Някой знае ли нещо ?
Някой знае ли нещо ?
Някой знае ли нещо ?
ами така се пише, не знам ... И аз се учудих по каква пък причина може да има такова отношение към него, ама реших, че се знае от тези, които ползват ТТ. Нейсе! Благодаря ти!
Някой знае ли нещо ?
ами така се пише, не знам ... И аз се учудих по каква пък причина може да има такова отношение към него, ама реших, че се знае от тези, които ползват ТТ. Нейсе! Благодаря ти!
е много запозната, така, че слушай нея 

Айре,

Айре,

явно имаш предвид мен с мнението ми за потурчването на сериала КСШ
Искам да поясня защо точно така се изказвам за 2 сезон на сериала . Нямам намерение да обиждам никого, най-малко пък актьорите, те са си турци, не забравям това. Имах предвид, че 1 сезон не приличаше по нищо на турско дизи, и как не, като беше сниман в Русия и имах чувството, че гледам европейски, а не турски сериал ... В смисъл, че липсваха толкова познатите ни в техните сериали / в повечето / готвения, подслушвания, чистене на леща, ориз, богати закуски, някой и друг шамар, който отнася я жената, я някое от децата и т.н. Във втори сезон гледахме и това и разни техни вече добре познати ни обичаи, разбирам, че действието вече се развиваше в Истанбул, но поне според мен нарочно го пригодиха съвсем до обичайните им сериали, които се гледат от масовия турски зрител и пак не успяха да грабнат аудиторията, тя вече беше престанала да го следи, защото не разбраха историята му ... Не зная какво знаеш ти за Крим и дали си чувала, но аз знаех и бях чувала и ми беше неимоверно интересно. Виж, за Пера не бях чувала и аз
Сега се надявам, че разбра какво съм имала предвид и, че няма от какво да се срамувам
На мен този сериал ми е в графа любими.
ами не можеш и да разбереш... аз за това и не се опитвам да разбера защо не ти допада Йойкю Карайел и страхотната и / за мен / игра
Въпрос на усещане и привличане ... не сме еднакви и слава богу! А Сера в ПО не мога да кажа, че никак не я харесах, напротив, но по-добре да стои далеч от нашето момче, няма да се получи с него харесвана двойка, поне аз така мисля
Иначе по-голямата част от турските актьори си играят много добре, дори страхотно! За какво друго щяхме да ги гледаме ? Мен лично точно това ме вълнува в тези сериали, карат ме да им вярвам и преживявам заедно с тях ...

Страхотно си играе момичето. 

не помня точно кой и къде беше написал за "потурчването",

права си вероятно, но Серенай, без да ми е любимка, се справя в пъти по-добре от Йойкю.
Както и да е, не е въпросът да спорим, такова намерение нямам, а да обсъдим и тази възможност, за да си създаваме малко разнообразие в темата, докато започне сериалът.

И по неприятна ще ти става.Няма по-противна и некъдърна актриса от смотаното Джемре.

права си, сигурно е прозвучало грубо, съжалявам!
благодаря за кафето!
на коя серия си ? И аз до 5 серия не харесвах Джемрето
Препоръчани теми