MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 115
  • 964
  •   1
Отговори
# 810
Ооо, стига вече дуднахте каква злоба се излива тук. Няма злоба, има симпатии към единия или другия и коментар на това, което виждаме. Отдавна хората са си взели наградите, парите, част сигурно са изхарчили, а ние ги нищим. Честита да е на Севда наградата, на Евгени също. За мен печелившия е Евгени, защото въпреки, че не взе парите получи нещо повече - работа при Михалчев, обичта на публиката ...

# 811
  • София
Гледам "Преди обед" в момента - репортаж след финала. На Евгени сина се е разстроил , че тати не е победил. Simple Smile)

# 812
  • Варна
Дават Евгени и Севда в Преди обед ,синът му е много разстроен плаче  Sad

# 813
  • Испания
Много сладко детенце.

# 814
  • София
Сигурна бях, че ще се разстрои детенцето.Много хубаво детенце.И таткото е толкова позитивен!На хубавите хора трябва само хубави неща да им се случват! Grinning
Но аз смятам, че и Севда е хубав човек, макар че снощи ми се стори или че свали някаква маска или че играе много добре нова роля.Дано не съм права!

# 815
  • Варна
Дават я в "Преди обед"  Sick

# 816
  • Испания
Пълно представление.  newsm19

Усмивката на Евгени, преди да обявят победителя, говореше много.

# 817
Мили хора, предаването свърши. Да е честита победата на Севда!
За мен победител е Евгени. Hug
С риск да бъда обявена за хейтър и негативист мисля, че на Севдето трябва да й присъдят наградата "Оскар" за женска роля - поведението пред журито беше едно, поведението на балкона и ехидните подмятания и злобното присвиване на очи, гледайки конкурентите долу беше друго... професионалното дранЕ на рибата и "експлозията" вчера на финала, без нито една сълза, с физиономията на гладиатор!
Но аз лично съм озадачена как потъпка основните си принципи и ценности, които изповядва доколкото разбрах вече около 20 год. (последното е ЕЖК, непроверена информация). Вярно наградата е 100 000 лв. все пак.... Naughty
Аз лично съм разочарована от журито.... Но пък и мен никой не ме пита.
Браво на Евгени, Лъчо, Любо, Йоана...
Пожелавам весело лято, изпълнено с положителни емоции на всички съфорумци!

П.С. Дали е вярна информацията, че Севда е готвила в ресторант и другата информация, че с мъжът и имат ресторант  newsm78

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 11:46 от Анонимен

# 818
За мен равностойни противници. Държаха се спортсменски, без злоба. Удоволствие беше да ги наблюдаваш)
Но наградата е една и Севда я спечели с десерта.

# 819
Безработна била Севдето.
 Joy

Аз пък бял чула, че е от някакво село, а защо пише Бургас? Twisted Evil

# 820
  • София
Безработна била Севдето.
 Joy

Аз пък бял чула, че е от някакво село, а защо пише Бургас? Twisted Evil

Хайде да престанеш - искаш ли?

Не ни интересува личната автобиография на участниците, нито твоето лично мнение за това.

Ставаш досадна.

# 821
  • София
Каза, че са наели ресторант в Слънчев бряг и засега ще работят само лятото. Simple Smile  Peace

# 822
  • Germany
Изгледах току що епизода. Страхотно представяне и на двамата, но Севда определено беше по добрата! Честита да й е победата!

# 823
Каза, че са наели ресторант в Слънчев бряг и засега ще работят само лятото. Simple Smile  Peace

Имаше обява от миналата година във фейса й че набират персонал за ресторант, та не е баш отсега наемането.

# 824
  • Ню Йорк
Интересно ми е срещу каква сума шефовете са решили да си плюят на репутацията  newsm78  То вярно, че всеки си има цена, ама дали си заслужава  newsm78  И дали няма да има отлив от собствените им ресторанти  newsm78 Просто си мисля на глас Wink

Общи условия

Активация на акаунт