Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 478
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Привет Hug
Марги Hug, весели снимки! Simple Smile
така е за СЮ, много изпипан сериал!
дано да имаме възможност да се радваме пак на подобен Peace

ммм много хубав календар са направили подругите  Simple Smile

хубав ден bouquet

# 46
Айра, привет! Hug
Цитат
така е за СЮ, много изпипан сериал!
дано да имаме възможност да се радваме пак на подобен
newsm10

Дано скоро имаме подобна възможност с Киво- сериал с вълнуваща история, разказана и показана великолепно! Peace Heart Eyes То е и много субективно, щото като харесваш нещо ти се струва идеално и трудно му се "виждат" кусурите.  newsm78 Joy  Wink

За снимките, благодаря  bouquet Heart Eyes....има ли деца, веселбата е гарантирана. Joy Joy Joy

# 47
добро утро

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 11:23 от dterziiska

# 48
Марги, с новите СЦ ни чакат много сълзи и трупове Whistling
а СЮ е писан от най-добрите, и с невероятната Хилял Peace

Ехе Терзи Hug, доколкото разбрах са се видели с Чаатай в ЛА newsm78

направих 50 снимки #Crazy
малко от тях Peace

# 49
Айра, да се надяваме на приятни изненади от сценаристите, макар че, трудно се бяга от "почерка"... newsm78
Но защо не...а и ми се струва, че отмина времето на турските сериали тип- сълзи и трупове... newsm78

Нови снимки...  Grinning  Терси, благодаря! bouquet Hug
Няма място за притеснения, Киво си е добре, забавлява се. Peace

# 50

http://www.temizmagazin.com/gundem/kivanc-tatlitug-ve-cagatay-ul … surpriz-bulusmasi

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 17:07 от dterziiska

# 51
  • ... да усещаш мириса на море ...

Къванч Татлъту и Чаатай са се срещнали в ЛА. "Групичката" са се разходили по магазините и са вечеряли. Коментара на репортерите е, че Къванч и Башак са вървели прегърнати и той често я целувал ...

# 52

Къванч Татлъту и Чаатай са се срещнали в ЛА. "Групичката" са се разходили по магазините и са вечеряли. Коментара на репортерите е, че Къванч и Башак са вървели прегърнати и той често я целувал ...

колко хубаво Crazy
да са обичат младите, пък и без това са взеха Wink

Joy Joy Joy

снимали са РД на ФЕ, въпреки, че той е на 4-ти newsm78

https://www.youtube.com/watch?v=vIQ8Md0I0EM

и що не мога да слагам видеа?? Tired

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 19:05 от Airra

# 53
Момичета  Hug Hug Hug благодаря ви за всичко споделено!  bouquet Много се радвам за Киво, че е щастлив с жена си. Там няма от какво да се притеснява и е по-освободен, отколкото в Турция.
Днес изобщо не ми се пише, извинете ме ...
Скрит текст:
Вече си нямам куче  Cry Cry Cry Цял ден се съдрах от рев ...Не мога да я прежаля тази красота и доброта ...
Преди ...

Сега ... след 13 години ... Толкова радост ни донесе, а сега е пусто  newsm45

# 54
Момичета  Hug Hug Hug благодаря ви за всичко споделено!  bouquet Много се радвам за Киво, че е щастлив с жена си. Там няма от какво да се притеснява и е по-освободен, отколкото в Турция.
Днес изобщо не ми се пише, извинете ме ...
Скрит текст:
Вече си нямам куче  Cry Cry Cry Цял ден се съдрах от рев ...Не мога да я прежаля тази красота и доброта ...
Преди ...

Сега ... след 13 години ... Толкова радост ни донесе, а сега е пусто  newsm45

spoko spoko spoko

Съжалявам! Sad

# 55
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
О,  Фенче,
Скрит текст:
дръж се, мило!
Много е тежко, ние с мъжа ми се съдрахме от рев, като ни се случи и се напихме. Точно 13 г. живя и нашата втора Чери.

# 56
Здравейте Момичета,

Има-няма след около 4 год. и аз отново да се включа в темата. Тази вечер, абсолютно необичайно се добрах до телевизора и изгледах серия от СЮ. Не знам коя беше, не знам и какво следва - забравилам съм. Сериала съм го гледала може би повече от няколко пъти. Радвам се, че мога да споделя с вас емоцията около сериала, колкото и малко да погледах- пак ме връхлетяха терзанията и чувствата като в емоцията и очакванията на епизодите.

# 57
Здравейте Момичета,

Има-няма след около 4 год. и аз отново да се включа в темата. Тази вечер, абсолютно необичайно се добрах до телевизора и изгледах серия от СЮ. Не знам коя беше, не знам и какво следва - забравилам съм. Сериала съм го гледала може би повече от няколко пъти. Радвам се, че мога да споделя с вас емоцията около сериала, колкото и малко да погледах- пак ме връхлетяха терзанията и чувствата като в емоцията и очакванията на епизодите.

добре дошла bouquet
да, в момента пак си обсъждаме любимия сериал! Wink

# 58
Добро утро

Фенче искрено съжалявам за загубата ти

# 59
Здравейте!
Добро утро и от мен, прибавям и своите пожелания за приятен ден! Grinning
Терзи,  Hug

Фенче,  Cry
Скрит текст:
Съжалявам за любимеца ти...   Sad
Трудно е да си силен в такъв момент, но трябва... spoko

Здравейте Момичета,

Здравей! Heart Eyes
Радвам се, че се включваш! hug Hug

bouquet Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт