СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 214 918
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 795
Дано да е на обяд, че не знам как ще издържа до вечерта. Нямам търпение да разбера!  Praynig

# 796
  • дядовата ръкавичка
Дано темата се напълни с чудесни новини  Laughing

# 797
Няма как да отида, на работа съм. Изпратих мейли до всички популярни медии, както и до МОН преди седмица, но нямам отговор. Вероятно получават стотици и едва ли ги четат. Може би ако някой от вас има познати журналисти, ще се обърне повече внимание. Поне да бъде повдигнат въпросът как е правилно да се попълни таблица

# 798
  • София
Добро утро и успех на всички! Да попитам след това къде излизат резултатите от първо класиране - някъде онлайн или в училището (на детето или където е кандидатствало)?

# 799
  • Под гъбата
Не мога да си обясня, всичко е готово и защо е това напрежение и секретност?? 
Успех на всички!

# 800
Добро утро и успех на всички! Да попитам след това къде излизат резултатите от първо класиране - някъде онлайн или в училището (на детето или където е кандидатствало)?

Училището ,за което кандидатства за първо класиране.Повечето училища имат и онлайн страница.И там провери.

# 801
  • София
Добро утро!
На всички дечица и майки желая днес да получат чудесни резултати и класиране по първо желание! Успех!

# 802

Училището където,за което кандидатства за първо класиране.Повечето училища имат и онлайн страница.И там провери.
Проверка за конкретния ученик се прави на същата страница, на която днес се проверяват оценките с ЕГН и входящ номер.

# 803
  • София
Момичета, сега проверих седмокласната тема от миналата година. Тогава излязоха точно в 12.00 на обяд. Надявам се, че и сега ще е така.

# 804
  • Варна

Училището ,за което кандидатства за първо класиране.Повечето училища имат и онлайн страница.И там провери.

и на същото място на което днес ще излязат резултатите

# 805
Мами може ли линк където ще излезнат резултатите от матурите  Praynig

# 806
И в сайта на МОН излизат резултатите от първо класиране. Там където излизат и резултатите от НВО.

# 807
Привет, мили мами!

Искам да ви подсетя нещо. Пенсионирана русалка беше дала подробна инструкция как да разберем от данните от миналата година поредния номер на последното прието дете(момиче/момче) за всяка паралелка според минималния бал за нея. Направихте ли го? Аз го направих за десетина паралелки. Така, че ако имате желание, може да си уплътните с това времето.

# 808
Има резултати!

http://7klas.mon.bg/

Успях да вляза и да проверя за конкретно дете. Сега ще изчакам малко и ще проверя пак, за да се убедя, че не се е повторил гафа от 2014.

# 809
  • София
Ганис, а знаеш ли кога обикновено излизат статистиките за София. Според мои познати чак след 2-3 дни, но на мен ми се вижда много.

Общи условия

Активация на акаунт