СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 215 900
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 405
  • София
ще ми е любопитно да видя, ако наистина двойките са толкова много. Тъкмо ще оправдаят новата рИформа.

# 406
Учителят не е по математика, та не може да е проверявал.

# 407
Мари, разбирам афекта ти и то насочен конкретно  към, мен, но виждаш, че не е лично...Тогава попитах и теб как с лекота обобщаваш навсякъде как е. Peace Точно като тази потребителка. Peace

Съгласна съм с Ясмина, това е излишно филмиране, ще правят, ще струват и пак ще наглясят нещата до дежурния праг, +- малко. Къде иначе ще учат тези 60%, нямащи право да участват в класирането?

И аз се чудя.  Ако нещата са толкова трагични,  то ще трябва двойкаджиите да влизат в елитни гимназии.

# 408
  • София
Мари дьо ла Фер, често размишлявам по този въпрос напоследък. За мен е твърде актуален отново, след като  направихме точно такъв избор и се отказахме от най-желаното у-ще в полза на не толкова популярно, с деца не успели да влязат в елитното по различни причини. Конкретно за моето дете изборът се оказа много добър - нито е довел до самодоволност, нито до спиране на развитието, дори се получиха ползи, които аз не очаквах. Но пък коментарите на познати и приятели в такава ситуация са все едно човек е сгрешил, или по-скоро сглупил.

# 409
Между другото и на мен не ми се вярваше за 60% двойки, но имаме информация от учител. Ако 30% примерно са тройките и четворките, то какво остава за добрите оценки??

Като излезе статистиката пак се обадете на този учител, да видим как ще коментира. По-вероятно е да му са се паднали слаби работи и този процент (ако е верен) да се отнася само за проверените от него работи.

Нали не си представяте, че МОН би публикувал резултати с 60% двойки? Ако трябва ще сложи 10т. за тройка  Mr. Green
Няма да съобщи ли? Ами то като писнат всички, че имат двойки нали ще се разчуе?

# 410
  • най-шареното място
Как изобщо го коментират това с двойките?
Представителна извадка ли имат, формулата ли е известна... Смешно е.
Дори да е представителна, точно затова формулата е след статистиката за министерството.

# 411
    Русалке, - мир! Peace
    Ами след толкова труд и нерви, не обичам разочаровани деца, и то старателни деца! Затова ми бе интересно едно различно мнение!
    Затова се моля само детето ми да отиде в такъв клас, в който да бъде щастливо!

# 412
Нали не си представяте, че МОН би публикувал резултати с 60% двойки? Ако трябва ще сложи 10т. за тройка  Mr. Green
Ясмина не говори за укриване на информация, а за сваляне на летвата.
Ако в момента 60% от децата имат по-малко от 18 точки, които са били необходими за тройка миналата година, то едно сваляне на границата на примерно 15 точки, ще намали този процент.

# 413
С риск да си навлека гнева на някои родители, ще кажа, че според наблюденията ми тази учебна година от доста училища в София "елитните" не са толкова "елитни", по-скоро модерни. За съжаление...
Защо я нападате? Много добре си го каза... Grinning Като нашата английска.  Не знам с какъв бал влизат, ама никой не е доволен от нивото на училището. Нищо, че се слави от край време.

# 414
С риск да си навлека гнева на някои родители, ще кажа, че според наблюденията ми тази учебна година от доста училища в София "елитните" не са толкова "елитни", по-скоро модерни. За съжаление...
Защо я нападате? Много добре си го каза... Grinning
Ти също имаш наблюдения над повече от едно елитно училище в София?

# 415
Ясмина не говори за укриване на информация, а за сваляне на летвата.
Ако в момента 60% от децата имат по-малко от 18 точки, които са били необходими за тройка миналата година, то едно сваляне на границата на примерно 15 точки, ще намали този процент.
Сега разбирам. Значи за всички оценки ще намалее?

# 416
Защо я нападате? Много добре си го каза... Grinning
Ти също имаш наблюдения над повече от едно елитно училище в София?

Нямам, но наблюденията й се отнасят за училищата в Бургас.  

ПП.  Сега да не ме разберете погрешно. Писала е за София. Просто аз си го тълкувам за нашите училища.

# 417
  • София
Чак 60% двойки не ми се вярва да има, но ще видим Simple Smile

# 418
Ако е така ще падне голям смях. Всички ще изтрещят.  Laughing

# 419
  • София
Между елитно и неелитно разликите са много малки, поне за София. При 500 места на пол в училищата, които са още от наше време, и деца с космически балове поне още толкова, няма смисъл да се коментира кое е елитно и кое не, защото все деца с високи балове отиват там. Който иска да погледне статистиката от минали години.

Общи условия

Активация на акаунт