На море в Турция - тема 44

• 161 021
  • 787
  •   1
Отговори
# 480
  • До морето
Нали за това се правят инфо турове,че да знаят аджеба какво предлагат на хората агентите.

Е,определено в Турана нямаше скъсани чадъри и т.н.,само снимките в стаята съвпадат,пиша го,за да съм обективна.

Estelaa, кога сте били в Туран Принс? Верно, че ние бяхме в основната сграда, но и една-две къщички разгледах и въобще не изглеждаха така  newsm78 Общите части също бяха на ниво, никъде не видях нищо занемарено  Rolling Eyes

# 481
Самолетът обаче, на култовата фирма BH air - беше пълна бракма! Как не се разпадна по пътя не знам! Пътувала съм над 50 пъти в последните 10 години със самолет, така горещо на Бог не съм се молила никога. И не само аз.

И ние пътувахме с тази хитова компания. Направо бях в тотален потрес, докато излетим. Имах чувството, че самолета ще се разпадне във въздуха. Почти през целия път се тресе страшно, но на излитане и кацане просто беше кошмар. Добре, че се прибирахме с България еър, дащото втори такъв полет не знам дали щях да понеса.

Привет дами и тук-там господа,

Не смятах да пиша, но тези два поста леко ме озадачиха- пътувахме със същия полет( 28.06-05.07) бяхме в
Ideal Prime Beach Мармарис. Изкарахме чудесно-ако има въпроси ще отговоря с удоволствие, но имам чувството че съм била на друга планета, а не в един и същи полет. Съвсем нормален самолет за economy class, какъвто беше нашия (имам база за сравнение-летя доволно често), нормален полет с леки турболенции и абсолютно нормално кацане.

Мона, ти направо си щастливка, за 50 полета да не попаднеш в облак или циклон и да изпиташ това "хубаво" чувство, като турболенцията Wink Нищо лично, да сте живи и здрави с бебчо bouquet

Единственото неприятно нещо от полета на връщане за мен бе неприятната миризма на входа на самолета, а ние бяхме на първите места, вярно че след време изчезна- но за такъв клас полет толкова Joy

# 482
  • Варна
Мисля,че беше 2013 ,занемарено беше в самите къщички,просто наистина приликата е голяма със снимките на Мона Лиза,тогава пътувах с Алфа Тур,при въпрос към момичето от офиса,има ли разлика между къщичките и основната сграда тя ми отговаря с не,питам я,има 100 лв разлика,значи трябва да има причина за това и тя ми показа две стандартни стаи в основната,това го разбрах,когато влязох в къщичките.За мен не беше проблем,наистина,просто констатирам,а и се дразня,когато прехвалват някой хотел,пък то и ние сме били в него,знаем как стоят нещата.
Иначе храната си беше ок,пързалките биваха,анимацията също,но отношението на част от персонала и къщичките бяха ужасни,това е.

# 483
  • До морето
Ами ние бяхме там преди месец и категорично ти казвам, че няма абсолютно нищо такова! Целият хотел свети - стаи, ресторанти, общи части, басейни - навсякъде е ок! Храната беше много повече от ОК, а за отношението на персонала - също не мога да кажа лоша дума.

ПП. Сега видях - пише: Последно реновиран:2014. Явно затова има такава разлика във впечатленията ни!

# 484
  • София, България
Самолетът обаче, на култовата фирма BH air - беше пълна бракма! Как не се разпадна по пътя не знам! Пътувала съм над 50 пъти в последните 10 години със самолет, така горещо на Бог не съм се молила никога. И не само аз.

И ние пътувахме с тази хитова компания. Направо бях в тотален потрес, докато излетим. Имах чувството, че самолета ще се разпадне във въздуха. Почти през целия път се тресе страшно, но на излитане и кацане просто беше кошмар. Добре, че се прибирахме с България еър, дащото втори такъв полет не знам дали щях да понеса.

Не смятах да пиша, но тези два поста леко ме озадачиха- пътувахме със същия полет( 28.06-05.07) бяхме в
Ideal Prime Beach Мармарис. Изкарахме чудесно-ако има въпроси ще отговоря с удоволствие, но имам чувството че съм била на друга планета, а не в един и същи полет. Съвсем нормален самолет за economy class, какъвто беше нашия (имам база за сравнение-летя доволно често), нормален полет с леки турболенции и абсолютно нормално кацане.

Мона, ти направо си щастливка, за 50 полета да не попаднеш в облак или циклон и да изпиташ това "хубаво" чувство, като турболенцията Wink Нищо лично, да сте живи и здрави с бебчо bouquet

Единственото неприятно нещо от полета на връщане за мен бе неприятната миризма на входа на самолета, а ние бяхме на първите места, вярно че след време изчезна- но за такъв клас полет толкова Joy

sincerita, не знам защо реши, че не съм попадала в турбуленции.
Надали тази компания има само 1 самолет, а дори и да е така, това не променя фактът, че беше най-скапаният самолет, на който съм се возила. Явно навсякъде трябваше да снимам за доказателство.  Laughing Трябваше обаче и да е клипче, да се чуе какви звуци издаваха и той и пътниците.  Laughing

Сега се сетих да допълня и още нещо, за хубавия самолет, на връщане ни смениха местата в самолета, защото се оказа, че на идване от София междувременно едната седалка се беше счупила. Аз не съм попадала на много такива самолети, а ти?

# 485

sincerita, не знам защо реши, че не съм попадала в турбуленции.
Надали тази компания има само 1 самолет, а дори и да е така, това не променя фактът, че беше най-скапаният самолет, на който съм се возила. Явно навсякъде трябваше да снимам за доказателство.  Laughing Трябваше обаче и да е клипче, да се чуе какви звуци издаваха и той и пътниците.  Laughing

Сега се сетих да допълня и още нещо, за хубавия самолет, на връщане ни смениха местата в самолета, защото се оказа, че на идване от София междувременно едната седалка се беше счупила. Аз не съм попадала на много такива самолети, а ти?
[/quote

Амииии, добре отговарям ти в скрит текст, защото темата не е самолетни полети, а "На море в Турция".

1.Самолетът обаче, на култовата фирма BH air - беше пълна бракма! Как не се разпадна по пътя не знам! Пътувала съм над 50 пъти в последните 10 години със самолет, така горещо на Бог не съм се молила никога. И не само аз-  За да имаш усещането, че самолета ще се разпадне във въздуха, означава да изпитваш силни вибрации, дължащи се именно на турболенция- дотук с това каквото си изпитала, като субективно усещане.

2Надали тази компания има само 1 самолет, а дори и да е така, това не променя фактът, че беше най-скапаният самолет, на който съм се возила- Това на какъв самолет си се "возила"-респективно летяла също е доста субективно. Пак повтарям- за икономична класа самолета беше ОК.

3.Явно навсякъде трябваше да снимам за доказателство.  Laughing Трябваше обаче и да е клипче, да се чуе какви звуци издаваха и той и пътниците- Снимки и клипчета да искаш, дъщерята снимаше нон стоп(тийнейджреска работа), колкото до звуците на останалите пасажери- явно сме били глухи Joy Joy Joy

4Сега се сетих да допълня и още нещо, за хубавия самолет, на връщане ни смениха местата в самолета, защото се оказа, че на идване от София междувременно едната седалка се беше счупила. Аз не съм попадала на много такива самолети, а ти? - Попадала съм и още как Rolling Eyes- преди 1.7 година с Lufthansa от София до Мюнхен- половина колан и разбита облегалка(детето се бъзикаше,че ще съм на ролкови кънки в самолета)- естествено от екипажа ми поднесоха хиляди извинения и ново място- това е.

# 486

Съжалявам, не ми се получи със скрития текст, моля да ме извините защото не това е темата- знам Embarassed

Момичета, чета ви от няколко години, макар и да не пиша информацията Ви винаги ми е била много полезна.

Приятна морска почивка на всички Вас, избрали Турция или друга дестинация love001 love001 love001

# 487
  • София, България

Съжалявам, не ми се получи със скрития текст, моля да ме извините защото не това е темата- знам Embarassed

Момичета, чета ви от няколко години, макар и да не пиша информацията Ви винаги ми е била много полезна.

Приятна морска почивка на всички Вас, избрали Турция или друга дестинация love001 love001 love001

Толкова много изписахме, просто най-нормалното нещо е човек да заключи, че различните хора имат различни изисквания за това кое е безопасно и кое не. Кое е страшно и кое не е.
Аз лично от тук нататък на самолет на тази компания няма да се кача никога, пък те да са живи и здрави!

# 488

Толкова много изписахме, просто най-нормалното нещо е човек да заключи, че различните хора имат различни изисквания за това кое е безопасно и кое не. Кое е страшно и кое не е.
Аз лично от тук нататък на самолет на тази компания няма да се кача никога, пък те да са живи и здрави!

Така де, разни хора, разни идеали- всички знаем "На вкус и цвет ................." или по нашенски угодия нЕмааа Laughing

# 489
  • Варна
Дано в бъдеще не падне нивото на турските курорти! Както съм се зарекла да не стъпя на българското море, да не се наложи да ходя по гръцкото! Че в Гърция ни третират като трета категория хора! А за Бахамите нямам "време" (пари)!

По всички КППта за Гърция огромни опашки от хиляди желаещи да ги третират като трета категория хора!По БГморето всички хотели се пукат по шевовете.Има хиляди на които не им пука от атентат и са си по турските хотели .Има си хора със сигурност и по италианските , бахамските , таитянските..........за всеки влак си има пътници.
Да аплодираме Мона Лиза  bouquet и всички описващи собствените си усещания , мнения и отзиви и нека всеки желаещ да чете и да си прави собствени изводи и да плаща от джоба си това което си хареса.

# 490
Здравейте ,случайно да има пресни мнения за Palm Wings Dedim ще съм много благодарна.   Praynig

# 491
Че в Гърция ни третират като трета категория хора!
По всички КПП-та за Гърция огромни опашки от хиляди желаещи да ги третират като трета категория хора!
Петре, не всеки може да си позволи стойностна почивка, като в Турция, дори и след драстичните намаления, промоция и last minute. Едно е да натовариш комбито на метан с пита кашкавал, 3 щафети салам и 5 буркана лютеница и да спиш на палатка или бунгало на плажа в Гърция, друго си е 5 звездното обслужване в Турция. Някой може да си мисли, че е на вила, ама вила без басейн си е бунгало.
Пресен пример от вчера:
Да разкажа и аз,вече като завърнали се от Вурвуру.
Да вметна само, че вилите са всъщност две, като обитателите хич не сме се пречкали един на друг. Едната е по-малка, 4 човека, а нашата е с 3 спални, 2 бани, прекрасна, първи посетители бяхме. С огромен двор, тераса, прекрасна- наистина. Да не говорим за собствениците Малама и Костас, оказаха се много мили хора, заведоха ни безплатно за добре дошли на разходка с тяхната лодка до Остров Диапорос.
Цената беше 960€ наем на цялата вила за 6 нощувки, 6 човека, тоест се падна по 160€ на човек за целия престой.
Гледай на какво се радват хората! Безплатна разходка с лодка! Ако им бяха обелили и по едно варено яйце безплатно, хазяите щяха да бъдат върха. Някъде да прочете за басейни, аква паркове, AI, UAI?
160 EUR за 6 нощувки? Те сигурно социалните помощи са толкова. Искаш ли да ти намеря статии от медиите, в които гърци се оплакват, че българите поръчвали по една бира на плажа и цял ден заемали шезлонг и чадър, хранейки се от бухчите.
Недей да сравняваш манталитета на почиващите в Турция и Гърция, особено на тези, дето са задръстили КПП-тата.

# 492
Не мога да си позволя да дам няколко хиляди /от 2-3 нагоре/ за почивка,но въпреки това предпочитам бюджетна Турция,пред Гърция. Гледла съм оферти подобни на тези които ползваме ами...нищо общо,не могат да ме спечелят гърците.
Абе за всичко си има хора,нас тук ни свързват нашите предпочитания и пожелавам на всички очакващи почивката си,неверочтни мигове,много емоции и снимки,да мине всичко като по ноти и спокойно.
Ние ще почакаме още 68 дни Crazy

# 493
  • Варна
Петре, не всеки може да си позволи стойностна почивка, като в Турция, дори и след драстичните намаления, промоция и last minute.

Точно Турция едва ли може да се сметне дестинация  за стойностна почивка даже за Европа.Ако вземеш да обясняваш някъде по тихоокеанските плажове на Мексико или Малибу какво е АЛЛ или УАЛЛ голям смях ще падне.Със две ръце мога да ти твърдя , че в Манзанило и Лазеро Карденас със сигурност няма.5* турско обслужване е толкова смешно понякога  #Crazy и клубния отдих във Бали или на Бахамите и по Карибите е толкова далече от ''басейни, аква паркове, AI, UAI''.

# 494
Ако дете ще пътува за Турция с баба си,какви документи са нужни. Предполагам пълномощно от родителите,но дали трябва да е преведено на турски?

Общи условия

Активация на акаунт