MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 248
  • 964
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Искам да е Севда, въпреки че и Евгени е достоен. Радвам се, че според някои тук "лузъра" Севда стигна до финал и ги отвя всички фаворити, ей така на майтап...   Уникална!  

# 646
  • на село
Е, да, но Севда има черупка...

# 647
  • София
Красиви чинии, особено тази на Евгени. 

# 648
Никого не е отвяла... И не би могла да отвее поне 5-6 човека, които отстраниха преди нея... Просто е подариха победата!

Ама ГЕРОЙ а? Опита мИсо? Да се предложи да бъде наградена с орден за проявената храброст!

# 649
Ама как на веган, който не искаше да близне сос допрял се до месо, разбра че ракът е вкусен -  по-скоро би трябвало да й е гадно  newsm78

Това се зачудих и аз?!

Аз не съм яла през живота си рак, не мога да си представя да хапна, но да речем, че съм в нейното положение и реша да опитам - е, ще ми се заобръщат червата само при самата мисъл. А и как да преценя дали е вкусно или не, като нямам база за сравнение?

# 650
Ама всичко друго е УниКаЛно. Laughing

# 651
Ако Севда сега реши да опитва месо или риба, ще я обявя за най-голямата актриса в двата сезона на формата. Сега обаче не реве за живия рак. Rolling Eyes

ясно колко й струват принципите - всичко се продава за 100 хил.лв, - пък нека съм крайна
Явно през цялото време е разигравала вегетариански цирк и е ронила крокодилски сълзи.  Tired

# 652

Какво е една черупка в сравнение с геройството да близне рак.

# 653
Красота в чиниите и на двамата!  smile3501 smile3501 smile3501 Радвам се, че опровергават общото впечатление за сезона....

# 654
  • София
Обаче Михалчев съм го признала като човекът с орлови очи! 😂

# 655
Добре бе, защо готви рак тази жена?! При цялото тръшкане и клетви, че ще хвърли престилката в онзи епизод... От толкова храни по света, да избереш баш това, дето е най-много срещу принципите ти?! Браво, Севде, наред с шефската титла, заслужаваш и Оскар!

# 656
  • София
Ако Севда сега реши да опитва месо или риба, ще я обявя за най-голямата актриса в двата сезона на формата. Сега обаче не реве за живия рак. Rolling Eyes

ясно колко й струват принципите - всичко се продава за 100 хил.лв, - пък нека съм крайна
Явно през цялото време е разигравала вегетариански цирк и е ронила крокодилски сълзи.  Tired

Не думай  Joy Joy  Малии кви филми са ви в главите, бе хора  Joy

# 657
Красота в чиниите и на двамата!  smile3501 smile3501 smile3501 Радвам се, че опровергават общото впечатление за сезона....
Положително мнение в този форум? Много странна гледка  Laughing

# 658
  • Испания
Чинията на Евгени е страхотна!

# 659
Никого не е отвяла... И не би могла да отвее поне 5-6 човека, които отстраниха преди нея... Просто е подариха победата!
 Peace Севда ако беше участник в първия сезон на Мастършеф щеше да си отиде точно след Пешко и Дилянка.
Ама ГЕРОЙ а? Опита мИсо? Да се предложи да бъде наградена с орден за проявената храброст!
А-хам. Изглежда от толкова обикаляне по цирковете по света е успяла да прихване някои циркови номера.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт