MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 318
  • 964
  •   1
Отговори
# 300
Това беше мъчение. Мъка ми е да гледам злобни и низки човечета.

# 301
За съжаление, всички определения, които ми идват на ум за Мая, не са нито за ефир, нито за форума. Такова човешко падение  ooooh!

Севда за пореден път ризото - абсолютно съм убедена, че е кулинарен шедьовър обаче.

# 302
  • София
Пак не ми харесва чинията на Севда! Евгени е най-добър.Пак пробутват буламача май?

# 303
  • София
Оффф много грозни чинии.. и трите! Може би на Евгени е най-свежа. А на Йоана най бледа. Sad

# 304
Мая е за срам за семейството си .Голям пример дава.
Ама и лигавенето на Севда и Елизабет ми е прекалено.
Ииии победител е....а познайте

# 305
Мая, освен злобна, е и адски проста и ограничена  ooooh!

# 306
  • Be realistic - plan for a miracle.
А откъде идва конфликта между Йоана и Мая? (Изпуснала съм епизоди...  Embarassed )

# 307
На Евгени може и красива да беше чинията, но на мен ми се видя много празна и незасищаща.

# 308
Отново чинията на Севда е най-противна.... И отниво ще спечели... Ужас

# 309
Мая има две деца! Що за пример им дава?!

Тъпа и злобна селянка. Няма какво друго да се каже за това нищожество.

# 310
Много с радвам, че след това състезание поне няма да има директно отпаднал - нямаше да е честно след поведението на Мая. Не мога да проумея как тази жена ще се поглежда след постъпката си. Толкова риалита съм гледала, но такова човешко падение (повтарям се вече), никога не съм виждала.

Въобще не се съмнявам, кой ще е победител - коментарите много ясно насочваха към червената чиния , т.е. Севда (не че се изненадвам). Наистина двечките аморета ми бяха супер лигави , но това вече е субективно мнение.

# 311
Това предаване пада все по-ниско и по-ниско, абсолютен фалш! А тази Мая си направи страхотна антиреклама  Sick Sick Sick

# 312
  • София
Изключително грозно поведение от страна на Мая.  Sick

# 313
  • София
Йоана не ми е симпатична, но на нейно място бих игнорирала Мая тотално.

# 314
На Севда чинията беше красива, на Йоана - също. Чинията на Евгени макар и красива, ми се струва празна.

Общи условия

Активация на акаунт