На море в Турция - тема 44

• 161 195
  • 787
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
Ние също трябва да пътуваме за Кушадасъ на 16.09.16 до 25.09.16 ,аз също съм много притиснена от обстановката в Турция. Ние сме към Турс клуб и смятам да им се обадя и да ги питам дали има много отказали се . Въпреки ,че моят съпруг не иска и да чуе за канцелиране на почивката ни.

# 586
  • София, България
Ние също трябва да пътуваме за Кушадасъ на 16.09.16 до 25.09.16 ,аз също съм много притиснена от обстановката в Турция. Ние сме към Турс клуб и смятам да им се обадя и да ги питам дали има много отказали се . Въпреки ,че моят съпруг не иска и да чуе за канцелиране на почивката ни.

E, според теб от Турс клуб ще ти кажат - ама даа, 90% се отказаха, само вие още не сте.  Laughing
И какво би променило като обстановка и ниво на опасност дали Гинка от Грудово си е отменила резервацията или не?

# 587
  • София
И ние ще пътуваме с Турс клуб от 16.09 до 25.09 до Кушадасъ,но не си и помисляме да анулираме резервацията.До тогава има цели 2 месеца.Всичко до тогава ще се успокои.

# 588
  • София
При Албена Холидейс отказването е до 40 дни с такса 30 лева и след това е пропорционална неустойката според оставащия период. В понеделник ще видя и на място какво ще ми кажат.

Не е вярно. 60 дни са, след това става 30% от 30 до 59 ден мисля беше.

# 589
  • София

E, според теб от Турс клуб ще ти кажат - ама даа, 90% се отказаха, само вие още не сте.  Laughing
И какво би променило като обстановка и ниво на опасност дали Гинка от Грудово си е отменила резервацията или не?

Мен друго ме притеснява - аз на Гинка не разчитам, ама ако повечето Гинки си отменят резервацията, при изискване за минимум 100 почиващи, за да се състои програмата, доста съмнително става нейното осъществяване, а по договор ще ме предизвестят 7 дни преди пътуването за това нещо, планирала съм началото на септември, и идея си нямам, какво ще стане, ако не съберат достатъчно туристи - за България вече ще ми е късно, в Гърция не ми се ходи, е това ме притеснява повече за сега.

# 590
  • Бургас
Имайте предвид, че медиите са спецове в изопачаването на факти и манипулирането. Най-добре е да черпите информация от хората, които са на място.

# 591
Кога се очаква да обявят големите намаления?

# 592
  • Варна
Съвсем прясна информазия от място.След дълги опашки гастербайтери и 4 часа висене на граница по обяд са стигнали Гьокчеада .Никаква разлика от друга година , пълно безвремие , нито даже и намеци за атентати и преврати   bouquet

# 593
  • в кукувиче гнездо
В Турция положението е война! Кой повече трябва да предупреди да не се пътува?! Обаче - не  братко, платили сме си почивките и ще ходим.... Еми малко екстремен туризъм ми се струва и подценяване на обстановката. Да не говорим, че вчера мой близък се върна от там, сериозен мъж, еми каза, че е целувал родна земя и никога не се е молил така на Господ за живота на децата си и своя..  Те тва е.

# 594
Нека всеки си преценява. Не е нужно вашето мнение да е осъдително спрямо другите. Големи хора сме.

# 595
Аз пък си мечтая за почивка в Турция, но пусто финансите все не стигат. Имам възможност да отделя 1000- 1200 лв. за почивка и то веднъж в годината и ако ей сега някой ми даде оферта на тази цена , тръгвам без да му мисля. Убедена съм, че в курортите е спокойно , а пък така ще ми се сбъдне мечтата. Ще съм като уцелила шестица от тотото  Grinning

# 596
lechugitka е малко груба, но си казва нещата, както са. На мен също ми е интересна вашата тема, предимно чета без да се включвам, по-скоро са ми интересни коментарите и съответно ми е чудно как човек загърбва инстинкта си за самосъхранение и съхранение на семействата си, по-скоро се разчита на принципа никъде няма сигурност, така че е все тая и вероятността на мен да ми се случи е нищожна. Та така, интересно е да се чете тук особено последните няколко страници. Хайде спокойна и безаварийна почивка на всички, които все пак са решили да не отменят резервациите си и да уцелят шестица от тотото!

# 597
  • София
Аз пък не разбирам, защо влизате тук и нагнетявате ситуацията, и без това ни е притеснено - вие нали няма да ходите в Турция? /не че за нас вече е сигурно, де/. В клюкарника има тема за Турция - пишете си там Stop

# 598
  • София
Аз пък си мечтая за почивка в Турция, но пусто финансите все не стигат. Имам възможност да отделя 1000- 1200 лв. за почивка и то веднъж в годината и ако ей сега някой ми даде оферта на тази цена , тръгвам без да му мисля. Убедена съм, че в курортите е спокойно , а пък така ще ми се сбъдне мечтата. Ще съм като уцелила шестица от тотото  Grinning

За четирима човека ол инклузив плюс транспорт и собствен плаж трудно ще се постигне такава цена, особено в топ сезона.  На доста места по нашето черноморие само нощувка със закуска излиза толкова.

# 599
Ами четем си бе Дзвер, позволено е, също и коментирането, макар това да беше 1-я ми пост изобщо в темата. И ние сме ходили преди в Турция на почивка, интересна ми е темата, а след събитията сега също и коментарите на почиващите. Иначе да, притеснително е за всички неясното бъдеще на страната, която ни е съседка, но затова, както отбелязахте има друга тема. Не се притеснявайте, няма да коментирам повече. Желая безпроблемна почивка на всички, а на тези които са решили да се откажат лесно да си решат нещата с ТА.

Общи условия

Активация на акаунт