MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 313
  • 964
  •   1
Отговори
# 510
 Simple SmileТокев в прав текст културно и го каза на Мая, обаче тя заслепена от злоба , много неприятно и нечистоплътно същество.

# 511
  • София
Мая по едно време буквално стоеше права със скръстени ръце до плота, без да прави нищо. Точно когато Йоана "плейтваше". Тогава Йоана я помоли да й помогне и тя се съгласи.

# 512
От тримата Йоана беше на слабия играч, според мен, но остава неприятно чувство от начина, по който отпадна.

# 513
С риск пак да звуча заядливо, ама много скучни чинии представиха снощи Йоана и Севда. Свинско руло върху киноа?!? Уауууу гениално! Другата парче сьомга и бял ориз. Вярно , бяха изчистени, нямаше вид на вече ядено, ама скучно и твърде семпло.

До сега единствената чиния на Севда , която помня като по хубава е един десерт дето прави .

Стискам палци довечера на Евгени  Peace

# 514
Малко изпуснах началото, но Мая освен, че говореше как ще провали Йоана, реално направи ли нещо в този смисъл?
Умишлено бавно правеше всичко и й каза в лицето на Йоана, че няма интерес да й помага. И други простотии наговори.
Аз съм сигурно последният човек във форума, който харесва Йоана, но подобно тенденциозно и режисирано отпадане на полуфиналист не мога да приема.
Шефовете все едно й казаха на Йоана - виж сега, ти си наред да си ходиш, но понеже искаме да сме сигурни, че ще се издъниш пред камерите, ето ти тука една Мая да ти пречи. Ужасно неморално и нечестно и колкото и намирам Йоана за флегматична и безинтересна, нямаше как да не спечели симпатиите ми в този епизод. Виж, продуцентите удариха дъното просто. Да видим дали довечера ще решат и да дълбаят.

# 515
  • Испания
Тази вечер най-голямото кулинарно шоу "MasterChef" завършва с един гладиаторски двубой между Севда и Евгени

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/tazi-vecher-naj-golja … vda-i-evgeni.html

Chef Виктор Ангелов: Ще има и трети сезон на "MasterChef"

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/chef-viktor-angelov-s … a-masterchef.html

# 516
А защо Мая е толкова злобна към Йоана?

# 517
Ще ми липсва като свърши,въпреки многото критики, които отнесоха, забавлявах се с това предаване

# 518
  • Испания
Йоана е в "Преди обед".

# 519
  • Бургас
Не беше правилно на толкова важен и последен етап от състезанието да поставят участниците да зависят от други хора.Финалът трябва да се определя от способностите на състезателите,а не от късмета,който са имали като са изтеглили плик с помощник.

# 520
И го следя с интерес, ще видим днес на финала кой ще победи (някъде четох, че ще е Севда пък ще видим дали е изтекла вярна информация).

# 521
Не беше правилно на толкова важен и последен етап от състезанието да поставят участниците да зависят от други хора.Финалът трябва да се определя от способностите на състезателите,а не от късмета,който са имали като са изтеглили плик с помощник.

Напълно съм съгласна. Мая постъпи много нечестно и подло(с такава ехидна усмивка)

# 522
  • Prague Czech Republic
Иска ми се тази вечер да победи Евгени  Peace

# 523
И за мен това с Йоана и Мая беше грозно ,много грозно
Шефовете изобщо не трябваше да я канят Мая да участва на този етап вече като помощник,защото много добре знаеха за напрежението между нея и Йоана
Ама сеир да има нали.Йоана още щом я видя да се подсмихва  застанала до журито се разтрепери .Момичето много добре знаеше че тя ако и се падне ще я саботира.Обаче и журито го знаеше.
На този етап трябваше да поканят участници които наистина ще помогнат,за да бъдат поставени финалистите при равни условия.Лъчо ,Любо ,Калоян ,Весела -нито един от тях нямаше да провали участник.Мая провали Йоана.За Елизабет се съмнявам че ако беше с друг също щеше да се опита да го провали за да блесне аморето и
И все още ми е чудно как пък се паднаха така подредени двойките/нали съм от тези дето се съмняват вече във всичко/

# 524
  • Ню Йорк
Иска ми се тази вечер да победи Евгени  Peace

И на мен, ама няма да ни огрее Wink Сценария казва друго.

Общи условия

Активация на акаунт