MAC & Sephora - 36 тема

• 125 900
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, може ли да ми дадете отзив за някой lip plumper, имат ли ефект?
Не бих казала. Иначе ето моето ревю за един.
http://densi.info/estee-lauder-new-dimension-plump-fill-expert-lip-treatment/

# 496
Здравейте, може ли да ми дадете отзив за някой lip plumper, имат ли ефект?
Не бих казала. Иначе ето моето ревю за един.
http://densi.info/estee-lauder-new-dimension-plump-fill-expert-lip-treatment/
Благодаря за линка  bouquet Иначе върху балсамчето може ли да се нанася червило или гланц за цвят?

# 497
Не знам, аз не нанасям.

# 498
На Гламглоу харесвам много подобния пордукт, но доста пари и щипе на устните няколко минути, след което оставя охлаждащо усещане и наистина върши работа. Има две версии - с гланц или мат ефект. Аз харесвам този с  матов вид върху устните, не лепне и е много приятен, като изключим парещия ефект, но не е болка за умиране. Отгоре върху матовия може да нанасяш червило/гланц

# 499
Сега пробвах, но не може да се нанасе глос върху продукта на ЕЛ, защото е мазен/ гранцов на устните.

# 500
Ох, дали тази красота ще я заредят във feelunique... Вие от къде поръчвате UD?

http://www.temptalia.com/sneak-peek-urban-decay-naked-ultimate-b … -photos-swatches/

# 501
Да, смятам че ще я заредят.
На мен не ми харесва. Peace

# 502
Тази палитра ще излезе чак декември, ако не се лъжа, гледах няколко ревюто в ютуб за нея. От УД са я подарили на доста от популярните влогърки. Но не ми се вижда нищо особено на мен, цветовете са твърде basic за моя вкус. Иначе, ако ходиш в чужбина, най-добре от някоя Сефора там да си вземеш палитрата. Аз не обичам да купувам, без да съм пробвала на кожата си цветовете Peace

# 503
Има нов lip plumper и на Too Faced - Lip Injection Extreme. В началото щипе много на устните, но след това оставя цял ден едно приятно меко усещане върху устните и ги хидратира. Не съм забелязала, обаче, да има подпухващ ефект на устните. Честно казано не вярвам в lip plumper-ите.

# 504
Аз не желая нищо да ме щипе. Благодаря, че споделяте никога да не ги пробвам.

# 505
Коледната палитра на Шанел.

# 506
Слава богу, ще успея да се въздържа  Laughing
Хубави цветове са, но ще преживея съвсем спокойно без тази палитра.
Имам предвид шанелската палитра.
И от УД няма да се изкуша.
Много съм доволна  Laughing

# 507
  • Бургас
Ни UD ни Chanel , нищо не ми харесва, но и как като съм пренаситена от към сенки.  Видях есенната палитра на Шанел, пробвах и ще има пълно въздържание , предпочитам палитрата на ABH Renaissance . Нямаха само глоса за нокти , но пък намерих мечтания тъмно лилав лак  Heart Eyes . Като гледам ще пропусна всички есенни колекции , нещо ме е обзела козметичната апатия  Grinning .

# 508
  • на последния етаж
Категорично не ми харесва и на мен!  Grinning

# 509
А някой знае ли каква ще е коледната на Герлен?

Общи условия

Активация на акаунт