MAC & Sephora - 36 тема

• 125 752
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
имам карта, но пропускам намалението

# 31
Аз с намалението си поднових Ле Волюм спиралата на Шанел.
А в Сефора има ли някое измивно олио, което бихте препоръчали?

# 32
Май ще пропусна намалението, в последно време се преситих от козметика. Единствено за някой парфюм може да помисля ама чакам сега първо да видя какъв подарък ще получа днес/утре от Италия  Laughing

# 33
  • Бургас
Благодаря за новата тема Simple Smile
Взех си някои неща като на тФ бонбонетата палитра за моя вкус и предпочитания, тя ми хареса и има цветовете , които търсих в другите две  . Взех си мини на Glam glow  черната маска , бюти блендър , бустър с цинк на Сефора за лице, почистващия им двуфазен продукт за очи , от маската им за краченца също. Общо взето си пазарувах  този път добре, след това през Мак минах и от там доволна тръгнах.
А най- забавно и готино беше в Лъш  Heart Eyes .

# 34
  • Варна
Няма Сефора при нас. Ако имаше щях да взема спирала на Шанел и пудра на ТФ  Crazy

# 35
  • Canada
В България съм в момента, разгледах и Сефора, и Дъглас, но нищо не успя да ме впечатли:)
Моля за препоръки за хубав, траен и плътен глос. На ЕЛ тези в синята опаковка как са, някой има ли впечатление?

# 36
И аз глос издирвам Peace.
Искам хубава миризма, по възможност да има и вкус и когато си допра устните, да са гладки и меки.

# 37
  • гр. София
Момичета, тези дето ползвате или сте ползвали MAC PRO LONGWEAR NOURISHING WATERPROOF FOUNDATION, подходящ ли е за суха кожа, врязва ли се в линиите, разтича ли се в горещините, как го нанасяте и с какво го разгримирате?  newsm78

# 38
  • Бургас
В България съм в момента, разгледах и Сефора, и Дъглас, но нищо не успя да ме впечатли:)
Моля за препоръки за хубав, траен и плътен глос. На ЕЛ тези в синята опаковка как са, някой има ли впечатление?
За тези ли става въпрос ?
Ако е за тях -за мен са червила или поне моя цвят , но добри течни червила , трайни и хубави цветове . Много ми харесват.
А тези глосове също са добри , плътни и придават обем на устните , но нямат онзи наситен цвят. като горните глосове.

Приятно ме впечатлиха новите/обновените глосове на Диор , сравнително трайни са при мен като за глос.
Забравих за лаковете за устни на Армани, не изсушават , страхотен плътен цвят и дълготрайност .

# 39
Момичета, тези дето ползвате или сте ползвали MAC PRO LONGWEAR NOURISHING WATERPROOF FOUNDATION, подходящ ли е за суха кожа, врязва ли се в линиите, разтича ли се в горещините, как го нанасяте и с какво го разгримирате?  newsm78

Аз го ползвам и съм много доволна. Но моята кожа е комбинирана. Обаче като е нуришинг, предполагам и за суха ще става. На мен по сухите части и по мазните ми седи еднакво добре. Не ми се врязва във фините линии, на мен проблемна зона ми е под очите. Не ми се разтича, свлича и т.н. Слагам серум и слънцезаита под него и метеорити над него. Бетон е. Нанасям го с пръсти или със скосената четка за фдт на Диор. Махам го с измивно олио и измивен крем (някой път с Кларисоник). После задължително тоник. Макар да ми е друг тип кожата, дано съм от полза.

# 40
  • гр. София
Мерси, Епона.  bouquet А оксидира ли ти, за да знам горе долу какъв цвят да пробвам и да го разнося и после да реша?  newsm78  Върху каква база го нанасяш?

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 08:45 от Shokoladche

# 41
  • София
Аз донапазарувах в Сефора - екрана на Кларанс и последния бронзов молив за очи на МУФЕ в The Mall. Не можах да пробвам жълтия, защото някой беше "откраднал" тестера  Shocked Затова, ако го има някоя от вас, ще иска ли да го сложи и да покаже как изглежда на окото. Имаше продукта, но не и тестера да пробвам Simple Smile
А, забравих, на касата ми поискаха картата да видят дали я имам. До сега не са ми я искали, но пък и персоналът беше друг този път.  Peace

# 42
Жълто-бял е в линията на окото, аз го имам. Не е нещо невиждано, но освежава погледа ми силно. Освен това за моя изненада отива на почти всичките ми гримове. Аз носех досега само понякога, много рядко любимия Берил на Шанел във водната линия за освежаване, но сега и с този ми харесва и вече няколко пъти го слагам.

# 43
  • Бургас
Вчера видях че са заредени новите единички сенки на Диор, успяхте ли да ги пробвате?
Много бързах и не ми се цапаше  Crazy , но ми се стори че има красиви цветове особено блестящите .  Crazy

п.с.  сега разбирам защо нямаше тестер на жълтия молив, за малко да го купя но ръцете ми бяха вече много натоварени и нямаше как да си взема молив от щанда. Самичка се обслужвах в Сефора  Mr. Green

# 44
  • Бургас
Мерси за темата Денс Heart Eyes,мн. ми харесват глосчетата на Ести.

Общи условия

Активация на акаунт