Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 4

• 53 917
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, в клиниките, които не работят с датската криобанка, но извършват донорска инсеминация  възможно ли е аз да си избирам донора по определени критерии? Като за начало съм си запазила час за преглед в Плевен за идния понеделник Simple Smile

# 646
  • София
Аз за съжаление нямам добри новини, сладоледчето не е било моето бебе Sad((

# 647
Нандин, ужасно съжалявам Confused Дали докато чакаш за следващото не би могла да пробваш пак с инсе или ако фиансите позволяват след месец почивка отново инвитро? Мисълта ми е че виж при Мецанка се е получило на ест цикъл, при ICI, която е с най-ниски шансове и то след куп неуспешни IUI и инвитро. Датската кроибанка имат проби за ICI и домашна инсе, но тук пак опира до финансите. Доколкото съм си направила изводите спокойствие му е майката, но в нашия случай е трудно постижимо. Не знам какво да ти кажа освен кураж и сила и не помисляй дори за отказване. Прегръщам те Hug

# 648
Нандинче - много съжалявам, само стискай зъби и всичко ще се нареди. Едно голямо гуш от мен  Hug

# 649
  • София
След месец навършвам 42 и ще мога да си взема заповедта от фонда (след още месец).
Парите са фактор, но и съм старичка вече за инсеминации. Половината ми яйцеклетки до тук и с икси не се оплождат... какво да говорим за инсе...

# 650
Дотогава наблегни на здравословно хранене -много пресни плодове и зеленчуци, добавки за подобряване на я предполагам вземаш - аз пия инофолик сутрин и вечер, понеже съм чувала добри отзиеи за него. А и все пак ето жени като Юлияна Дончева и Елена Йончева на кои години забременяха, а ние дори още не сме доближили тези години. Хич не е лесно, но дето се казва трябва да сме тъпи и упорити Peace

# 651
Нандин, гуш

# 652
  • София
Дотогава наблегни на здравословно хранене -много пресни плодове и зеленчуци, добавки за подобряване на я предполагам вземаш - аз пия инофолик сутрин и вечер, понеже съм чувала добри отзиеи за него. А и все пак ето жени като Юлияна Дончева и Елена Йончева на кои години забременяха, а ние дори още не сме доближили тези години. Хич не е лесно, но дето се казва трябва да сме тъпи и упорити Peace
Да не мислиш, че двечките са забременяли с техни Я?
Не, че имам нещо против донорските я, ама нямам пари за такава процедура

# 653
  • От Луната
Нандин Sad много съжалявам!

# 654
нандин, гуш и от мене. и аз бих ти предложила да пробваш с инсеминации,докато си чакаш заповедта. поне няма да си с усещането, че губиш време. и ако имаш възможност, си поднови тези терапии,на които ходеше преди опита. явно даваха добри резултати.

# 655
  • София
Благодаря, но изобщо не смятам да хвърлям пари за инсеминации (не че ги имам). Заповедта не е толковя далече, а като знам, че тогава ще идат сигурно пак към 1000лв...

# 656
Благодаря, но изобщо не смятам да хвърлям пари за инсеминации (не че ги имам). Заповедта не е толковя далече, а като знам, че тогава ще идат сигурно пак към 1000лв...
Ами пункции на ЕЦ и евентуално замразяване на я и да ги оплодиш като вземеш заповед.

# 657
Момичета, имате ли впечатления за "Майчин дом" - София - май натам се насочвам аз засега, все пак да стартирам отнякъде. Отивам на сляпо и не знам какво да очаквам. Не намирам особено много впечатления за там из форума. А и някак си ме притеснява въпроса дали имат достатъчно "материал" в тяхната банка. Доскоро съвсем сериозно си мислех, че спермалната банка е един вид "национална" Simple Smile и че всички клиники сключват договор с нея за ползването на материал от там. Simple Smile Извинете за въпросчетата, ако ви изглеждат глуповати!

# 658
мисля,че йоли беше при тях и се отказа, тъй като в един момент нямаше достатъчно донори, но тя беше с по-рядка кръвна група.

# 659
  • От Луната
Точно така, бях там, сравнително доволна съм, но в един момент нямаше донори. Никакви, а за моята група да не говорим.
Иначе д-р Вакрилов е чудесен човек и лекар, просто не беше моята клиника.

Общи условия

Активация на акаунт