MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 252
  • 964
  •   1
Отговори
# 570
В четвърти сезон на американския  Luca Manfè спечели след като беше върнат.
Е, да де, но той не е афроамериканец, италианец е.

# 571
За мен достойното поведение щеше да е директно да откажа да работя с Йоана примерно и да се обоснова защо.Не да вмъквам реплики със злоба и да се точа като охлюв.Не беше гот.

# 572
Според мен Евгени най-много заслужава наградата, НО видях във ФБ че е получил някаква награда "Любимец на публиката" и ако е вярно че е  почнал работа при Михалчев, ме навежда на мисълта че Севда е победителката. Confused
Защо трябва Севда да е победителката? Това, че Евгени е започнал работа при Михалчев какво общо има?

Представянето на Евгени от страницата на МШ:
Евгени – на 33 години, от Стара Загора. Има успешен бизнес, но най-голямо удоволствие му доставя кулинарията. Има син на 10 години, с когото се забавлява в кухнята. Хобито му е да приготвя суши и японски специалитети.
Участва в MasterChef по две причини – за да грабне титлата и да даде пример на сина си и все още нероденото си бебе.

Това,че може би е започнал работа при Михалчев е страхотен шанс за развитието на Евгени в приготвянето на японска кухня.

# 573
  • София
Това,че може би е започнал работа при Михалчев е страхотен шанс за развитието на Евгени в приготвянето на японска кухня.

Точно така.
И шанс да се види как се прави ресторантьорски бизнес "отвътре", как се работи в голяма кухня и т.н.
За да направиш успешен ресторант не е достатъчно само да имаш едни 100 000 лева.

# 574
Стиска палци за Евгени, макар че надеждите ми той да спечели клонят към нулата, особено след като обявиха че са го наградили за любимец на публиката. Някак си не ми се вярва, че и двете награди ще отидат при един човек.

# 575
  • Майничка
Защо имам спомен, че родителите на Евгени живеят в Стара Загора? Нямам идея откъде го знам  всъщност, или се е коментирало тук, или някъде в предаването.

# 576
Кога е сниман финалът?

# 577
  • София
Финалът трябва да е наживо...

# 578
Гласувах за Евгени, но не защото ми е симпатичен (всъщност е, а към Севда изпитвам по-скоро съчувствие), а защото мисля, че е по-добрия готвач. Да видим...

Поведението на Мая направо ме втрещи, егати злобарчето,но щом казвате, че така е по сценарий newsm78
Абе, какъвто и да е сценария, ако е само за шоуто аз лично на нейно място не бих се съгласила - да ме намрази цяла България и после да не смея да изляза навън  Mr. Green

И между другото - четох ви, четох ви - 30 страници едно и също. Чудно ми е ако не бяха споменати в предаването личните им истории, дали темата щеше да изглежда по друг начин. Много тъпо, според мен. Не ми хареса и че на полуфинал трябваше да готвят в екип - както някой каза, на този етап всеки трябва сам да покаже какво може.

С две думи - първия сезон беше по-интересен, малко съм разочарована...

# 579
  • Испания
Финалът трябва да е наживо...

Може да трябва да е на живо, но не е.  Wink

# 580
Пред "усмихната" Мая предпочитам чувствителната Севда  Peace
В последните седмици обаче Йоана е все с насълзени очи  Sad Явно напрежението е голямо.
Ако Евгени спечели състезанието, журито обективно ли ще е или не според вас ?  newsm78 Wink
Стискам палци и на двамата Hug

Който и да спечели, няма да си променя мнението, че предаването е мега режисирано Simple Smile

# 581
   Ето една статия, която допълва "подсказките" в полза на Севда.  Wink

http://www.flagman.bg/article/98022
Цитат
  В периода 2006-2007 година Севда изпраща съпруга си Никола на гурбет. Тя решава да остане тук, за да търси работа в някоя от детските градини. Младата жена е завършила детска педагогика и иска да се реализира по специалността си.
  А за десерта й довечера залагам на "деконструирания чийзкейк".  Grinning След толкова кишчета и тартчета, му е ред...  Joy Всъщност Севда го гласеше още за четвъртфинала  като еманация на кулинарните си мечти, но котка й мина път и кутията й се озова при Евгени...  Laughing

# 582
  • Испания
MASTER Вечер за приятели

Удоволствие е да ги гледа човек заедно.  Laughing

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 19:05 от smileys

# 583
  • Бургас
Моят фаворит е Севда,но и Евгени да победи,пак ще радвам за него. Grinning
Нека победи по-добрият готвач,да не забравяме и нервите,които са нужни.Не съм там да опитвам гозбите,дано журито е безпристрастно и професионално!
Успех и на двамата! Heart Eyes

# 584
  • Ню Йорк

И между другото - четох ви, четох ви - 30 страници едно и също. Чудно ми е ако не бяха споменати в предаването личните им истории, дали темата щеше да изглежда по друг начин. Много тъпо, според мен.

Ама на кой му пука за личните им истории?  ooooh! Тук се възмущаваме, че човек, който очевидно няма нужните кулинарни умения е бутан до финала и вероятно и до победа.

Общи условия

Активация на акаунт