MAC & Sephora - 36 тема

• 125 888
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • София
А някой знае ли каква ще е коледната на Герлен?

Красива и синя. Даже с Метеорити  Heart Eyes

# 511
  • София
Приятелка/колежка пита тук, кога ще дойде "Никито" в Сефора. Обещах да питам знаещите. bowuu Mr. Green

# 512
  • гр. София
На мен ми казаха септември. Официално за Европа е 1-ви септември, но не се знаеше като питах дали за тогава ще е тук.

# 513
  • София
Много ти благодаря! bowuu bouquet bouquet bouquet

# 514
  • София
А някой знае ли каква ще е коледната на Герлен?

Красива и синя. Даже с Метеорити  Heart Eyes

Много ми харесва!  Flutter  Аз и есенната на Диор много харесах.

# 515
Момичета, имате ли впечатления от хайлайтъра на Becca https://www.cultbeauty.co.uk/becca-jaclyn-hill-shimmering-skin-p … hampagne-pop.html ?

На мен ми харесва и си го нося с удоволствие, но според мен не е подходящ за мноооого светли кожи. 
Шоколадче колко много светли? МАС 15-20 ще стане ли?  Praynig

в ЮКейския Лоран сайт са пуснали новият им продук-cushion fdt, поръчах го след добри отзиви от азиатките-там е на пазара от няколко месеца.Още 2 такива продукта чакам на други марки  Embarassed не знам откъде изведнъж този интерес в мен,но на Лоран е със СПФ50 и мисля че ще ми е перфектен за лятото.
на Том Форд ще излизат много готини неща ама цените не ми харесват.
http://www.reallyree.com/2016/08/tom-ford-winter-soleil-collecti … holiday-2016.html
палитрата на Hourglas за коледа и на Тарт коректора май искам.

# 516
  • гр. София
Когато съм без тен МAC NC20 го нанасям с мноооого лека ръка или го миксирам с друг светъл хайлайтер, защото ми тъмнее. Сега когато имам много лек тен ( може би около NC25 ) ми е добре за носене самостоятелно.
Ако ти е тъмен винаги можеш да го миксираш с нещо много светло. Аз почти никога не нося само 1 хайлайтер, често си ги миксирам.

# 517
Шоколадче  bouquet
а с какво миксираш? кажи някой хайлайт за светла кожа,на мен на НАРС и на Лаура Мерсие сякаш са ми най-светлите.и на Шанел лимитката с камелията.

а да забравих да пиша че в уишлистата са ми и на Cover fx течните хайлатъри,искам да си взема някой ,има ли вече впечатления?

# 518
  • София
Хайлайтъри за светли кожи:
Anastasia Beverly Hills Starlight Illuminator;
Becca Shimmering Skin Perfector™ Pressed Moonstone;
Becca Shimmering Skin Perfector™ Pressed Pearl;
Jeffree Star Ice Cold Skin Frost.

# 519
  • гр. София
Специално за изсветляване миксирам с Becca Pearl, Anastasia Beverly Hills Starlight, Jeffree Star Ice cold. Камелията също би трябвало да свърши работа, но пък с нея ще измениш цвета, защото има много сребро ( бях я позабравила, че си я ползвам основно зимата ).

Хайлайтерните капки ги харесвам, но трябва много бързо да се работи с тях. Капвам на ръката, с безимения пръст нанасям на едната скула и веднага блендвам с мокрия ББ, след това повтарям същото и на другата скула. Ако обичат космически блясък като мен над тях можеш да нанесеш и прахообразен хайлайтер с четка и след това леко смекчавам ефекта пак с мокрия ББ, за да не е супер прекалено.  Селестиал е подходящ за светли кожи, Муунлайт го ползвам основно сега когато имам тен. Капките могат се миксират и с ФДТ за  Luminous Dewy финиш ( бяга ми думата на български ). Можеш и само на скулите преди ФДТ пак за постигане на този финиш, но само на тези места. Виждала съм клипчета да ги използват и като сенки на клепача, но аз лично не съм пробвала.

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 12:04 от Shokoladche

# 520
eee точно тези които сте изредили ги нямам,трябва да се поправя  Mr. Green

Шоколадче обичам космически блясък  Embarassed въобще този тренд  металическият много ми харесва  Peace имам няколко червила такива и сега много си ги ползвам.

ПП.на Лоран за сайта има и код за първа поръчка: BLACKBOOK10 за 10%, преди дни като поръчвах ловеше,имат новата колекция-мисля това е за есента че не ги следя.

# 521
  • гр. София
Щом си падащ по космически блясък погледни ето тези хайлайтери ( те буквално се виждат от космоса ):

sleek solstice highlighting palette

# 522
Щом си падащ по космически блясък погледни ето тези хайлайтери ( те буквално се виждат от космоса ):

sleek solstice highlighting palette
Peace гледах ги по ютюб,трябва да потърся откъде да поръчам.
проблема ми е че по-светлите обикновено са сребристи/розовеещи,а аз исках нещо жълто/шампанско,
от капките мислех да пробвам sunlight  Thinking заради нюанса,някакси суочнати едни до други-не ми се видяха много по-тъмни от селестиал и муунлайт.обаче пък твоето мнение за последните два леко ме разколеба.

# 523
  • гр. София
Ето суочове мои на капките:

https://www.instagram.com/p/BH1MxMgB8Wg/?taken-by=shokoladche_

# 524
bouquet
дааа,личи си че е по-тъмен вторият.Значи отпада сънлайт.

Общи условия

Активация на акаунт