какво мога да направя?...каза ли съм,че не ми е приятно,пак се звъни по телефона?

# 13
и какво мога да направя?...каза ли съм,че не ми е приятно,пак се звъни по телефона?
А той какво прави- отговаря пред теб, затваря или се прави, че не чува?

# 14
и какво мога да направя?...

Е, как какво?
Отиваш при нея, вдигаш скандал и я гърмиш, после я лежиш, твоят си намира трета, четвърта и пета, ти в затвора обръщаш резбата, защото за убийство много се лежи, а без секс не се търпи и така...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт