СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 215 859
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 570
  • София
В у-щата разбират ли резултатите преди да излезе проверката в сайта на МОН?

# 571
  • Пловдив
Lushy, къде видяхте резултатите?

Не обръщай внимание. Сега ще се изкаже, че има познат в РИО, който им е казал оценките.
Оценките не са излезли официално.
Мразя такива тролове като Lushy. Заслужава си намесата на модератор.  Peace

В у-щата разбират ли резултатите преди да излезе проверката в сайта на МОН?

Чисто технически първо се виждат на сайта на МОН.
Директорите на училищата трябва да отидат до РИО, за да вземат разпечатки, а това изисква време.

# 572
  • София
Излезе информация за пресконференцията на МОН - утре от 10:30. Резултатите са на път Crazy

# 573
Хем съм подготвена за троловете и пак изтръпнах.

# 574
Пързууул.  Joy

# 575
  • Варна
Няма къде да ги види все още, казали са и ги, най-вероятно някой ангажиран при въвеждането на резултатите.

# 576
  • Бургас
Не обръщай внимание. Сега ще се изкаже, че има познат в РИО, който им е казал оценките.
Мразя такива тролове като Lushy. Заслужава си намесата на модератор.  Peace
Ох, ами поне да беше казала две шестици тогава  Joy

# 577
Просто съм разочарована, затова споделих! Имах много по-големи очаквания, при положение че е решил всичко. Защо веднага го обръщате в заяждане?!?
От София съм и имам познат, който ми даде информацията.

# 578
До Lushy: Доста неприятно. Стомахът ми се сви. Не се шегувайте с нас, моля!

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 14:14 от mamalili

# 579
  • Пловдив
Goldie, що бе? Казва оценка средна хубост /по миналогодишни критерии/ и пита за къде ще стигне балът. Помисли ни за врачки, ама ние работим със статистики и точни цифри и координати /на местоживеене или поне област/  Laughing

Lushy, не се заяждаме. Аз лично намирам това за цинично от твоя страна. Ами имаш познат, ОК. Изчакай до утре и тогава си задавай въпросите. Хората нямат познати и такива постове като твоя силно натягат атмосферата.  Peace

# 580
Мразя такива тролове като Lushy. Заслужава си намесата на модератор.  Peace
Ох, ами поне да беше казала две шестици тогава  Joy

Какво значи "мразя тролове като..." що за изказване?!
Нали това е форум за обмяна на информация. Това че съм разбрала по-рано, какво??

# 581
Не се шегувам и може би наистина трябва да уточня, че баловете в най-желаните училища в София не се променят или ако се променят, то е пренебрежимо малко.

# 582
До Lushy: Ами, ако не разбираш какво - оправяй се както можеш. Нали си с връзки.

# 583
  • София
Току-що научих резултатите ни:
БЕЛ- 4.969
МАТ-4.406
При положение че цяла година е ходил на уроци по двата предмета ми се струва много нисък резултат.
Къде ли имаме шансове с тези резултати?

Трол. Дори и да ги знае, не се впечатлявайте. Преди тези две публикации от последните два дни, тази преди тях  е от 2014 година.

# 584
Да-нини, http://0701.nccdn.net/4_2/000/000/1c9/bd9/Min_Max_Bal_I_Klasirane.pdf - това е за 2015г. За 2014 минималните бяха доста по-високи. Максималните - почти същите. Уточнявам, че имам поглед само върху ПМГ, НЕГ и АЕГ.
Lushy, получихте предварителна информация при разсекретяването ли, или ги пуснаха официално?

Благодаря !
Остава спокойно да изчакаме резултатите !

Общи условия

Активация на акаунт