лайкнал е фото с Аталай костюмиран
в наЩо дворче.
. Бел набеди единият за торбест
, ми наистина е такъв. Видяхме, че Ча е отслабнал
, а на Киво косата е по- светла
. За Кивовица нямам наблюдения, но от последните снимки, на които я мярнах /от сватбата/, със сигурност може да се твърди, че е по- висока.
а на другата снимка беше по небрежен . Не знам но ако не са те трябва да са двойниците им
Башак на снимката е с гуменки а с кокили секи може да има височина . Чагитко може да иде да види новата къща на колегата си
в наЩо дворче.

нема начин да не прочетат и видат че са ги изтипосали в нета от ЛА
по бтв съм гледала иначе само фрагманти когато го даваха по стар тв . После го окепазиха до степен ,че едвам го гледахме и искахме да се приключва бозътъ и да се оправи на вид . Като приключи се оправи и в усмивка и в поведение не беше вкиснат и говореше с репортерите, когато беше във ваканция и нямаше навлеци .

В АФК наперен, секси млад мъж излъчващ сила и завладяващо присъствие, а във второто дизи някакъв изсулен, подпухнал, маносан педал гледащ овчо и с характерната усмивка, която заслужи определението "зъбна протеза".
Последния сериал да беше на света феноменалния феномен не бих си го причинила
Веднъж оттук-оттам ми е предостатъчно за години напред, а в добавка и с таланта на оная звездЪ съвсем
Само в началото на първия сезон имаше моменти в които визията му биваше, но то бяха някакви кратковременни проблясъци.....

Ча си беше със своята си компания, пък Сера мааше по други брегове и говореше по интервюта че било нормално да почиват поотделно както и правеха.... Мдааам

те са
фотографирали са ги има руски превод от видеото
Ча си беше със своята си компания, пък Сера мааше по други брегове и говореше по интервюта че било нормално да почиват поотделно както и правеха.... Мдааам 
Тя на Миконос с другия бизнесмен Яманикос а Ча отделно с своята компания 

По времето на ареста, Меджезира още не беше сигурно че ще го има
После същата година имаше ново дело, този път и с обвинение за разпространение на дрога, което доколкото знам още не е приключило и това му държеше и предполагам че все още му държи влага! Да не забравяме и че Енгин го държи на къса каишка дори и в САЩ