MAC & Sephora - 36 тема

• 125 919
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Хубави са и двете петици, които аз имам (елипсовидните)  Peace
Да, и аз имам две точно от тези. Имам и една палитра- тефтерче и една голяма от новите, хубави са. На сестра ми подарих голяма и тя е доволна. Трябва да се пробва. За мен продуктите на Сефора са с отлично качество за парите си и се развиха много добре.

# 481
  • София
Да, имат много хубави попадения.

Дами, какво грабва вниманието Ви от есенните колекции? Аз лично нямам търпение на YSL, както и за новите им течни червила, разбира се - Том Форд, и другият ми фаворит - Dior. Хайлайтърът на Диор нося вече няколко седмици с голям кеф, но искам да пробвам и останалите продукти (http://www.eatlovemakeup.com/2016/08/dior-diorskin-nude-air-luminser-powder.html)

# 482
Аз съм при Шанел с палитра и лак задължително, и се чудя за руж, и червило. Хайлайтъра на Диор ще видя, както и цялата колекция.
Какво на Лоран чакаш палитрата ли?

На парфюмна вълна съм яко и козметиката не ме влече много, освен няколко желани от много отдавна продукти, които гоня.

# 483
  • София
Оказа се, че и аз съм на парфюмна, но ще разказвам по-нататък  Blush

На YSL и палитрата ми хареса, и едно от матовите червила:
и задължително контуриращите пудри:

# 484
Ееее, разказвай сега още. Много съм любопитна. Hug bouquet

# 485
  • София
Нали знаеш - човек със слаби ангели съм  Crazy Чакам Солейчето, една обувка  Wink и новият Lady Million  ooooh!

# 486
Нали знаеш - човек със слаби ангели съм  Crazy Чакам Солейчето, една обувка  Wink и новият Lady Million  ooooh!
Браво! Така трябва. Парфюмите са много хубаво нещо! Heart Eyes
Честити! Hug bouquet

# 487
  • гр. София
Какво ще има при Том Форд? Може ли линк?

Аз поръчах хайлайтера на Диор и чакам оранжевото бурканче на Шанел да заредят тук, за да си го прибера.

# 488
  • София
Много добре звучи хайлайтерът на Диор, ще трябва да го погледна като дойде. Аз имам розов на Диор от май пролетната колекция, но може и да бъркам  Simple Smile и много си го нося. Сигурна съм, че и този ще ми хареса след ревюто на Ел.  Heart Eyes

# 489
Anita Todorova_547408 Благодаря за инфото. Отзивите в нета са чудесни, със суха кожа съм, така че ще отида да тествам. Отсипват ли за проба?

Разбира се, помоли, нямат право да ти откажат. Изисквай си!

# 490
  • в 1001-та нощ
...ми хареса, и едно от матовите червила:
...

Разкошно е  Peace

Аз не съм разглеждала нищо, освен шанелската - хареса ми едната сянка в бурканче, но се надявам на живо да ми се стори посредствена  Laughing

Напоследък съм много отнесена от новостите, редовно се гримирам и грижа, но .... я няма онази слабост, като преди  Blush И си давам ясна равносметка, че всичко си имам (почти  Blush )

Поръчах наскоро moondust палитрата на UD и една дуохримна тяхна сянка - Tonic Simple SmileЧакам ги тези дни да дойдат Simple Smile  И се надявам да няма бесотии на грим и козметична вълна. Доживях да ми свършват продукти и да си купувам нови по 1 бр - без презапасяване Simple Smile

# 491
  • По широкия бял свят
Момичета, имате ли впечатления от хайлайтъра на Becca https://www.cultbeauty.co.uk/becca-jaclyn-hill-shimmering-skin-p … hampagne-pop.html ?

# 492
  • гр. София
Момичета, имате ли впечатления от хайлайтъра на Becca https://www.cultbeauty.co.uk/becca-jaclyn-hill-shimmering-skin-p … hampagne-pop.html ?

На мен ми харесва и си го нося с удоволствие, но според мен не е подходящ за мноооого светли кожи. 

# 493
  • По широкия бял свят
Shokoladche,  bouquet.

# 494
Здравейте, може ли да ми дадете отзив за някой lip plumper, имат ли ефект?

Общи условия

Активация на акаунт