.И аз не го харесвам визуално, в интерес на истината и с актьорските му способности не съм наясно
. Понеже поименно и сериали, и актьори знам много, но са малко тези, които са ме докоснали и съм им дала шанс за по- нататък
. Арас е сред тях- нито ми е симпатичен, нито ми е противен
, но никога не съм го отразявала специално. Отсвирих Марал в първите минути, понеже ми се видя скучен. Прилива нека не го коментирам- тъп и флегматичен едновременно
. След него си мислех, че съм приключила с Ча, отказах да гледам ДелибалА, за да не се разочаровам още повече... обаче надникнах в крайна сметка и останах приятно изненадана- много добър Чаатай видях, пренебрегвам и визията му там и всичко, което не ми се понрави в историята. Очарована съм от начина, по който се раздава, роден е да бъде пред, а не зад камерата
. За новият сериал не е като да съм без никакви очаквания и да ми е безразлично
. Трябва им хубава партньорка... пък ако е и талантлива още по- добре. Ще е някоя, чието име не се е спрягало до момента, така както на Арас. Тувана Тюркай например е без дизи

Сега се сещам че години наред Баръш Фалай се снима за Ай Япъм, а след финала на олигофренията отиде да се снима във втори сезон на Парампарчата- компанията Ендемол 
В сравнение с представянето на Делибала АО мина с една вечеринка, колкото да не е без хич
та дали ще снима още нови проекти с Япъма ще покаже времето.
.
Убедена съм че след лятната почивка, този сериал ще се срине, не виждам какво толкова има още да показват, то не стига че една лъжа я влачиха 52 серии, а сега следва частта с овчите погледи и вината....не мерси
Ясно е че Делибала е с по изпипана история ( не е моята казвала съм...) Заради Делибала очаквах няколко милиона зрители да се изпотъпчат в киносалоните, но очевидно не са, защото наистина разликата в цифрите между двата му игрални филма не е голяма
и това допринесе да се гледа АО според мен .

.
. Мина обаче и замина, не ме влече да гледам още и още
Дига самолета бойнга чакам да напрайш анализ
за маргаритките.