MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 139
  • 964
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Ми.. жалко! Да е жива и здрава,нека си сбъдне мечтата. Но за мен истинския победител е друг.

Беше ми много приятно да обсъждам сезона с вас!  chef bouquet Hug

# 751
  • София
Стига сте се нервили. Браво на Севдето, получи си мига на слава. Толкова е безлична, че никой няма да я помня догодина, освен с театралничането й Simple Smile

# 752
Дали учудиха някого?

Дано е щастлива Севда след всички маймунджълъци, които ни представи.
Е, доволна е! Още по средата на готвенето каза че е първата жена МШ в България, и първия вегетарианец печелил формата в света.
Пълен цирк!  Sick

# 753
Как преценявате само с поглед на кого чинията е по-вкусна. Визията е едно, вкусът е друго и много по-важното в случая.
И да - браунито е обикновен сладкиш.

Честито на Севда.
Също и чийзкейка.  Признавам си брауни не съм правила,  но чийзкейк доста и си е най обикнвен сладкиш.
Дано наградата и свърши работа,  защото не я виждам като шеф.

# 754
  • Бургас
Браво и на двамата, представиха се супер. По едно време слюнки ми потекоха на десертите  Laughing Честито на Севда, заслужена победа  bouquet

# 755
Жалко, че свърши сезона.
Хареса си ми, Севда си заслужи победата

# 756
  • София
И двамата се представиха достойно. Честито на Севда!

# 757
Дали учудиха някого?

Е, доволна е! Още по средата на готвенето каза че е първата МШ в България, и първия вегетарианец печелил формата в света.
Пълен цирк!  Sick
Е то това почти нищо не значи. Почти всички участници се видяха победители в даден момент. Wink
Пандичке, честито, поздрави на Севда!  Hug Ще й посетя бъдещия ресторант, па макар и от любопитство!

# 758
Севда ми напомня за Сидония от Lord of the chefs. И тя доста сълзи ливна и накрая взе наградата и после нищо не чух за нея. Аз нямах предпочитания за победител, но и спечелилия не успях да харесам по никакъв начин. Този път мълвата се оказа вярна, не като миналата година. Не съжалявам, че не гледах финала Simple Smile

# 759
От фейса на предаването
Там ври и кипи
Цитат
Теодора Христова
Днес в 22:39
Честито на репродуктивната кулинария,т.е медицина.И честито за популязирането на семейния ресторант на Севда и мъжа и! "Безработната" Севда притежава заедно с мъжа си ресторант на морето!Да ви е честито.И от сърце и пожелавам другия сезон да я видя като гост и с детенце.

# 760
Дали учудиха някого?

Е, доволна е! Още по средата на готвенето каза че е първата МШ в България, и първия вегетарианец печелил формата в света.
Пълен цирк!  Sick
Е то това почти нищо не значи. Почти всички участници се видяха победители в даден момент. Wink
Пандичке, честито, поздрави на Севда!  Hug Ще й посетя бъдещия ресторант, па макар и от любопитство!
Тя казвала ли е,че ще вложи парите в ресторант?

# 761
За разлика от вечно мразещите, аз ще кажа, че и двамата бяха заслужено на финал и се представиха достойно. И двамата заслужаваха победата!

Все пак победител трябваше да бъде избран и според лаишкото ми мнение, това нямаше как да е Евгени заради полусуровия му октопод и десерт, който човек може да си купи дори от МкДоналдс.

# 762
  • София
Браво на Севда, абсолютно заслужена победа  smile3501  Още след първите изгонени, казах че Севда може да спечели и се радвам, че познах ...  Чакам новият сезон, сигурно есента ще са кастингите.

# 763
Дали учудиха някого?

Пълен цирк!  Sick
Пандичке, честито, поздрави на Севда!  Hug Ще й посетя бъдещия ресторант, па макар и от любопитство!
Не я познавам. И аз с удоволствие бих й посетила бъдещия ресторант Simple Smile. Много се радвам, че силна и борбена жена спечели. Жена на която повечето други участници се присмиваваха, че е веган и я подценяваха защото беше чувствителна. Доказа се като истински войн и достоен победител Sunglasses

# 764
  • да има едно лесно - на мотора
Тази година победителят в МШ печели 2 награди - МШ и Оскар ( или май Златна малинка ) за актьорско
майсторство  Sick Може и вкусът да е бил 'уникален " , но човек се храни първо от очите ... И мразя да ми навират в очите личните си проблеми...  и да печелят дивиденти от това. Как пък изведнъж изчезна овчия поглед и мачкането на престилката.

Общи условия

Активация на акаунт