MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 077
  • 964
  •   1
Отговори
# 945
  • Ню Йорк

Мастър Рев приключи! Да се надяваме догодина да гледаме един истински Мастършеф с повече готвене и по-малко рев и циркаджийски номера.

Ми те жената са си я взели от цирка де  Joy Joy Joy

# 946
Не харесвах Нордел, но с почти всичко съм съгласна. Още повече, че май го е писала доста в началото на формата и за съжаление доста точно е предвидила развитието на нещата.

Аз американския МШ не съм го засичала да го дават по някоя от нашите телевизии, но в нета винаги го има. Радвам, че се ще има с какво да заменя нашия формат и то толкова скоро.

# 947
  • Испания
Не харесвах Нордел, но с почти всичко съм съгласна. Още повече, че май го е писала доста в началото на формата и за съжаление доста точно е предвидила развитието на нещата.

+ 1  Peace

И аз не я харесвах. Нито каруцарския ѝ език, нито предизвикателното поведение.

Материалът е публикуван на 26 април.

„Някакви дриШли, завършили българска филология, понеже не ги приели никъде другаде… и почват „ама кажи сега, че мразиш, Пенка!“, „ама, аз не я мразя“, „нищо, ти го кажи сега пред камера, ако не го кажеш, ще те държим два часа, докато го кажеш“

Това го видяхме многократно.

# 948
Също и това, че всеки участник трябва да мине през всичко - имунитет,мастър  клас, капитан и т.н. Ми то така май е най-добре да си в златната среда, ще се промъкнеш почти до финала.

# 949
В американския MasterChef има прекалено много удари под кръста и  интриги, а след появата на новата съдийска е направо негледаем. Аз харесвам канадския, въпреки че и тук много се оплакват, че прекалено много им манипулират образите с монтаж.

# 950
В американския MasterChef има прекалено много удари под кръста и  интриги, а след появата на новата съдийска е направо негледаем. Аз харесвам канадския, въпреки че и тук много се оплакват, че прекалено много им манипулират образите с монтаж.
На мястото на кой от тримата е новата съдиика в американския формат.
Журито там ми е много симпатично особено Джо Бастианич.

# 951
  • София
И на мен Джо ми е любимец, но го няма от 2 сезона мисля, от този го няма и Греъм.

# 952
И на мен Джо ми е любимец, но го няма от 2 сезона мисля, от този го няма и Греъм.
Еееее жалко.

# 953
Чак сега ми остана време да изгледам спокойно финала. Понеже и двамата финалисти не ми бяха симпатични, ми беше все тая кой ще спечели. Севда не се справяше с презентациите в цялото предаване и беше смешно да изтъкнат това като един от плюсовете и за победата, но пък се справяше много добре с готвенето и все пак не я харесах тази жена и това е. Може би ме дразнеше прекаленото акцентиране върху нея за сметка на останалите. Евгени също не ми беше особено симпатичен, изгонването му си беше чисто режисирано просто той се падна в епизода в който трябваше да има внезапно изгонване, не беше чак толкова зле и логично него си го върнаха. Мисля че и двамата бяха равностойни като готвачи, поне спечели жена, от чисто женска солидарност приемам положително победата на Севда.

# 954
  • Варна
Формата се списва от човеци , прави от човеци , играе от човеци  , журира от човеци , гледа от човеци , тук се пише от човеци  което значи че навсякъде по веригата е субективно и пълно с грешки.
Няма да повярвам , че всичко сготвено от Ангелов , Михалчев , Нордел , Севда или the slayer на мен ще ми хареса.Обратното също е вярно - аз готвя най - хубавия боб и шкембе в света ама едва ли някой от гореспоменатите ще е на същото мнение.

Последна редакция: сб, 04 юни 2016, 09:03 от peterky2002

# 955
Формата се списва от човеци , прави от човеци , играе от човеци  , журира от човеци , гледа от човеци , тук се пише от човеци  което значи че навсякъде по веригата е субективно и пълно с грешки.
Няма да повярвам , че всичко сготвено от Ангелов , Михалчев , Нордел , Севда или the slayer на мен ще ми хареса.Обратното също е вярно - аз готвя най - хубавия боб и шкембе в света ама едва ли някой от гореспоменатите ще е на същото мнение.

Много благодаря за личното ми споменаване и то в едно изречение с шеф Ангелов и шеф Михалчев. За мен това може да е само чест, нищо друго.

Скрит текст:
Не обичам да се заяждам, но след като съм поименно спомената и то в такава компания, не мога да пропусна. Върнете се ако обичате във всичките ми постове и ми цитирайте къде съм казала че мога да готвя добре и съм достойна за участник във формата. ако съм засегнала в коментарите си някой от любимците ви - това е форум, всеки има право да коментират всеки  и не е задължително всички да харесваме точно определен човек. Но искам да Ви напомня, че тук коментираме състезателите, формата и дори журито, но не  останалите потребители. Така че ако обичате, спестете намесването на моето име във Вашите разсъждения и то по подобен начин. Още повече че мога да бъда обвинена във всичко друго, но не и в прокламирането си за велика готвачка! Благодаря!

Слагам го в скрит текст, защото не искам да нарушавам правилата на форума, когато отговарям на лични нападки на потребители.

Последна редакция: сб, 04 юни 2016, 09:24 от the slayer

# 956
Здравейте, изгледах епизодите едва след финала на сезона Simple Smile.
Опитах се на направя статистика на резултатите на участниците. Споделям, ако ще е полезно за някого.  Simple Smile
Надявам се да е достатъчно четимо  Peace

Кутията на   
МШ Топ 3
Кутията на   
МШ
победител
Тест за
креативност     
победител
Стрес   
тест
Имунитет    Стрес тест   
загуба
Капитан
победители   
Капитан
 губещи
Георги42142122
Елизабет411211--
Мая3112122-
Цветелина   --241111
Калоян32-2-12-
Евгени3-2311-2
Лъчезар3112--1-
Йоана32-311--
Севда6-242--1
Любо11-----1
Събин1-------
Махсун---1-1--
Милена---1----
Моника---1-1--
Весела1-131---
Димитрия11-111-1

# 957
  • София
Рецептите на Георги от участието му в Master Chef:
http://www.angeloff.net/category/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF% … 1%82-master-chef/

# 958
Здравейте, изгледах епизодите едва след финала на сезона Simple Smile.
Опитах се на направя статистика на резултатите на участниците. Споделям, ако ще е полезно за някого.  Simple Smile
Надявам се да е достатъчно четимо  Peace

Кутията на   
МШ Топ 3
Кутията на   
МШ
победител
Тест за
креативност     
победител
Стрес   
тест
Имунитет    Стрес тест