MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 291
  • 964
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Много антипатична ми стана Мая. Не знам какъв проблем имат с Йоана, но снощното и  участие беше брутално.
Не мога да си представя, как ревлата Севда изведнъж стана силна и борбена. Нещо нагласено има. Човек не се променя толкова за две седмици. Това ме кара да си мисля, че финала ще бъде режисиран.
Стискам палци на Евгени, той ми е фаворита.

# 526
Пред "усмихната" Мая предпочитам чувствителната Севда  Peace
В последните седмици обаче Йоана е все с насълзени очи  Sad Явно напрежението е голямо.
Ако Евгени спечели състезанието, журито обективно ли ще е или не според вас ?  newsm78 Wink
Стискам палци и на двамата Hug

# 527
# 528
  • sofia
Радвам се за Севда и се надявам да спечели!
Странно ми стана, че Евгени е на финал без въглехидрат( hahahaи аз научих туй онуй) в чинията. Явно ньоките и соса на Йоана са били отврат.

# 529
  • София
На Севда или Евгени родителите живеят в чужбина?

Ще посетя задължително Мияби скоро.

# 530
Цитат
Няма да издаваме неговото име, само ще кажем няколко жокера:
1. Победителят предпочита да готви много с тесто
2. Победителят обича децата
3. Родителите на победителя живеят в чужбина
Предположения? Blush

# 531
  • София
В първия или втория сезон на американския МШ победи състезател, който беше отпаднал и го върнаха (беше афроамериканец, но не помня името), подобно на Евгени. Та ако довечера той победи, ще ме наведат на някои недобри мисли.

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 21:21 от wesi.i.gogo

# 532

От прочетеното ако е вярно отново стигам до извода че са подарили наградата на Севда
Евгени никога не е бил силен в тестото  и в десертите.Ако все пак е спечелили не съм сигурна че ще иде да работи за Михалчев .Самия той казваше че има планове за семеен бизнес
Явно това което гледахме снощи във клипа с наградата и поканата на Михалчев ,Евгени да работи за него /ако е вярно/ са един вид реверанс към Евгени заради факта че са дали наградата на човек който не я заслежава

# 533
  • Бургас
Както го е написал Недялко Йорданов "всичко е само игра, всичко е само театър"! Не се вживявайте много в тези формати! След 1 седмица няма да си спомняме кои са били участниците в този сезон, а след година - кои са били на финала.... Така че... да гледаме по-усмихнато на живота, а от там и на реалити форматите! Simple Smile

# 534
  • Varna
 Безкрайно разочарование ми е общото чувство вече. Снощния епизод повече на серия от реалити приличаше- тип онези с историите - Истински истории ли се казваше- слаби актьори и заучени изкуствени реплики! Целия епизод нямаше почти нищо за готвене, по-скоро беше предназначен да ни убеди сърцераздирателно ,че Йоана трябва да отпадне и то с някаква натаманена несправедливост примерно. Никой не може да ме убеди,че държанието на Мая не е режисирано Naughty Абсурд победителя да е честно избран след целия този театър всички серии  Sick

# 535
Не беше правилно на толкова важен и последен етап от състезанието да поставят участниците да зависят от други хора.Финалът трябва да се определя от способностите на състезателите,а не от късмета,който са имали като са изтеглили плик с помощник.
Подкрепям. Или ако трябваше да зависят от други хора, може би щеше да е по-правилно да поканят участници или от миналия сезон, или такива, които са сред първите отпаднали. Така щеше да се избегне разчистването на сметки. Много брутално поведение от страна на Мая, недостойно за майка и професионалист. Прекрасен пример даде на децата си, няма що. Но пък и не беше редно да я канят точно нея, след като са били наясно с конфликта й с Йоана.
Вече няколко човека попитаха, но не получиха отговор, та да попитам и аз-каква е причината за конфликта между Йоана и Мая?
Милата Севдичка, за 100 000 лв щяла да опита месо! Ми айде някой да ми даде на мен 100 000 лв, ще опитам каквото ми каже  Laughing Извън предаването-от сърце й желая, както се изрази една потребителка по-горе, да спечели титлата "мама"! А в предаването-силно стискам палци на Евгени!

# 536
  • Испания

От прочетеното ако е вярно отново стигам до извода че са подарили наградата на Севда
Евгени никога не е бил силен в тестото  и в десертите.Ако все пак е спечелили не съм сигурна че ще иде да работи за Михалчев .Самия той казваше че има планове за семеен бизнес
Явно това което гледахме снощи във клипа с наградата и поканата на Михалчев ,Евгени да работи за него /ако е вярно/ са един вид реверанс към Евгени заради факта че са дали наградата на човек който не я заслужава

Абсолютно.  Peace

Да е жива и здрава! Рев, манипулации, циркаджийски номера... Още в началото на формата писах, че има хора, за които това е обичайното поведение в живота. Толкова по-зле за тях.

Днес в интервюто с Йоана не я попитаха нищо за Мая. Много показателно.

# 537
Фаворит за наградата ми е Евгени. Мисля, че цялостното му представяне беше по-добро от това на Севда. Нея ще запомня с подсмърчането и реването (+ недотам чувствителни, дори злобнички коментари от балкона), грозните чинии, липсата на особено въображение и смелост да рискува. Евгени определено беше по-креативен, интересен и рисков участник.
Евгени винаги е споделял интереса си към японската кухня, желанието да се усъвършенства в нея, да учи и работи в Япония. Може това да е причината за поканата на Михалчев.

Не мога да си представя, как ревлата Севда изведнъж стана силна и борбена. Нещо нагласено има. Човек не се променя толкова за две седмици. Това ме кара да си мисля, че финала ще бъде режисиран.
И аз това коментирах преди време. Как така от чувствителна ревла мигом се преобрази в борбена и спокойна жена след забележката на шефовете. Май май съвсем съзнателно използваше сълзите и другите си проблеми като коз в своя полза.

Мая се държа отвратително, но и Йоанчето добре си беше постлала пред нея. Доста удари под кръста нанесе на Мая в състезанието, затова и се разтрепера още като я видя сред помощниците Laughing Злобничка и отмъстителна като нея, не й беше трудно да се досети какво ще последва.

# 538
Ще се опитам да обясня за конфликта между Мая и Йоана.Не си спомням много точно обаче така че моля някой ако  се сеща по подробно да се включи

При Една от игрите Йоана избра  Мая да и помага ,но после нещо измрънка ,че Мая не и е помогнала много
После обаче Йоана беше спечелила и май трябваше да избере някой от останалите долу да не гледа как се приготвя паста мисля че беше някаква .Лео Бианки им показваше и после трябваше те да я правят.
Тогава Йоана избра Мая да не гледа и мисля че Мая се издъни
От тогава  Мая и има зъб и се чуди как да и го върне

# 539
Сигурна съм, чи Севда ще спечели и ми е неприятно. Не смятам, че е добър готвач, освен това не ми е симпатична заради мъжа и, който според мен доста и навреди с недобронамерените си включвания тук.
Иначе нямам против жената чувствителна, възпитана и фина е. Пожелавам и успех в сбъдването на мечтата за дете!

Общи условия

Активация на акаунт