Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 477

• 59 439
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  Белл ми аз по  усмивката  мисля че е Ча . Той има специфична усмивка  Peace

лайкнал е фото с Аталай  костюмиран

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 19:53 от femmi2

# 46
  • Пришълец
Ча »» Чачо »» Чачун »» Чаатай »» Чачослав »» Празноглав »»  Мачослав... или иначе казано названията на патрона newsm47 в наЩо дворче.

За мен категорично тези тримата не са Киво, Башак и Ча Naughty. Бел набеди единият за торбест hahaha, ми наистина е такъв. Видяхме, че Ча е отслабнал newsm78, а на Киво косата е по- светла newsm78. За Кивовица нямам наблюдения, но от последните снимки, на които я мярнах /от сватбата/, със сигурност може да се твърди, че е по- висока.

# 47
 Марги  ми Ча са е навлякъл    може и за тва да ви се струва широк  Peace а на другата снимка беше по небрежен .  Не знам но ако не са те трябва да са двойниците им  Joy Башак  на снимката е с гуменки а с кокили секи може да има височина .  Чагитко може да иде да види новата къща на колегата си  Joy

гифчета  

Яманко   hahaha

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 16:28 от femmi2

# 48
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Абе  newsm78 не са ли малко множко навлечени като за ЛА по това време на годината?! Thinking
Имам чувството, че снимката не е от сега. Thinking

# 49
  • Варненска клюкарка
Ча »» Чачо »» Чачун »» Чаатай »» Чачослав »» Празноглав »»  Мачослав... или иначе казано названията на патрона newsm47 в наЩо дворче.

Joy Joy Joy

ПП Профче, в момента Киво е в ЛА, както и Ча и се чудя дали журналята не се опитват да скроят някоя новина. Иначе пак казвам че този в гръб е някакъв торбалан, а и другия не ми прилича много на Къванч Thinking

СЯ заради космарляка, от красивата му брадичка и от красивата му горна устна не се вижда почти нищо ooooh!

Вчера като минах набързо през рускините имах чувството че някоя е преписала от мен- говореха си че в Прилива му имало нещо, все едно имал изкуствени зъби hahaha

# 50
Това гифче с мазния противен Чачун очевидно е от ПО, но през цялото време ли е такъв  Sick
Леле  #Crazy
Ако първо го бях видяла в този му вид и после някой ми рекламираше АФК, че и той играе там никога, вярвайте никога нямаше да погледна Фемир. Кой болен мозък е окипазил красивото момче. Това че Серка не я бива не значи, че трябва да направят партньора й да изглежда на нейното ниво. По-добре да бяха поработили върху нея, отколкото да превръщат Чачослав в нещо такова  Sad

# 51
#KANAL D: Два самых привлекательных актера наших экранов Кыванч Татлытуг и Чагатай Улусой встретились в Америке.Вот такими, прогуливающимися по улицам ЛА ,их увидели.Кто - то из поклонников, увидев известную троицу, сфотографировал и отправил фото тур. журналистам.
Куда - бы не уехал турецкий народ, его везде найдут."
Спасибо за перевод Марии Терзи

не разбрах само дали е уговорена среща или ?   как ги издебнаха и там   ooooh!  нема начин да не прочетат  и видат че са ги изтипосали в нета  от ЛА  Joy  

Ча в първия сезон беше добре в лицето търпеше са  Peace по бтв съм гледала  иначе само фрагманти  когато го даваха по стар тв . После го окепазиха до степен ,че едвам го гледахме и искахме да се приключва бозътъ  и да се оправи на вид .  Като приключи се оправи и в усмивка и в поведение не беше вкиснат   и говореше с репортерите,   когато беше във ваканция и нямаше навлеци .

ето ти го Яманко  Mr. Green #Crazy

ако не беше АфК   да видя къв   естествен красавец е  изобщо нямаше да се впечатля от Чаатай  и като актьор и като мъжко излъчване ако  първата му роля беше на Яман  Naughty Sick
 Mr. Green

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 15:00 от femmi2

# 52
  • Варненска клюкарка
Мале к'ъв е олигофрен на въпросното гифче Sick Confused doh
Рори тука е зле, ама имаше и още по-зле- освен физиката, пострада и излъчването му, как успяха да го окепазят и смачкат така и до ден днешен не ми е ясно 33uu  В АФК наперен, секси млад мъж излъчващ  сила и завладяващо присъствие, а във второто дизи някакъв изсулен, подпухнал, маносан педал гледащ овчо и с характерната усмивка, която заслужи определението  "зъбна протеза".  ooooh! Последния сериал да беше на света феноменалния феномен не бих си го причинила Naughty Веднъж оттук-оттам ми е предостатъчно за години напред, а в добавка и с таланта на оная звездЪ съвсем ooooh! Само в началото на първия сезон имаше моменти в които визията му биваше, но  то бяха някакви кратковременни проблясъци.....
Второто дизи на Чачослав ми подейства отрезвяващо, като ме излекува от Чачопатията!

Heart Eyes

ПП Феми на първия кадър който си скложила не личи някакъв зор ли го мъчи или се кани да заплаче hahaha

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 19:30 от Беллора

# 53
 Бе като го видях  как се усмихва и  следа нема от протезата на гифчетата от лято 2014  по време на ваканцията и  пак   почнах да го харесвам  Mr. Green Joy

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 ко ша кайте а ? Mr. Green Flutter

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 15:02 от femmi2

# 54
На мен ми приличат на снимката на Ча, на Къванч и на Башак, а и видеото за мен е показателно, че са те.
Абе добре, че беше осмото чудо на природата Laughing та се излекува от преяждането с риба. Mr. Green

# 55
  • Варненска клюкарка
Еее ама това си е от реала, почивката между сезоните, когато онази кръстоска между щъркел, чапла и птеродактил я нямаше наблизо да грОзи хоризонта и Чачослав Wink Ча си беше със своята си компания, пък Сера мааше по други брегове и говореше по интервюта че било нормално да почиват поотделно както и правеха.... Мдааам Wink

# 56
 Бел не знам квое искал да изиграе плач ли , страдание ли , смях ли   , страх ли ?   ooooh! #Crazy hahaha hahaha hahaha

Наде  Hug те са   Peace фотографирали са ги  има руски превод от видеото

Бе да не земе пак  да прияде с рибката , ако рейтинга на ченгарското римейково дизи   почва да спада Mr. Green и  партньорката му не става за актриса . Няма бе  с рибките приключи  Naughty

# 57
Между другото в оригиналния ОК - квартала на богатите Раян е мъжкар като Емир. Но Чачко играещ турския Раян на снимките и клипчетата които съм гледала е първокачествен мухльо. Що за римейк е това. При това са избрали много подходящ турски актьор за съответната роля. Чаатай можеше да изиграе лошото добро момче перфектно и вероятно за това е приел ролята. Но явно в движение са го прецакали. Може пък нарочно да е изглеждал и играл по тоя начин за да няма втори сезон, но покрай звезда като СС планът му не е сработил  Mr. Green

# 58
Еее ама това си е от реала, почивката между сезоните, когато онази кръстоска между щъркел, чапла и птеродактил я нямаше наблизо да грОзи хоризонта и Чачослав Wink Ча си беше със своята си компания, пък Сера мааше по други брегове и говореше по интервюта че било нормално да почиват поотделно както и правеха.... Мдааам Wink

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Тя на Миконос с другия бизнесмен Яманикос а Ча отделно с своята компания  Wink

и в бг блоговете за срещата на триото  вечеряли и пазарували  http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/06/blog-post_76.html

Heart Eyes Flutter smile3544

Рори Ча  игра в ПО  , защото сроред мен Керем бос му се довери въпреки скандала с дрогата и Чаатай си е мислил че може да няма други проекти  и се е впуснал по течението  с бозътъ

# 59
  • Варненска клюкарка
Грешиш Наде- Ча е чист още от първото дело, когато бяха освободени с Гизем с особено мнение и бяха предупредени че може да им правят изненадващи тестове! Това е 7 месеца преди датата 02.08. 2013 когато започнаха снимките за Меджезира и към осем и половина месеца преди излъчването на първата му серия. Не Меджезира го излекува, а страхът му да не попадне за доста по-дълго не във временния арест, а в затвора Peace  По времето на ареста, Меджезира още не беше сигурно че ще го има Peace После същата година имаше ново дело, този път и с обвинение за разпространение на дрога, което доколкото знам още не е приключило и това му държеше и предполагам че все още му държи влага! Да не забравяме и че Енгин го държи на къса каишка дори и в САЩ Peace
Иначе личното ми мнение  е че Ча е луда глава, няма много акъл, леко лабилен и силно впечатлителен и в този смисъл лесно се увлича.... по каквото и да е....

ПП Рори сигурна съм че няма актьор който да бяга от втори сезон на сериала си след като последните години окапват като круши и всеки нов проект е изложен на голям риск....  И в този смисъл по-добре смотан сериал, отколкото никакъв, но видимо не беше щастлив! А сега е! Пак се усмихва широко с добре познатата ни негова усмивка, но такива бяха радкост по времето на втория серил....

Общи условия

Активация на акаунт