Луда ли съм,моля ,дайте ми съвет

• 18 780
  • 240
  •   1
Отговори
# 165
Рени, той какво, иска да те държи в подчинение ли? Това ми намирисва на комплексарщина.

# 166
  • София
Питай го направо как планира да ви издържа, щом те иска до печката.

# 167
И на мен ми се струва, че има някаква абсурдна представа за ролята на мъжа в семейството и иска просто да става както той каже, без значение дали е разумно или не. Съгласна съм, че избива някакви комплекси, за да си докаже, че е мъж.

Не знам какво да те посъветвам и как да подходиш, не съм се сблъсквала лично. Но съм срещала жени, коити са овладели в съвършенство изкуството да прокарват идеите си така, че мъжът да си мисли, че са негови.

или говорене, много говорене, обясняване защо е добре заедно да взимате решенията.

Странно е, защото е харесал теб, а ти не изглеждаш от жените, които искат да ги водят...

# 168
  • София
Нали не бъркам, че първоначално мъжът ти беше реагирал спокойно на новината? Имал ли е среща с някой негов роднина или приятел преди да ти наговори последните неща? Оставам с впечатление, че някой го подкукоросва да си развалите отношенията. Може например да е този негов приятел, дето все иска да си карат двамата по ергенски.

# 169
Вярно, Мериан, нищо чудно. Има такива приятели ергени, които все натякват, че много се съобразява или е под чехъл... А истината е, че се дразнят на щастието и семейството на приятеля си. Дали е от тях?

Последна редакция: сб, 04 юни 2016, 18:32 от Lucy in the Sky with Diamonds

# 170
  • София
Вярно, Мериан, нищо чудно. Има такива приятели ергени, които все натякват, че много се съобразява или е под чехъл... А истината е, че се дрязнят на щастието и семейството на приятеля си. Дали е от тях?
На такова ми прилича. И дано да е така, да е под въздействие на приятеля, а не негово лично мнение.

# 171
  • София
Може и да не е така и сам да се самонавива. Аз още като прочетох първата му реакция, си помислих, че това е само затишие пред буря.
Имала съм такива случки с мъжа ми в началото. Да добре - и после бууууф! Бомба.

# 172
Рени, той какво, иска да те държи в подчинение ли? Това ми намирисва на комплексарщина.
И аз така мисля.

# 173
Питай го направо как планира да ви издържа, щом те иска до печката.
о,ами да изкарва той пари,а аз да си седя в къщи,те щели да ни стигат,за какво са ни повече

# 174
И на мен ми се струва, че има някаква абсурдна представа за ролята на мъжа в семейството и иска просто да става както той каже, без значение дали е разумно или не. Съгласна съм, че избива някакви комплекси, за да си докаже, че е мъж.

Не знам какво да те посъветвам и как да подходиш, не съм се сблъсквала лично. Но съм срещала жени, коити са овладели в съвършенство изкуството да прокарват идеите си така, че мъжът да си мисли, че са негови.

или говорене, много говорене, обясняване защо е добре заедно да взимате решенията.

Странно е, защото е харесал теб, а ти не изглеждаш от жените, които искат да ги водят...
Сега една приятелка ,тя по принцип е мн крайна и цинична по отношение на хората,но мн е и видяла,та тя ми каза,че той няма да ме изостави,защото му е добре-с мен и апартамент ще си купи и мотор-защото той имаше пистов мотор и сега иска пак да купува, и къща имаме в момента.Та тя смята,че на него му е мн добре с мен.Дано да е така,не ме бърка,ако има и доза сметкаджийство в цялата история,въпроса е да се натаманим някък

# 175
Нали не бъркам, че първоначално мъжът ти беше реагирал спокойно на новината? Имал ли е среща с някой негов роднина или приятел преди да ти наговори последните неща? Оставам с впечатление, че някой го подкукоросва да си развалите отношенията. Може например да е този негов приятел, дето все иска да си карат двамата по ергенски.
Затова бях написала,че ме притеснява,че не е реагирал на новината,защото аз го познавам вече мн добре и знам,че не е съгласен.Но просто това неговото висене в камиона ,особено като дойде събота и неделя,това са три дена,само в камиона и гледане на филми и той се бъгва тотално

# 176
Вярно, Мериан, нищо чудно. Има такива приятели ергени, които все натякват, че много се съобразява или е под чехъл... А истината е, че се дразнят на щастието и семейството на приятеля си. Дали е от тях?
О,приятелят му сто процента се дразни,защото откакто е с мен не ходи да пие по цяла нощ  или ако ходи и аз съм с него,а оня обича да се нацепва яко.Но този приятел казва,че мъжът ми откакто эе с мен мн се е променил,за добро-уж,но дали го мисли....

# 177
Не изчетох цялата тема, пропуснах някой и друг пост. Да, луда си, но не заради първоначалните ти опасения. Момиче, ти си една успяла жена, самостоятелна, работлива находчива. Имаш жилище, бизнес-два, детенце, родители които те подкрепят. Тогава за какъв ти е било да се жениш, че и бързо бързо да раждаш второ?! Извинявай за остротата, но от прочетеното разбирам, че твоичкия  май е смятал, че си е оплел кошницата с теб. Мисли добре и подсигури бъдеще на тези деца. Той с неговия камион и филмите ми е познат до болка такъв тип мъже.   Близо до маминка и родата, която все ще се навърта за нещо в евентуално закупеният апартамент с негови пари, следователно е техен. Ако аз бях на твое място, бих го прежалила и бих му дала пътя. И без това си свикнала сама да се справяш и да въртиш всичко. Гледай си магазина и орехите и децата и родителите. Щом не иска да се развива и разширява/ неговите пари били достатъчни за какво са ви повече/ такъв човек трудно ще го търпи жена като теб. Любов, любов, ама различните мнения водят до ежедневни скандали и борба кой да си наложи неговото. Не това искаш за децата си, мисля.

# 178
Може и да не е така и сам да се самонавива. Аз още като прочетох първата му реакция, си помислих, че това е само затишие пред буря.
Имала съм такива случки с мъжа ми в началото. Да добре - и после бууууф! Бомба.
Да,при нас винаги е така.Той мълчи,аз знам че нещо не е наред и после-изведнъж-това,това и това съм направила

# 179
Не изчетох цялата тема, пропуснах някой и друг пост. Да, луда си, но не заради първоначалните ти опасения. Момиче, ти си една успяла жена, самостоятелна, работлива находчива. Имаш жилище, бизнес-два, детенце, родители които те подкрепят. Тогава за какъв ти е било да се жениш, че и бързо бързо да раждаш второ?! Извинявай за остротата, но от прочетеното разбирам, че твоичкия  май е смятал, че си е оплел кошницата с теб. Мисли добре и подсигури бъдеще на тези деца. Той с неговия камион и филмите ми е познат до болка такъв тип мъже.   Близо до маминка и родата, която все ще се навърта за нещо в евентуално закупеният апартамент с негови пари, следователно е техен. Ако аз бях на твое място, бих го прежалила и бих му дала пътя. И без това си свикнала сама да се справяш и да въртиш всичко. Гледай си магазина и орехите и децата и родителите. Щом не иска да се развива и разширява/ неговите пари били достатъчни за какво са ви повече/ такъв човек трудно ще го търпи жена като теб. Любов, любов, ама различните мнения водят до ежедневни скандали и борба кой да си наложи неговото. Не това искаш за децата си, мисля.
Боже,тук повечето сякаш ми четете мислите.Май вече почвам да изстивам към него,виждам че не става когато хората вървят в различни посоки.Аз в къщи това съм видяла-сяда се,говори се и се взема решение и баща ми винаги е бил толкова предприемчив,че му се възхищавам ,чудно защо все на мухльовци попадам.Бащата на синът ми имаха пари,майка му оправна ,въртят барче,магазин и тн,а той по цял ден седеше и въобще не се включваше,аз докато отидох и се развихрир-продавах,помагах.А моят мъж едва ли не приема като нещо лошо,че искам да постигам,дразни се ,че баща ми все инвестирал-едва ли не лаком бил,трябвало да си гледа старините,а баща ми има пет внука и го прави за тях.
И днес му казах,ти си нямал деца досега,не знаеш какво е-разходите растат с всяка изминала година.Аз искам да имам сигурност,защото съм живяла в лишения,искам да ги подсигуря, а за него-купуваме апартамент и да имаме пари за ядене и за почивка два пъти в годината-това е смисъла на съществуването.Не го съдя,всеки е различен,но поне да ме остави аз да се развивам.
Бях писала,че синът ми беше болен-имаше тумор,е,ако нямах магазина и нямах възможност как щях да ходя всяка седмица до Варна на химиотерапия,как щях да направя операцията в София,която съответно си заплатих.Спокойно ми е,имам нещо зад гърба си,днес му казах-няма да се откажа от това което имам-.....и той се обиди-почувства се наранен

Общи условия

Активация на акаунт