Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 659
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Добрутроо Hug
Терзи bouquet
Фенче Heart Eyes, мерси, много хубава песента Peace
според теб, тоя режисъор Али Билгин, става ли? уфф таман се бях зарадвала, че Байрактар ще режисира новото дизи Confused Confused

и още нещо интересно
актрисата, която играе Медиха в Статуса критикува Берен Whistling

Цитат
Мнение Нурсель Идиз!

Актриса Нурсель Идиз была гостем на одной из передач и высказала свое мнение по поводу игры Берен Саат в сериале "Кесем султан".

Нурсель: "Сериал столько рекламировали, с таким шумом вводили в свет этот проект, то конечно же он был обречен на провал в рейтинге. Да и Берен совсем не наводила справок о Кесем султан, ничего не читала о ней. Она играет так будто живет в 21 веке. Ей нужно немного поработать над собой."

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 09:39 от Airra

# 256

според теб, тоя режисъор Али Билгин, става ли? уфф таман се бях зарадвала, че Байрактар ще режисира

Това е само една информация на водещата на клюкарското предаване на Учанкуш.

Няма нужда да го разглеждате като едва ли не  официално съобщение на АЯ. Същата журналистка пусна информация за поне пет различни партньорки, с които уж ще играе Халит. Така че всичко е слухове.

Но ако сериалът на Чаатай е полицейски екшън, както обявиха, наистина има резон Байрактар да е режисьор , защото той е много добър в това. За сметка на любовните сцени. В КД все се молехме в по-романтичните епизоди "на смяна" да е вторият режисьор, който сега прави "Песента на живота", между другото. "Делибал" беше романтична драма, не съм го гледала, но четох много хубави отзиви. Може би Али Билгин е по-подходящ за такъв тип проекти. А и имаше едно изречение, което не преведох. Решили са да сменят режисьорите, за да работят главните актьори с нови лица, да има нов, различен режисьорски поглед върху тях. Чаатай направи вече два проекта с Али Билгин.

Сериал със сигурност ще има. Сема и Ейлем не са новобранки. Те са като войници. КД продължи три години без нито един пропуснат понеделник. Даже и когато Сема беше болна от рак. А по това време работеха и върху КПА.

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 10:31 от varna_2

# 257
Айре  Heart Eyes Hug wavey
Ами не зная ... на мен ми хареса режисурата в Делибал ... но, както казва Варнето  Hug, нищо не се знае още ... Колкото до полицейските екшъни ... не ги бива много турците, поне колкото съм гледала от тях. Не зная кой е бил режисьор на КПА, но на мен лично ми бяха смешни полицаите в този сериал, начело с главния комисар. Но, може Байрактар да успее да създаде убедителни образи newsm78
Ще поживеем, ще видим кой, какво, кога, както казах снощи  Peace
Не съм гледала Кьосем, само откъсите, които пускаше Зари  Hug но ми хареса играта на Берен ... не зная защо толкова я критикуват ... Ако сценария не става, тя каква вина има  newsm78

# 258
Варне Hug, тенкю за коментара ти, друго си е професорския поглед в/у нещата Wink Wink
нямам много опит с това, което излиза в клюкарските сайтове, но явно щом се отнася за дизита, повечето неща са слухове Peace

за Сема и Ейлем знам, че работиха , като едната беше тежко болна. Евалата им! Аз заради това имам някакви съмнения, че КПА е писан и от помощник сценаристи, не, че ме интересува де Peace
Делибала го гледах, хареса ми, може би си права и за решенията относно режисъорите Peace
Но пък си мисля, че Сема и Ейлем ще заложат пак на леко криминална история newsm78
а как ти се струва факта(ако е факт де Wink) , че се е наложило да пренаписват СЦ? значи някой, евентуално Киво или К.Чатай не го е одобрил?? Simple Smile

Фенче Heart Eyes, според мен режисъора на КПА беше много зле, бил е втори режисъор в Аси, или нещо такова, демек близък на Туба.....
за Берен-аз също мисля, че се спрява много добре с ролята си Peace

Скрит текст:
ей ама някои хора ще си умрат от кеф, ако наистина няма сериал Sick
че па и празнуват с кафета с морска гледка hahaha

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 10:57 от Airra

# 259
Цитат
нямам много опит с това, което излиза в клюкарските сайтове, но явно щом се отнася за дизита, повечето неща са слухове

Няма актьор, за който да не се въртят непрекъснато всевъзможни слухове.

- На Халит сериалът ту ще се казва "Изменник на родината", ту "Измир 1918". Партньорка щеше да му бъде Нургюл, после минахме през Сонгюл, спрягаха и Берг, въртяха и името на Джансу, писаха и за Джанан Ергюдер. Още сме в неведение.

- Чаатай, първо казаха, че сериалът ще е римейк на "The departed", после че всъщност само основната идея ще се използва. Какви ли не имена на евентуални партньорки се завъртяха. Последно вчера писаха, че ще играе с нова и талантлива актриса. Много конкретно инфо.  Joy

- Кенан уж лятото трябваше да снима в някакво италианско село филм. Човекът си кара медения месец на яхта. Говори се, че готви проект с АЯ за януари. Говори се ... Grinning

- Туба уж щеше да си партнира с американски актьори в "Червеният Истанбул". Жив американец нямаше във филма.

И да не продължавам. Но актьорите не са виновни. Не от тях излизат тези информации / дезинформации. Журналистите си пишат каквото им падне.

Относно преработката на сценария, това не е някакъв прецедент. Както ви казах вече, в едно свое интервю Сема и Ейлем казваха, че многократно са прекроявали сценария на КПА. Когато започнаха да излизат информации за КД, имаше герои и сюжетни линии, които след това изобщо не се появиха в сериала. Например, Берг трябваше да живее с пенсионирания си дядо, ветеран от войната. Никакъв такъв герой нямаше. Там също са правили доста редакции. Мисля, че продуцентът има последната дума за повечето неща. Берг е казвала в свои интервюта, че Керем Чатай държи да се спазва йерархията в екипа. Тоест всяка жаба да си знае гьола. Колкото и големи имена да са някои актьори, те не са всичколози, че и сценариите да редактират.

# 260
 Joy Joy Joy JoyА, дано мрънкалниците си вземат безсрочна ваканция, ама къде ти  ooooh! А сериал ще има, за техен ужас  Mr. Green
Да си припомним топлия глас на Киво, че го забравихме ...

Варне  Hug със сигурност не актьорите диктуват правилата, но все си мисля, че взимат предвид и тяхното мнение до някъде  newsm78 Иначе е ясно, че продуцентът има последната дума, все пак той дава парата  Laughing А и Едже потвърди, че Киво го е правил, още в далечната 2007 година в сериала "Менекше и Халил " когато още не беше голямо име в актьорската гилдия.
Ама как веднага преиначиха думите на жената някои  ooooh! ooooh! ooooh! Нямат равни в това отношение   Mr. Green
Сега остава да чакаме края на месеца, началото на другия, дали ще излезе най-после някакво инфо ... Ние сме търпеливи  Laughing

# 261

А сериал ще има, за техен ужас  Mr. Green

Те и за сватбата бяха сигурни, че няма да я бъде, ама "за техен ужас"  Laughing, взе че стана и като им заседна, вече 4 месеца не могат да я преглътнат.  Joy

За мен проблемът не е в това дали ще има сериал или не. Ако сериалът на Къванч е този на Сема и Ейлем, със сигурност ще го има. По-големият проблем е, че АЯ се кани следващия сезон да бъде с цели 6 проекта на екран. Даже и всички да се реализират, половината поне ще дадат фира. То в момента за два  сериала няма  читави сценаристи, откъде ще извадят шест качествени екипа не ми е ясно. Този сезон тръгнаха с три проекта. Първият "Майките" направи 9 серии и беше свален, вторият "Бели нощи" цяла година не можа да стартира, останаха накрая само с "Кара севда".

# 262
Варне  Hug Joy Joy Joy Joy хората не напразно са казали : Голям залък хапни, голяма дума не казвай "
Та и тяхната същата ... Ама нека си чешат клавиатурите  Mr. Green Само ми е интересно, какви ще ги дробят, когато сериала започне  newsm78 Ще го оплюят, също като сватбата, сигура  Laughing
Аз лично не вярвам Япъма да пусне толкова дизита ... всичко е само предположения. Ама ще видим  newsm78
Айре  Heart Eyes още една много хубава песен ... нямам търпение да дойде вечерта ...
Скрит текст:

# 263
Фенче Heart Eyes Joy Joy Joy,
Скрит текст:
мисля, че трябва да прекратят тази си мъчителна агония да пишат за Киво  Mr. Green
сега следват стойки и циркаджийски номера в Бодрум, време е за безсрочна почивка hahaha hahaha

със сигурност ще има голямо количество плювки и по новия сериал!! Mr. Green

уфф не знам доколко водещия актъор се меси в сюжета, ама би трябвало, все пак той ще играе написаното и ако е някоя тъпня Whistling е не казвам, че стои с химикалката и  редактира написаното Peace

мерси за песента, страхотна!!

Варне  Joy Joy Joy Joy, голяма хапка беше тая сватба Wink
а за К.Чатай - не знам как я мисли с тия 6 сериала ooooh! а уж не е глупав Peace

НО НАЙ-ВАЖНОТО е да се разбере , че за излизащите къорфишеци по медиите , нямат вина актъорите!! Mr. Green

# 264
  • Плевен / София
Здравейте момичета....
Кучето лае....кервана си върви......както и да си чешат езиците хората.....Къванч си живее живота, който е избрал.... Party
хубав ден.....

# 265

НО НАЙ-ВАЖНОТО е да се разбере , че за излизащите къорфишеци по медиите , нямат вина актъорите!! Mr. Green

То пък трябва да си супер глупав, за да не си дадеш сметка за това.

Всички нормални и добронамерени фенове си чакат търпеливо проектите на своите любимци.

Миналата година Халит беше подписал договор, но в един момент го развали и върна получените в аванс пари, тъй като не одобри сценария. Никой не каза "ама естествено, ние си знаехме, че няма да има сериал, той си пуска кьорфишеците, за да се прави на интересен."

Тази година подписа отново договор със същите продуценти. Явно сценарият го удовлетворява и сега ще чакаме. Ако стане, стане. Аз не държа любимците ми да играят на всяка цена. Те не са новобранци, че да им е важно да се появяват непременно всеки сезон и в каквато и да е продукция. Напротив, залогът при големите имена е голям. Една грешна стъпка и почват да ги оплюват по медиите. Както стана с Берен. Виновни, невиновни, цялата отговорност пада върху популярните лица.

# 266
Айре  Heart Eyes Гости  HugВарне  Hug newsm10 smile3521 smile3521
За сега, чао!  Hug
Скрит текст:
Отивам на свиждане

# 267
Скрит текст:

То пък трябва да си супер глупав, за да не си дадеш сметка за това.

Всички нормални и добронамерени фенове си чакат търпеливо проектите на своите любимци.

Миналата година Халит беше подписал договор, но в един момент го развали и върна получените в аванс пари, тъй като не одобри сценария. Никой не каза "ама естествено, ние си знаехме, че няма да има сериал, той си пуска кьорфишеците, за да се прави на интересен."

Тази година подписа отново договор със същите продуценти. Явно сценарият го удовлетворява и сега ще чакаме. Ако стане, стане. Аз не държа любимците ми да играят на всяка цена. Те не са новобранци, че да им е важно да се появяват непременно всеки сезон и в каквато и да е продукция. Напротив, залогът при големите имена е голям. Една грешна стъпка и почват да ги оплюват по медиите. Както стана с Берен. Виновни, невиновни, цялата отговорност пада върху популярните лица.

мда, нормално е големите имена в индустрията да бъдат много предпазливи с всеки следващ дизи проект Peace
не случайно много от тях вече играят само в игралното кино Peace
Киво достатъчно се опари с КСШ Whistling

днес Турция ще играе с Хърватска, най - голямата им звезда Арда Туран бил годеник на Синем Simple Smile

Гости, много красота bouquet

# 268

Гайе Сокмен за Киво-2013 год.

Аз съм много впечатлена от здравата работа на Къванч, от неговата дисциплина, от неговата работна  програма и  вярата му в екипната работа. Също така от важността, която придава на подготовката на даден проект и вниманието му към детайла.
Това, че хората говорят за него и за неговия успех не го удовлетворява, а точно обратното, кара го да работи още повече! Той е много енергичен и наистина е много специален и добър човек. Невъзможно е да го познаваш и да не го заобичаш. Той никога не подценява или не отдава повече значение на нещата, от колкото те заслужават.
До сега не бях виждала човек с толкова много амбиция да постигне успех, когато отива на работа. Неговите възможности и умения се увеличават непрекъснато във времето. Той работи упорито и придобива нови умения всеки ден. Но не бива да игнорираме и природния му талант.
Той също е и много смешен и забавен. Бих искала да направи и една комедия след няколко години.

Варне Hug , добре ли е? Wink

# 269

Варне Hug, тенкю за коментара ти, друго си е професорския поглед в/у нещата Wink Wink

Joy

Първо не схванах закачката. Сега видях колежките ви.

Аз ли съм професорката? Първо бях кифла, сега професорка. Повишили са ме. Благодаря с поклон.  Joy

...................

Цитат
Варне  , добре ли е?

Да.

Точният превод на едното изречение е "До днес не съм виждала в него амбиция за нищо друго извън работата, извън желанието да постигне успех."

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 15:24 от varna_2

Общи условия

Активация на акаунт