На море в Турция - тема 44

• 162 683
  • 787
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Цитат
Ани-Али, с себе бих избрала хотел който е с кратък трансфер от летището. Най-близките курорти са Кунду и Лара, след това Белек.

Съгласна,там обаче са малко по-скъпички  Peace

Всички хотели,в които съм била са точно ориентирани към семейства с деца,това е и концепцията на повечето хотели,малко са такива,които няма да са ти ок.Всъщност те така са направени,че да не изпитваш нужда да излизаш извън територията им.

# 691
Скрит текст:
Esstela, Lora мерси много за информацията  bouquet bouquet bouquet

Desireee може ли да споделишампион колко ти струваше удоволствието, и се извинявам ако си писала по-напред  Hug
Вчера го четох на глас поста ти с цел да зарибя мъжа си и той ме попита  Peace

Всъщност при нас основни я проблем е с бебе на път  Tiredще видим дали ще наклоня везните. ..
Сега ще погледна 1стр на темата дали сте писали за най -подходящ хотел за семейства с малки деца  с близък плаж  Hug

ani-ali Цялата почивка общо излезе около 1500 лв на човек, като ние хванахме ранните записвания и имаше 40% отстъпка. Отделно екскурзията на мъжете до Кападокия мисля, че беше около 500 евро. А колкото до децата - това си е семеен хотел, има адски много детски басейни и развлечения, а плажа е точно отпред като излезеш от двора на хотела. Масово имаше семейства с по 1-2 много малки деца, всичко е пригодено за тях - има детска зала в ресторанта с отделни ястия за децата и малки столчета и масички, а дори единия басейн започваше от 0.00 м, за да е подходящ и за най-малките. Това е от мен като информация.  bouquet

"има детска зала в ресторанта с отделни ястия за децата и малки столчета и масички, а дори единия басейн започваше от 0.00 м, за да е подходящ и за най-малките"
 Shocked Super!!! много удобно, мерси още веднъж за инфото  bouquet Hug

# 692

"има детска зала в ресторанта с отделни ястия за децата и малки столчета и масички, а дори единия басейн започваше от 0.00 м, за да е подходящ и за най-малките"
 Shocked Super!!! много удобно, мерси още веднъж за инфото  bouquet Hug

Това го има в повечето хотели  Wink

# 693
Аз ще дебна за нова година  Mr. Green

# 694
  • Варна
Никога не съм била на НГ там,но и не съм чела добри мнения,ако търсиш купони като в БГ няма  Peace

# 695
Точно това НЕ търсим  Peace

# 696
  • Варна
Е,тогава ще ви хареса сигурно,после да разкажеш Peace

# 697
Чакай, още рано, нито се знае какво ще е тогава, нито нищо  Tired
Имаме обаче скрити пари за капаро за тогава  Twisted Evil Twisted Evil

# 698
  • София, България
Била съм на НГ в много, много хубав хотел - Барут Лара. Голяма скука беше, то като се замислиш си е очаквано де. Еsstela е абсолютно права. Проблемът не е, че е спокойно, а че турците просто не знаят що е то НГ и няма празнична атмосфера. Не знам някой да е отишъл един път по това време на годината и да е повторил. Иначе на НГ се бяха постарали, разни изгъзени ястия (сурови риби, рукола с гратен от краставица, филе миньон, белгийски бонбони) , сцена с явно някакви турски звезди, които хората( 100% европейци) гледаха като паднали на глава, и така.  Laughing Единствената по-тъпа НГ съм карала в Египет. Ама там беше толкова безумно ( стериопорен снежен човек с крака и ръце  Joy ), че беше адски забавно. Тези страни просто нямат традиция да празнуват НГ и Коледа.

# 699
  • Варна
За съжаление е точно така и аз ще решавам в движение.
Атентатите не ме спират,обаче този налудничав Ердоган не ме кефи нещо с разсъжденията си.
Всъщност имам два варианта да караме до Анталия с колите или да си взема и от Варна до Истанбул самолет,ама хич не ща на Ататюрк да кацам,честно много ме обърква това летище нищо , че ще ми е за трети път.Всеки път се обърквам,първия път за малко да стане беля и ми пернаха черен печат,ама един услужлив полицай ни помогна  hahaha

Моята агентка всяка година ходи и все ме кани ,но аз няма как по това време да съм там,че бизнеса е такъв,но тя не е фен на такива купони и е ок.
По-скоро бих повторила да отида на 2.01 или 3.01 , цените падат и както бяхме близо до Анталия добре ми се получи пазарлъка hahaha

# 700
  • софия
За питащите -Емералд отказа да върне каквато и да е част от капарото.Аз и не очаквах друго от тях .До тук бях с тази ТА.Губя капарото дадено за ранна резервация за Аквасис Делукс в Дидим,а те губят мен като клиент.Здраве да е !

# 701
В крайна сметка се отказвате така ли? Много ми паднаха в очите тези, не съм им  звъняла сега но още от мин.година като се наложи да им звъня 3 дни за да науча мястото и часа на тръгване, ме дразнят много.

# 702
  • София
За питащите -Емералд отказа да върне каквато и да е част от капарото.Аз и не очаквах друго от тях .До тук бях с тази ТА.Губя капарото дадено за ранна резервация за Аквасис Делукс в Дидим,а те губят мен като клиент.Здраве да е !

В договора какво пише? Срокове, неустойки трябва да ги има.

# 703

В договора какво пише? Срокове, неустойки трябва да ги има.
-60 дни преди пътуване- такса резервация 40лв.
след това губим цялата сума по депозита. Това е договор към Емералд

# 704
А за кога ви е било пътуването?

Общи условия

Активация на акаунт