Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 477

• 59 421
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Варненска клюкарка
Ааа Наде, аз нямам халюцинации Mr. Green

СЯ не разбрах какво изпуснах, за какво видео става въпрос newsm78

Скрит текст:
Ох беееее  rotfImbo гледам в момента по БТв, как преди малко ранения в областта на сърцето и белия дроб Кахраман, се мята в Спешното и се пазари с лекарите да му извадели куршума бързо, че трябвало да тръгва. rotfImbo rotfImbo Е то пък съвсем на небивалици са го ударили комшиите. hahaha

Опс, даже вече му го извадиха без упойка и е готов да тръгва. rotfImbo

П.П. Шият го, пък той само диша дълбоко. И някак от раняването му до болницата, раната се поизмести малко по-нагоре от сърцето. hahaha Нямаше да се учудя и бял дроб да му бяха зашили.
Ам чи колко му е hahaha
Профчее, аз този сериал го зарязах много отдавна- то толкоз небивалици на квадрат особено по медицинската част (преди време писах за някои неща които ме изумиха) че няма накъде повече ooooh!

ПП Липсва само Марга да обобщи картинката в рими tooth

# 121
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Чета,че коментирате Кахраман какво да ви кажа вместо да съм в напрежение дали главният ще уцелее аз се смея. Другото нещо е уж Елиф удари Максуд по-главата,а после като го даваха нищо му нямаше.

# 122
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Имаше кръв по пръстите му, поизбърсал се беше по-силно от предвиденото. Mr. Green

# 123
  • Варненска клюкарка

Дали е отговор на жълтурите по въпроса за поредните глупости които писаха за нея и Ча Wink
На снимката са Тейлър Хил и гаджето и с което е от 3 години Wink

Хазал и Баръш Йош Peace

# 124
 Част от мчен има такива небивалици  ooooh! hahaha hahaha hahaha сценаристите ни зимат за мезе и балами  ooooh!

Белл то че тялото му не е същото не е на Ча но нали тренира отслабна няма шкембета  Peace  

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 15:31 от femmi2

# 125
  • Пришълец
Като че ли някой ме е споменал...  Mr. Green

Ако си още буден, ако не си заспал,
ще гледаш всяка вечер тоз драматичен сериал.
Различни приключения, засади, нападения,
с Елиф и Кахраман на малкия екран...
Сватби и разводи, убийства и множество грешки,
пък и куп други страшни смешки.
Днес на Кахраман извадиха куршум,
хич не ще да вдига много шум.
Болката стоически понася,
от болницата мигом се изнася...
Сякаш от дома си влиза и излиза,
гледам по никое време се изниза ooooh!.
Преди това седна в на Елиф леглото-
и хоп веднага намери писмото Mr. Green.
На сериала няма какво толкова да му се коментира,
Марга е решила скоро да го игнорира.
Докато се накани обаче да го направи,
приближаващият финал ще я изпревари....
Нещо различно исках да ви предложа,
за Лека нощ диспансерското старче поне да сложа Grinning

# 126
Браво, Николова, точно на място!  Peace Joy Joy
А наистина ли скоро му идва финала или само се опитваш да ме успокоиш?

# 127
Марги  smile3501  Peace  Hug  Heart Eyes  bouquet

wavey Ехо, има ли някой?

Профи аз гледах серия и половина по Диема. Очаквах освен нови дубльори и нов превод, но много реплики ми се сториха 1:1 с превода на БТВ и извадково сравних няколко. Сравнените действително бяха е1:1, но това не означа че в други моменти не са различни. Така или иначе когато имам възможност ще го гледам, въпреки доста комичната комбинация от Чепика и гласа на Фред Флинстоун, а пък новия глас на Емир звучи напълно чуждо на възрастта и темперамента му. Ще свикна някак.

# 128
  • Варненска клюкарка
От времето на Меджезира

поокастрената и позамазана  снимка
и оригиналът
Ча с актрисата Sevim Elif Emre
Пред него някакви капсули и голяма чаша с вода Thinking

# 129
 wavey

Спомням си за снимката  Peace Тия капсули може да не ги е пил Ча а да са били на русата абла  Mr. Green Thinking Пила съм подобни капсули големи    на витамини  Peace

Crazy

Mr. Green кой дошъл при непрежалимата с китарката  а  Mr. Green Joy

и гифче от Туитър

Crazy superuu

въх, беееее  smile3544 smile3544 smile3544

не престанаха с тая Фарах го спрегат за дизито  #Cussing out #Cussing out #Crazy нема да е тя   ще е некоя новоизлюпенЪ    или некоя , която е играла по незабелижими роли от  сериалите на Керем босовата компания  Thinking а и нещо не ми се верва, че септември ша почне сериала 

# 130
  • Пришълец
Фарах на мен не ми е противна, струва ми се, че не е и бездарна. И тя да е партньорката бих го приела нормално Laughing. Нали редуват русата и черната, след Лейля би трябвало на патрона да му партнира блонди Joy. Фарах много не се връзва с концепцията за чаршафите според някои, но нищо....

Феми, аз продължавам да вярвам, че ще стартира през септември Laughing

# 131
епизодите авансово

тук ми харесаха прическата и убеците    Peace

тук Емир разказва  на Корай за причината Ферия да го напусне

Heart Eyes

В този парк започна всичко !

Марги визуално не ми харесва Фарах и аз смятам че ако има  по- такива сцени Mr. Green зависи от турския СЕМ     нема да се получат с Фарах

# 132
  • Пришълец
Страхотни ФЕмири във финалния епизод Heart Eyes. И маргаритената сватба  Heart Eyes

# 133

оф   с кви чепици  е  ooooh! кат на Чепиков   hahaha  набарали са Хазал в кулинарната академия и доколкото се вижда не е в настроение за въпроси и май им се е скарала . Възможно е да са ги питали за дизито на Ча  Mr. Green трябва и на видео репортаж да го има  Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  по фемилито следва   тук и аз като зрител чак усетих от екрана флуидите на Ча и Хазал .  Като се присетя  го пускам   и аз кат Рори ми е смешен гласа на Емир кат флинстоун  Joy

сериала на Енгин Йозтюрк с Хазар   

# 134
Фемиииииии  ooooh! Laughing, обеци бе миличко, или обици, дублетни форми са. Ама с О и в двата случая. Peace

Общи условия

Активация на акаунт