MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 158
  • 964
  •   1
Отговори
# 120
Аутсайдера в кухнята е в Топ 3 - знаех си ooooh!

# 121
 LaughingУтре ще интересно според интрото, което дадоха

# 122
Утре май ще има "Империята отвръща на удара" в главната роля Мая  Mr. Green

# 123
  • София
Ужасно ме е яд за Калоян. Заслужаваше да е в тройката повече от Йоана.  Crossing Arms

Утре ще е грозно.

# 124
  • София
Мая дали наистина ще се опита да пречи на Йоана, или пак е някакъв монтаж.

# 125
Леле, много съм възмутена! Как може утре да допуснат Мая, Цвета и Бети?! Чухте ли тъпата Мая какво каза???

# 126
Тази Мая освен, че е противна и надута, е и крайно подмолна и злобна  ooooh!

# 127
  • Майничка
Хм, лайтмотивът на полуфинала май ще е "Никога не е късно да направиш мръсно!". Кофти тръпка. Thinking

# 128
МАЧКАЙЙЙЙ! Йоана на полуфинал! ЧАО Георги, ЧАО Калоян!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За утрешния епизод нарочно избраха Мая да си закове Йоана и тя да отпадне!  ooooh! ooooh!

# 129
  • София
Ето и повече подробности към инфото за утре -
Къде пък го измислиха Емо Чолаков?!  Rolling Eyes

http://masterchef.btv.bg/article/news/ekipite-na-viktor-petar-i- … chasa-po-btv.html

# 130
  • Испания
Гледам "Капките" и само ви чета. Калоян отпадна? Естествено, българският "МастърШеф" е пълна бутафория.  Whistling ooooh! Crossing Arms

# 131
Мн тъпа Мая, вкарват я, че да не вземе Йоана да се спаси, а Света Севда да отпадне.

# 132
LaughingУтре ще интересно според интрото, което дадоха
Е кое му е интересното?! Нещо хубаво ли ще готвят? Аз видях злоба, злоба и малко злоба.
Негативизъм. С това ще запомня този сезон, ако го запомня изобщо.

# 133
Пффф, аман от тая Севда.  Tired
Жалко за Калоян.

# 134
Някой искаше да връщат Елизабет Joy Joy Joy
Ми ето я.
Ако Мая направи някакъв номер на Йоана ще е гадно ,но си мисля че ще се опита да я провали.Има и зъб
Жалко ще бъде и че Севда стигна до полуфинала и дори до финала но това е.Бутаха я ,рева , подсмърча ,мачка престилката тресе устни и резултата е налице.Може и титлата да вземе.Ако ревне на финала знае ли човек
Е имаше няколко добри постижения но изобщо нямаше да е тук ако не бяха другите изброени от мен фактори

Мн тъпа Мая, вкарват я, че да не вземе Йоана да се спаси, а Света Севда да отпадне.
Абсолютно си го помислих.Защо точно Мая , а не Лъчо или Любо примерно

Общи условия

Активация на акаунт