Толкова много мъже познавам, които гледат как да са далеч от родителите си (а са в прекрасни отношения с тях), че чак ми звучи нелепо подобно твърдение 
Авторке, върни се назад и си прочети пак мненията. Не прочетох всички, но последните ти са все "Аз и моят бизнес"
Няма "Семейството ми", няма "Аз и децата ми", "Аз и мъжът ми" ... Всичко се върти около теб и бизнеса, който се опитваш да поддържаш макар и без особен успех за сега.Лошо няма да си амбицирана и да се стремиш към собствен и доходоносен бизнес, но нужно ли е и децата ти, и мъжът ти да страдат от това? Постоянно се караш с мъжа си, детето ти учи в кофти училище, не се чувстваш спокойна в семейството си ...
.Той не иска да споделя когато нещо му тежи,защото според него всички жени били едни и същи,все те били правите и по-добре да си мълчал,да не се ядосвал.А мен това твърдение мн ме обижда.Да,може би защото съм все сама-нали той пътува и затова без да мисля мн все казвам -аз,а не ние.И си права,че това е грешка и се стремя да се поправя

На твое място не знам, дали бих разчитала отношенията да продължат дълго и хармонично. Така че помисли как виждаш нещата след 5-10 г.